Wallet de maquinari | Catalan.Lamareschale.org

Wallet de maquinari

Wallet de maquinari

Pregunta:

Si la meva empresa cartera de maquinari (Trezor) es declara en fallida i desapareix client es perden meus bitcoins?

Resposta:

Hola William!
Quan s'estableix per primera vegada la TREZOR s'obté una frase llavor 12-24 paraula. Si alguna cosa li passa al teu dispositiu físic pot utilitzar aquesta frase llavor per recuperar les seves bitcoins.

Comentaris:

@Aiden per a una futura publicació per favor obri una nova pregunta per això i no "a coll" en preguntes d'altres persones.

La cartera de maquinari és un dispositiu fàcil per a l'enviament / recepció bitcoins. Respecte a la seva pregunta sobre l'emmagatzematge de diners en un intercanvi com vostè ha dit - que no és recomanable, però si vostè ho ha de fer almenys tenir habilitat 2fa.
https://99bitcoins.com/bwbt-bitcoin-safety-expert/

Hola,

Gran lloc web, molt informatiu! Recentment he comprat algunes monedes digitals i estic buscant una manera segura per emmagatzemar-los. M'agrada la idea d'una cartera de maquinari com aquest. D'acord amb la següent informació i com utilitzaré bitcoin / altres monedes és un bon suggeriment per a mi:
3) Així que, bàsicament, amb el disc dur, m'agradaria tenir 2 trossos de paper en el qual hauria d'escriure la frase de recuperació i la meva pins que s'utilitza per verificar les transaccions que realitzo amb el disc dur? per la qual cosa algú necessitaria el dispositiu i el paper per obtenir accés. Es recomana per a emmagatzemar els articles en una caixa de dipòsit bancari en un banc i després ja no desitja tant s'emmagatzemen junts? El que es recomana? També m'agradaria suposar que es necessita més d'1 còpia d'aquests documents en cas que alguna cosa va passar amb ells? El que fa la gent normal? Un en el banc i un amagat a casa?

Gràcies!

Una altra cartera - ja sigui un nou dispositiu TREZOR o una cartera de programari com de l'electro.

Només per anar una mica més avall en aquesta ruta ja que tinc la mateixa pregunta. On puc fer servir aquesta frase llavor per recuperar els meus bitcoins? Un lloc web? Una altra cartera? Recordeu, a la consulta original, TREZOR ha fet fallida i ja no és un negoci en marxa.

Gràcies per l'aclariment!

Notícies relacionades


Post Litecoin

Plataforma Bitcoins

Post Litecoin

Moneder Choosecase.com

Post Litecoin

Qoinpron prou bo per invertir?

Post Litecoin

Com puc fer Bitcoins amb el meu ordinador?

Post Litecoin

El millor lloc per comprar Bitcoin a lÍndia al tipus de canvi?

Post Litecoin

Quant a la cartera de cartutx Electrum :

Post Litecoin

Dragonmint

Post Litecoin

Noves carteres

Post Litecoin

Principiant confós

Post Litecoin

Transaccions retardades

Post Litecoin

Mai heu rebut monedes després de subscriures

Post Litecoin

Puc utilitzar el meu propi servidor dedicat dallotjament web dedicat als meus bitcoins?