Com puc queixar duna empresa de bitcoins? | Catalan.Lamareschale.org

Com puc queixar duna empresa de bitcoins?

Com puc queixar duna empresa de bitcoins?

Pregunta:

Darrera actualització el 17 de gener del 2018, 05:23

M'agradaria queixar d'una empresa Bitcoin Quin és el millor lloc per fer-ho?

Resposta:

Hey Alvaro, ho sento molt escoltar això. Pel que fa a la mineria núvol l'únic que puc dir és que és ja sigui una estafa o simplement no val la pena la inversió. Sé que això pot ser massa tard però aquí és una peça que wroteabout aquest tema fa més d'un any.
En general jo evitaria qualsevol lloc web minera núvol / Bitcoin duplicació. Si desitja que aquesta sigui escoltada potser vostè pot enviar la seva història personal + prova sobre Bitcointalk.org o reddit.com/bitcoin.

Comentaris:

Si vostè rep correus electrònics d'ells, en realitat no és d'ells sinó un estafador. Clic donar-se de baixa només se'ls permet saber el seu correu electrònica està activa.

Jo sé com ho vaig fer aquesta....Una vegada. Mai utilitzar Bitcoin i vaig tenir un apareixen, vaig fer clic donar-se de baixa abans de decidir per comprovar el seu correu electrònic. Es va llegir

Aquests missatges de correu electrònic segueixen apareixent en la carpeta de correu brossa i jo només seguir informar-ne. Cada correu electrònic que envien utilitzar una adreça diferent.

Vostè ha estat tingut, el meu amic. Ells estafadors utilitzen un correu electrònic automàtic que canvia cada vegada que el remitent correus electrònics sincronitzats a terme.

Hem de tenir en la carpeta de correu brossa. Amb el temps van a tancar les seves estafa i seguir endavant.

Segueixo rebent correus electrònics de Bitcoin
mai he subscrit febrer els guardo donar-se de baixa febrer ells, però els fills de puta em segueixen enviant merda agafar-los

Mai he comprat bitcoin però tinc tants missatges de correu electrònic. Sembla impossible detenir-los. He fet clic a l'enllaç per donar-se de baixa, jo no recordo haver subscriure, i estic enviat a un lloc de la cita inspirada.

M'agradaria que Bitcoin deixa de rebre correus electrònics i les trucades telefòniques abusives.

Hola Joshua,

Sento molt el dels seus problemes. Seria de gran ajuda si vostè va nomenar les empreses reals en qüestió. Per cert, no podria haver dut a terme negocis amb Bitcoin en si, ja que no és una empresa que fa negocis amb el públic sinó més aviat un projecte de programari de codi obert i la xarxa.

¿S'ha comunicat l'empresa i rebut cap explicació de la demora? Si l'empresa es basa en el seu país, podria valer la pena preguntar sobre ells a la secció filipina de BitcoinTalk. Algú no és probable que sigui capaç de confirmar si es tracta d'una estafa o no. També m'agradaria suggerir que llegeixi la nostra guia "Bitcoin estafa de prova", per determinar per si mateix si l'empresa és de fiar. El pots trobar aquí:

Https://99bitcoins.com/bitcoin-scam-test/

Em temo que encara que fora a queixar-se a alguna autoritat a les Filipines, que serien incapaços de fer molt... L'excepció és si aquesta empresa que ha fallat per enviar els seus fons es basa en les Filipines i es pot proporcionar evidència. En aquest cas, és possible que obri un altre cas de frau en contra d'ells. Si estan a l'estranger, aquest serà sens dubte un procés més complicat però potser val la pena provar. En cas contrari, simplement donar a conèixer l'incident en tants fòrums socials relacionats amb Bitcoin com sigui possible, perquè ningú més s'enamora d'ella.

Puc retirar el meu bitcoin pena 70.000,00 moneda filipina, he invertit 22.800 pesos a l'agost 28,2017 i retirar el setembre passat 20.BUT LA INSTRUCCIÓ DE Bitcoin és esperar 10 dies més, vaig esperar, a partir d'avui OCT.13 ÉS GAIREBÉ un mes, però no va passar res. Res ha anomenat A EN EL MEU WALLET.WHO puc dirigir-me al meu país per presentar una queixa?

