Wallet de maquinari | Catalan.Lamareschale.org

Wallet de maquinari

Wallet de maquinari

Pregunta:

Tant el meu equip i el llibre major nano aquesta perduda. Tenen les meves paraules llavor. Puc obtenir els meus monedes de tornada? Moltes gràcies

Resposta:

Hola Rick, Sí, pot recuperar la seva cartera, encara que ha perdut Ledger si vostè té el seu llavor de la recuperació. Pot seguir els passos en el llibre major sitewhat a fer en aquest cas.

Sense comentarisWallet de maquinari: funcionen amb totes les monedes?Pregunta:

Tenir un llibre de comptabilitat nano s... Vulgui mantenir alguns monero i altres tokens criptogràfics. Poden anar tots en aquesta cartera? la cartera en si només mostra BTC, ETH i U2F Fido. Moltes gràcies!

Resposta:

Hola Rick, 
El llibre major Nano S de fet és compatible amb múltiples altcoins, com Etereum, arrissat i el parell més. Podeu veure la llista completa de monedes que donen suport al seu lloc. 

Sense comentaris


És necessari un moneder de butxaca si sutilitzen bústies de coinbase?Pregunta:

És necessari si s'utilitza Coinbase Voltes una cartera de maquinari? I \ 'd com per mantenir les coses simples, però, òbviament, volen mantenir les coses segures. Compro monedes com una inversió, a no utilitzar de forma activa. Hi ha un límit de $ en què es mouria a alguns a una cartera? Gràcies.

Resposta:

Hey Scott,
Història breu temps; carteres de maquinari són molt més segur de confiar en la seva clau privada a tercers.

Sense comentaris


MaquinariPregunta:

On podria comprar un equip de mineria Bitcoin utilitza amb el programari i algú a answere un parell de preguntes

Resposta:

Hola Pere,
De moment no crec que el que hi ha un lloc on es pot comprar i vendre maquinari de mineria usats directament. Probablement el millor és buscar els seus articles que vostè està buscant a Ebay. 

Sense comentaris


Funcions HashPregunta:

Hola. M'agradaria entendre les diferències entre fucntions de hash per exemple: SHA-256 i X-11 i com avaluar el seu rendiment. Vaig veure en el lot http://www.coinwarz.com/cryptocurrencya diferents opcions de fuctions per a la mineria, però no entenc sobre quina base per comparar-los.

Resposta:

Comentaris:

Potser això ajudarà a: https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-profitable-beginners-explanation/

Gràcies per la teva resposta. El meu porpouse és entendre com avaluar una inversió en la mineria. Potser, les funcions de hash no és una variable que hauria de cuidar, simplement Botter mi mirant diferents opcions i no saber quin és el significat. Estic tractant d'avaluar l'oferta a: https://www.genesis-mining.com/. Ells simplement es refereixen a http://www.coinwarz.com/cryptocurrencyand això és tot. Així que estic poc a perdre en el procés.

No seré capaç de respondre a això, ja que això està fora de la meva àrea d'especialització, però, crec que la pregunta és una mica confús. Per què vols comparar les funcions de hash? Quin és el seu objectiu?


Lloc miner de Hasheer.com?Pregunta:

Hola administrador pot confiar hasheer.com, que no tenien pàgina sobre nosaltres, vostè em pot dir sobre aquest lloc? és molt de fiar al principi la va donar au 500 GH / s per a la prova de 7 dies

Resposta:

Hola Hafeez bo saber de tu :)
Bona sort!

Comentaris:

Ajudeu-me a registrar un compte de Bitcoin


He perdut el meu BCHPregunta:

Encara sóc molt nou en aquesta moneda digital i vaig comprar alguns bitcoin encara Coinbase fa un parell de mesos. Tot va anar bé fins que la forquilla i ho va celebrar foc durant un temps i després vaig llegir que Coinbase no estaven donant suport BCH en absolut. El 2 de Ago Vaig moure 98% de la meva BTC a Breadwallet i ara crec que pot haver perdut res BCH que poden haver estat allà.
Encara una mica confós per tot això, encara estic atordit pel Regne Unit va decimal el 1971!

Resposta:

Comentaris:

Sí els ha perdut. Base de moneda pot en el futur fer el correcte, però ho dubto. Rumors. Intenta kraken o bittrex per a l'intercanvi i l'èxode d'escriptori cartera

Sí els ha perdut. Base de moneda pot en el futur fer el correcte, però ho dubto. Rumors. Intenta kraken o bittrex per a l'intercanvi i l'èxode d'escriptori cartera


Tenir moneders - no hi ha cap programa principalPregunta:

Hola! Tenia una mica de BTC en el meu equip que executa un node complet al voltant d'un any. Fa uns mesos, un avís va aparèixer a la meva pantalla dient que alguns d'alarma ja no era vàlida i per obtenir la versió actualitzada del programa de BTC en Bitcoin Core. Vaig aixecar la vista del problema i la informació que vaig trobar va dir que era intranscendent i que una actualització instantània no era necessari. Jo sabia sobre la forqueta que venia i vaig decidir esperar fins després de l'1 d'agost per descarregar una nova versió.
Pregunta 2: Suposant que no puc aconseguir el programa principal per executar, Com puc comprovar la meva vella cartera per veure si la moneda es va tornar a ella, com una persona ha dit que podria haver passat si ningú volia confirmar-ho per la tarifa triada?

Resposta:

Hey James, gràcies per la pregunta detallada.
No obstant això jo recomano que consulti amb algú que té una sòlida formació tècnica.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Canvi dadreça de Bitcoin 1

Post Litecoin

Com començar sense SMS

Post Litecoin

Quant cal invertir en una aixeta de Bitcoin

Post Litecoin

Com exportar claus privades?

Post Litecoin

Quant a la cartera de cartutx Electrum :

Post Litecoin

Invertir com a estudiant de secundària

Post Litecoin

Bitcoin targeta

Post Litecoin

Invertir $ 100K USD en bitcoins. Millors pràctiques?

Post Litecoin

Ajuda amb les compres dajuda per invertir

Post Litecoin

Problema de la butxaca Bitcoin

Post Litecoin

Lestafa de Crystafox els miners o la legitima?

Post Litecoin

Problema de segona contrasenya de Blockchain