Bitcoins gratuïts? | Catalan.Lamareschale.org

Bitcoins gratuïts?

Bitcoins gratuïts?

Pregunta:

Do o nois donen un bitcoin lliure de cap manera.

Resposta:

Hola Alea, gust a conèixer-te.
 

Sense comentarisBitcoin gratuït 2Pregunta:

He llegit aquest enllaç i es pregunta ¿és veritat o algun tipus d'estafa? Sé que s'obté de 99bitcoins.com però preguntant és de fiar o no? https://99bitcoins.com/register-faucet/?wlfrom=%2Fbitcoin-faucet%2F

Resposta:

Hola Ahmad,
Ens porta el nostre propi aixeta, on es pot guanyar petita quantitat de bitcoins de forma gratuïta. Aquí hi ha el registre enlace l'aixeta, no dubti a cantar dalt.

Sense comentaris


Gràfic diari de Bitcoin gratuït amb indicadors comercialsPregunta:

Darrera actualització el 20 d'octubre de 2017-10 a.m.

Hola,
gràcies per avançat.

Resposta:

Hey Aristides,
vostè ha de registrar-se per guardar gràfics personalitzats però és gratis. El lloc té una gran quantitat de diferents símbols (no només Bitcoin, tot tipus d'altres estàndards d'encriptació, els parells de divises, accions, matèries primeres, etc.), estudis, indicadors, opcions i extres. Vostè pot pagar per obtenir encara més les coses, però no cal. Gaudir!

Comentaris:

Https://bitcoincharts.com/charts/bitstampUSD#rg60ztgSzm1g10zm2g25
Aquí es pot veure el gràfic EOD i gràfic horari es pot seguir per negociar si vostè entén els patrons d'inversió de veles com BTC recentment va fer envoltant alcista a $ 3300 llavors patró d'inici matí a prop de $ 3500/3600 per a l'entrada de llarg, també mirar el fet Doji. També es pot traçar EMA / SMA si ho desitja.


Entrada lliure de Ross William UlbrichtPregunta:

Quin dia va ser https://99bitcoins.com/free-ross-william-ulbricht/posted?

No proporciona cap enllaç a donar a la causa, la forma de donar-ne?

Resposta:

Hola
es pot trobar com donar per Ross Ulbricht a la seva pàgina web.

Sense comentaris


De la funcionalitat de Coinbase a GDAX en la compra de comerç de venda?Pregunta:

Darrera actualització el 13 de gener de 2018 23:09

Fa poc vaig rebre a bord en Coinbase, i ara m'agradaria ser capaç de posar en stop-loss, límit d'ordre o d'opció de venda o el que sigui bo es caooled en l'univers moneda digital. No crec Coinbase té aquesta funció. Pel que és GDAX un bon lloc per a aquestes opcions de tipus?

I vaig signar cap amunt en GDAX, ja que ja estan vinculats a Coinbase. GDAX volia el meu nom d'usuari i PW al meu compte bancari. És aquesta {Normal}?

Resposta:

Hey G2,
Encara que no crec Coinbase / GDAX són deshonestos o activament maliciós, que sovint exhibeixen una marcada falta d'atenció i comprensió per al protocol Bitcoin que forma el nucli del seu negoci, per no parlar de la manera com tracten als seus clients.

Comentaris:

No recordava donant el meu nom d'usuari / PW a Coinbase el primer, quan vaig inscriure i vaig comprar les meves primeres monedes. Però potser ho vaig fer, però el seu GDAX era tan evident en això i que marcat el meu cervell vaig haver de demanar aquí, així que gràcies als seus comentaris !!

Ara que els meus monedes estan fora Coinbase i en el meu nano vaig a anar a veure a BitStamp ara. Certament en la mateixa pàgina en relació amb l'ecosistema i la filosofia de Bitcoin.

Educació valuosa aquí a 99, gràcies!


Futur de Ripple i StratisPregunta:

Quin és el futur i prediccions d'ondulació i Stratis en els pròxims tres mesos per a aquests temps

Resposta:

Hey Divinitat,
veig de la seva gràfic de preus que tenia una bomba gran d'edat, que va aconseguir el seu punt màxim al juny d'aquest any i ha estat en un mercat a la baixa des... És difícil dir quan va a trobar un fons i començar a dirigir-se de nou, sense saber molt sobre la moneda. Jo diria que espera per senyals clars d'una part inferior dels gràfics setmanals i diàries abans de prendre una petita posició. Aquests senyals podrien estar en la forma d'un patró de preus o indicador, tal com una creu MACD. Si arriba a ser òbviament alcista, que seria el moment d'escalar. Per descomptat, això és només un punt de vista tècnic. Li aconsello que romandre fora d'ell a menys que tingui bones raons fonamentals per voler ser-hi.

Sense comentaris


Guanya BitcoinPregunta:

Guany és un Bitcoin fiar o estafa?

Resposta:

Hola Gaurav,
pel que veig en gainbitcoin.com sembla que estan oferint serveis de mineria núvol. No recomanem la mineria en el núvol 99Bitcoins, ja que la majoria dels casos resulten ser estafes o almenys no és rendible al final. Tu pots

Notícies relacionades


Post Litecoin

La meva pròpia instal·lació contra lallotjament de tercers

Post Litecoin

Com recuperar diners duna estafa

Post Litecoin

Bitcoin ATM 1

Post Litecoin

Acumulació de blocs

Post Litecoin

El Bitcoin Core ha dexecutar-se en 8333

Post Litecoin

Construint la vostra pròpia aixeta Bitcoin

Post Litecoin

Feu un nou MyEtherWallet amb Ledger Nano S?

Post Litecoin

Mineria de Bitcoin amb mines de gènesi

Post Litecoin

Mai heu rebut monedes després de subscriures

Post Litecoin

Invertir $ 100K USD en bitcoins. Millors pràctiques?

Post Litecoin

Com puc queixar duna empresa de bitcoins?

Post Litecoin

Coinbase comptes a Ledger Nano S Wallet?