Com puc guardar altcoins de forma segura? | Catalan.Lamareschale.org

Com puc guardar altcoins de forma segura?

Com puc guardar altcoins de forma segura?

Pregunta:

Com emmagatzemo Altcoins de manera segura? Trezor i Ledger no són compatibles amb els estàndards d'encriptació i prop de 1200 Si estic sostenint un equilibri significatiu en una mena LBRY per exemple, o d'arrissat o una altra cosa que l'està suportat sobre trezor / Ledger, on i com (que seria increïble si ho va fer un tutorial de vídeo que mostra específicament com s'emmagatzemen de forma segura aquests altcoins) Com s'emmagatzemen aquests? Pas a pas d'un intercanvi en una cartera i de nou és el que estic buscant. Gràcies! A més, es pot recomanar una cartera mòbil per iOS que suporta altcoins?

Resposta:

Hola Darik, Paul i Don,
 

CryptoSteel Revisió (Cremat baix, va passar per sobre d'ell i el va estavellar a la terra)


 

Comentaris:

Estic d'acord amb vostès - Em sembla que el tema de carteres per a les monedes alt molt confusos. Em pregunto per què no hi ha una solució universal per aquí? Així que si us plau, puc preguntar... ¿quina és la millor solució cartera d'emmagatzemar una varietat de monedes alt al favor com actualment no tinc ni idea i estic "obligat" a utilitzar per defecte en línia cartera de la meva canvi - el que potser no és tan bo ja que és un WordPress lloc. Gràcies estimava molt i el curs d'introducció de vídeo gratis! Salutacions des de Tasmània, Austràlia.

Sóc curiós com accedir i configurar una, la cartera de seguretat molt segur i com configurar i gestionar un codi de llavor? Sembla que la capacitat de ser hacker està allà fora i si és possible robar la inversió d'un en una moneda altcoin, Com gestionar aquesta pràctica i ser capaç d'utilitzar el cripto-divises en línia de manera segura i protegida? Si aquest és el futur, sembla que molts errors i trampes encara existeix... Hi ha vídeos i descripcions de la creació d'un codi o una llavor de 64 caràcters fins al final de 2048. I, molts diuen que el millor és "escriure" cap avall el vell usança, el que condueix a possibles errors, i per evitar els creadors de llavor de codi en línia, per raons òbvies. Si us plau, assessorar i descriure les millors pràctiques. Gràcies.

Notícies relacionades


Post Litecoin

Tarifes de fracàs

Post Litecoin

Puc copiar el contingut al meu lloc web?

Post Litecoin

He enviat BCH a ladreça BTC

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - és una criptocurrency real

Post Litecoin

Plataforma Bitcoins

Post Litecoin

És la meva cartera de Bitcoin la mateixa que la publicació de Bitcoin?

Post Litecoin

Clau privada xifrada

Post Litecoin

Adreces de cartera de paper

Post Litecoin

Wallet de maquinari

Post Litecoin

Velocitat minera de Bitcoin (CPU)

Post Litecoin

AIMBTC

Post Litecoin

Microhash és una estafa perillosa