Plataformes mineres de grup | Catalan.Lamareschale.org

Plataformes mineres de grup

Plataformes mineres de grup

Pregunta:

Què opines d'haixix micro?

Resposta:

Hola Jonathan,
Pel que jo puc veure, Micro Hash és una plataforma minera núvol. Li recomanem que es mantingui allunyat de qualsevol lloc de la mina núvol. Aquests llocs estan en el 99% dels esquemes de Ponzi temps clar que es roben els diners. Si vols llegir una mica més sobre per què penso així que aquí té un articlefor a llegir més.

Sense comentarisHacked Trezor sense explicacions viablesPregunta:

Darrera actualització el 4 de gener de 2018 19:38

Hola,
Jesse Krasner

Resposta:

Hola Jesse,
 

  1. Algú va guanyar l'entrada a casa, va trobar la seva frase de còpia de seguretat, i el va utilitzar per reclamar les seves monedes.
  2. La cartera d'accessoris que ha rebut va ser manipulat, ja sigui a la fàbrica o en ruta cap a vostè.
  3. La seva clau privada estava esquerdada per tècniques criptoanalíticas, com en el gran col·lisionador de Bitcoin: https://lbc.cryptoguru.org/about

Ha escrit sobre això en subreddit de Trezor? Vostè pot obtenir més suggeriments pel que fa a la causa no:
Bona sort.

Comentaris:

No sé si això ajuda, però jo estava buscant en diferents carteres i comparant amb Trezor Ledger-es va observar que Trezor té fitxes no segurs que podrien ser fàcilment hacker. Fins i tot els models més nous. Google IT (Trezor vs Ledger Nano S) U ometen per aquesta raó, si és que no ho era; t perquè m'hauria anat amb Trezor. Jo sóc de cap manera hàbil amb això, però no estava còmode amb aquesta notícia.

Hola,
només vam anar de tornada de cap de setmana NYE, exactament la mateixa història! Quina va ser la seva versió de firmware?

Hola,
només vam anar de tornada de cap de setmana NYE, exactament la mateixa història! Quina va ser la seva versió de firmware?


Bitcoin Cash i Bitcoin Gold CoinsPregunta:

Entenc que un usuari Bitcoin té un nombre igual d'efectiu o Bitcoin Bitcoin monedes d'or com ho fan Bitcoin quan es produeix una forquilla? Dir que tinc 10 bitcoins, llavors, de sobte, tinc 10 bitcoins i 10 monedes de Bitcoin en efectiu. Puc passar de les 10 bitcoins i 10 monedes Bitcoin caixa de forma independent? No sembla tenir cap sentit. En una fracció de segon, l'usuari BTC ha augmentat la seva riquesa de forma automàtica. No seria tothom que desitgi una forquilla dur i després un altre i un altre?

Resposta:

Hey Alan,
dit tot això, no estic massa preocupat per les forquilles. Aquest patró ha jugat en Bitcoin abans. Primer va ser la bogeria altcoin, mitjançant el qual es van crear 1000 de altcoins - tots els posseïdors de Bitcoin bàsicament amb algunes modificacions de menor importància, però una de nova, blockchain no relacionat. Després vam tenir la bogeria de l'OIC, que era bàsicament un altre pocs centenars de monedes de emulant l'èxit del llançament d'ICO Etereum. Les dues manies ara s'han esvaït i aquestes monedes es consideren bastant avorrit... Serà el mateix amb les monedes de la forquilla en el temps. Hi pot haver uns pocs útils que s'enganxen voltant, però la majoria seran oblidats.

Sense comentaris


Clau de maquinari contra Coinbase Vault - novellPregunta:

Potser @Steven fenc o altres em poden educar pel que fa a les meves preguntes...

Nou a la moneda cripto... Té un compte a Coinbase recentment, fet algunes compres. Pla és comprar littlt a poc com ho permetin els fons d'inversió a llarg termini. Ho vaig fer creat una volta juntament amb 2FA.

¿El coneixement actual suggereix per obtenir una cartera de maquinari privada enfront del Coinbase Vault? Coinbase li permetrà als usuaris tenir control sobre la seva clau privada i Stll ser capaç de comprar a través d'Coinbase?

A més, m'agradaria emmagatzemar la cartera de maquinari en una caixa forta, però si la caixa forta va quedar destrossat, per exemple per un incendi o una inundació, hi ha una manera d'aconseguir els meus monedes de Coinbase llavors?

Resposta:

Hola Josep,
 

Què és un Bitcoin clau privada, com usar-lo, mantenir-lo fora de perill!

Sense comentaris


Requeriments de maquinariPregunta:

Quins són els equips informàtics requereix per Bitcoin meu, com instal·lar-? gràcies.

Resposta:

Hola Eddie, 
necessitarà maquinari especial per tal de mines bitcoins. No es pot fer des de qualsevol ordinador. Heus aquí una guia completa sobre la mineria Bitcoinsat casa i l'equip necessari.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Problema de segona contrasenya de Blockchain

Post Litecoin

Problema amb el pagament i les adreces de XAPO a 99bitcoins.com

Post Litecoin

Canvi dadreça de Bitcoin 1

Post Litecoin

Referència de Blockchain

Post Litecoin

Promoció de monedes?

Post Litecoin

Compra i venda de monedes 2

Post Litecoin

Llistat de QUOINEX a 99bitcoins

Post Litecoin

Nou en Bitcoin 1

Post Litecoin

Com comprar bitcoins amb una targeta de crèdit sud-africana mentre es troba a Qatar

Post Litecoin

Noves carteres

Post Litecoin

Plataforma Bitcoins

Post Litecoin

Dòlar de Namíbia a Bitcoin, Bitcoin a Dòlar de Namíbia?