Si us plau, deixar de rebre correus electrònics, 5 a un minut és estúpida

Motiu:
He 500000. Així que volen retirar-se. Vaig fer clic al retiren pel que va prendre 500.000, però no sé on són? BCZ no vaig posar la direcció de cartera. PLZ fer alguna cosa BCZ aquesta és el meu lloc de treball dura un mes.

Molts llocs de Bitcoin no són l'alliberament de les jubilacions. Btcbox.in, rocketbitcoin / litecoin / dogecoin - Llocs aquests reintegraments confimed però no acreditats a la cartera. No trobo les seves dades de contacte a la seva pàgina web. Com esbrinar les dades de contacte de qualsevol lloc de queixa?

El 4 de maig 2017 vaig vendre 1700.00 valor de Bitcoin Bitcoin al caixer i mai he rebut els meus diners.

@MD - no estic segur que pots, vas a haver de tractar d'aconseguir que s'envien de nou a vostè. Transaccions Bitcoin són irreversibles (com diners en efectiu).

Hola,
Gràcies

Bé, depèn del que és la seva queixa i el que vol aconseguir. Es pot recórrer tant a la pròpia empresa o per a les autoritats encarregades de la regulació al país específiques per a aquesta empresa. Potser si se li dóna una mica més d'informació sobre l'empresa i la naturalesa de la queixa que s'adapta millor per ajudar-lo.

Hola Srinivas,

Transaccions Bitcoin són irreversibles que fa que sigui difícil per tu per recuperar els seus fons. La millor cosa a fer seria informar aquesta persona a les autoritats, si en coneix el nom i / o dades de l'empresa. Si es troba amb l'estafador en algun canal de mitjans de comunicació social, s'ha d'advertir a la gent que hi ha sobre les seves activitats.

Una persona em estafat després que li he invertit... Hi ha alguna solució a ella

Mateixa de la meva end.I estava involucrat amb bitconnect i al principi estaven fent pagaments regulars però una vegada que la quantitat va pujar, l'abstinència va ser apareixent però mai posted.Then a través del meu referal vaig arribar a saber que han canviat poc a poc de -trade.club.I en contacte amb ells i em va demanar de pagar uns honoraris de $ 100 a $ 450 retirar el meu... Els vaig enviar $ 50 amb una promesa d'alliberar $ 300, però els seus 3 dies ara i no hi ha resposta o bé als correus electrònics o la línia service.Such murris i delinqüents... Tots els meus diners guanyat dur s'ha anat.

Compte amb Bitcoin és una estafa. Gran estafa

Hola Gary K. Malauradament no hi ha cap manera d'aconseguir els seus bitcoins enrere una vegada que els va enviar. Assumeixo que vostè ha estat víctima d'una de les moltes estafes per aquí Bitcoin. Sento dir que no hi hagi molt que pugui fer per ajudar a altres del que ofereixen consells futur pel que suggereix que llegeixi aquest missatge: https://99bitcoins.com/should-i-invest-in-bitcoin-heres-what -vostè-necessitat-a-saber /

Si us plau, deixar d'enviar aquests de correu electrònic a mi.

Notícies relacionades


Post Litecoin

Puc fer servir qualsevol moneda utilitzant el meu ordinador portàtil des de Multipool o qualsevol altre lloc

Post Litecoin

Problema de segona contrasenya de Blockchain

Post Litecoin

Llistat de QUOINEX a 99bitcoins

Post Litecoin

Electrum-LTC és tan bo com Electrum

Post Litecoin

És bitcoin-mine.org una publicitat de SCAM a Facebook?

Post Litecoin

Acumulació de blocs

Post Litecoin

Clau privada per a forquear

Post Litecoin

Com fem un Explorador de blocs dun CryptoCoin

Post Litecoin

Convida el codi a CoinAd?

Post Litecoin

Concessionari de cotxes acceptant bitcoin

Post Litecoin

Compra amb pagador

Post Litecoin

Moneda multicultural?