Has mirat Freewallet.org encara? | Catalan.Lamareschale.org

Has mirat Freewallet.org encara?

Has mirat Freewallet.org encara?

Pregunta:

Darrera actualització el 19 d'octubre de 2017 21:49

I \ 'm totalment nou en el món altcoin i estava buscant en aplicacions per a telèfons cartera. Vaig veure que Freewallet.org fa una sèrie d'aplicacions cartera, una per diversos tipus de monedes.
Gràcies per tot el que fan!

Resposta:

Hola Pere, que està rebent de que tota la raó.
Espero que això va ajudar.

Comentaris:

Pere,

Amb Freewallet, els seus fons s'emmagatzemen de forma segura en línia en l'emmagatzematge en fred amb un grau de seguretat a nivell bancari. Gràcies a la tecnologia d'emmagatzematge en fred, fins i tot si el telèfon es perd o és robat, vostè serà capaç d'accedir a la seva cartera i els seus fons des d'un altre dispositiu. 

De fet, tenim una carpeta de múltiples disponible tant a Google Play i AppStore: es permet el maneig de múltiples monedes i fitxes en una sola aplicació, així com l'intercanvi d'ells just en l'aplicació també.

Pot visitar el nostre lloc web per a més informació: https://freewallet.org

Ho estic fent servir freewallet.org i és absolutament segur i segur això és, amb molt, la millor i més fàcil per a mi per intercanviar BTC a altres monedes li dono una qualificació de 9 / 10.their equip de suport té un interès genuí en el servei seus clients.Tenir dificultats per canviar la meva adreça bitcoinPregunta:

Hola!

Tinc dificultats per canviar de "direcció Bitcoin" al meu perfil. Estic tractant d'esborrar l'adreça que es troba actualment al meu perfil per substituir-la per una nova direcció bitcoin. No entenc per què, però la meva nova direcció Bitcoin no està reemplaçant el meu vell. Cada vegada que miro al meu perfil o anar a l'aixeta de la meva adreça bitcoin cartera vella està present.
Pot suggerir qualsevol cosa pel que fa a ajudar-me a canviar la direcció bitcoin al meu perfil?

Gràcies.

Resposta:

Hey,
A més, tracti de netejar la memòria cau del navegador després de fer-ho. Si això no ajuda poseu-vos en contacte amb nosaltres a través d'aquesta pàgina.

Sense comentaris


Hi ha problemes amb intentar crear el meu propi bitcoin faucetPregunta:

Hola jo vaig veure el seu vídeo en you tube sobre "Com fer diners amb Bitcoin aixetes (en menys de 30 minuts)" i em vaig trobar amb alguns problemes amb FileZilla. Com vostè ha dit en el vídeo que vaig crear el compte ftp a Bluehost i vaig posar el nom d'amfitrió, el port i la contrasenya en filizilla però em diu error de protocol: identificador de protocol desconegut més probable és connectat al port incorrecte, la connexió amb el servidor tancada. Però he escrit tot correctament. No sé què fer amb aquest problema. Un altre problema que estic tenint és com es diu en el seu article actualitzat, després de crear el seu aixeta ha de dipositar en el seu aixeta amb bitcoins, però no tinc gairebé res en la meva cartera Bitcoin perquè he fet servir el meu pocs diners per pagar un compte a Bluehost. Encara tenir èxit en el funcionament de la meva pròpia clau?

Resposta:

Escolta,
en primer lloc si us plau feu servir el WordPress pluginfor seu lloc. En aquest cas vostè no haurà de fer front a Filezilla. Quant al finançament de l'aixeta - no es necessita molt per començar. Crec 0.01 BTC és suficient.

Sense comentaris


Ajuda: com guanyar BitcoinsPregunta:

Com guanyar aquí? No puc entendre? Gràcies pel tipus de resposta si us plau respecti sóc nou :)

Resposta:

Hola Trisha,
Si vostè és totalment nou m'agradaria suggerir el següent:

  1. Subscriure al nostre curs accelerat Bitcoin perquè pugui entendre exactament el que és Bitcoin (es pot fer el a la nostra pàgina web).
  2. Llegeix aquest article sobre com guanyar bitcoins
  3. Llegeix aquest article sobre les inversions Bitcoin

Espero que això ajuda.
Ofir

Sense comentaris


Es necessita ajudaPregunta:

No puc entrar, podria canviar el codi d'imatge a una altra, gràcies.

Resposta:

Hola Tatiana,
Podria vostè si us plau arribar a nosaltres mitjançant el formulari de contacte? Així mateix cal indicar el seu tema i el missatge d'error quan està intentant entrar al sistema i anem a investigar el seu problema.

Sense comentaris


Ajudam si us plauPregunta:

El meu compte va quedar inhabilitat perquè em van donar el codi d'imatge incorrecte massa vegades perquè el codi d'imatge no es va poder carregar. Entenc que ha desactivat el meu compte a causa dels pirates informàtics, podria reactivar el meu compte de que realment necessito aquests diners

Resposta:

Nosaltres no desactivi comptes a causa de catphas equivocades, és probable que wen't sobre algun altre regla. Si us plau, utilitzeu la pàgina de preguntes freqüents per investiage

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Cointherum

Post Litecoin

Com reclamar BCH duna cartera de paper?

Post Litecoin

Mineria Monero?

Post Litecoin

Mèrit dinversió de bitcoin

Post Litecoin

El Bitcoin Core ha dexecutar-se en 8333

Post Litecoin

AIMBTC

Post Litecoin

Congelació dEthereum

Post Litecoin

Problema de la butxaca Bitcoin

Post Litecoin

Comprant Bitcoins amb Neteller

Post Litecoin

Puc copiar el contingut al meu lloc web?

Post Litecoin

Adreces de cartera de paper

Post Litecoin

Bitcoin targeta