Com els miners recullen transaccions | Catalan.Lamareschale.org

Com els miners recullen transaccions

Com els miners recullen transaccions

Pregunta:

Vostè va escriure:
John

Resposta:

Hey John, gran pregunta!
Vaig a tractar de trobar la resposta per això, però, mentrestant, potser vostè pot preguntar a forumperhaps mineres de Bitcointalk que tindran més informació. Si ho fa saber la resposta ho agrairia si pogués compartir-lo.

Sense comentarisCom es compra Verge o Vox del Regne Unit?Pregunta:

Hola, Per a l'última setmana he estat tractant de trobar la manera de comprar, emmagatzemar i vendre alguns dels altcoins menys coneguts del Regne Unit, sense èxit. Específicament Vox i Verge.
Cap dels llocs que enumeren les monedes semblen tenir instruccions de com utilitzar els seus llocs per comprar o vendre. Jo ja he perdut en un augment del 50% en la vora i estic rebent molt frustrat. Si us plau ajuda!!!

Resposta:

Hola Sandy,
Vostè pot consultar el lloc capitalització del mercat de la moneda, que intercanvia el comerç Voxand Verge i provar un d'aquests. Pel que fa a Ledger no veig aquestes monedes a la llista altcoins compatible. Jo suggeriria a unir-se a les plataformes de mitjans socials d'aquests altcoins i demanar a la comunitat on comprar i emmagatzemar aquests.

Sense comentaris


Com es recuperen els bitcoins duna cartera de paper?Pregunta:

Tinc tant BTC i BCH en una cartera de paper que vaig crear per a mi BTC abans que la forqueta dur 08/01/17.

La meva pregunta és com puc recuperar els dos?

Resposta:

Hey, Tony,
 

Com enviar bitcoins d & una Carpeta de paper


Crec que si s'ha utilitzat una cartera que suporta les dues monedes, com el llibre major carteres de maquinari o Trezor, o el programari de multiwallet Coinomi, que seria una mica més simple. Altrament, que havia necessitat d'usar carteres Bitcoin i Bcash separades.

Sense comentaris


Com envieu o rebeu bitcoinPregunta:

Bon dia em vaig trobar amb el seu lloc web a Internet trobareu que és molt informatiu, sóc molt nou en Bitcoin només vull saber com enviar o rebre Bitcoin (si rep bitcoin vostè proporciona bitcoin direcció QR Code /) o adreça de correu electrònic de la persona el rebi des d'aquest és el mateix per a l'enviament (confós).
Des de la assolellada Sud-àfrica

Resposta:

Howzit Gerard,
 

Sense comentaris


Com funciona un intercanvi?Pregunta:

Li agradaria saber com funciona un intercanvi? El meu enfocament seria en l'aspecte tècnic.
Moltes gràcies.

Resposta:

Ei,
jo en realitat no ho sé la resposta a això. Crec que l'intercanvi té diverses walletr que mantenen els seus fons. La majoria dels fons estan en emmagatzematge en fred (és a dir, carteres fora de línia com carteres de maquinari) i aroudn 20% dels fons estan en "carteres calents" (és a dir, carteres connectat a Internet) per la qual cosa van a tenir liquiditat. No obstant això no puc verificar aquesta informació, és només coses que he recollit al llarg del camí.

Sense comentaris


Com puc guanyar bitcoinPregunta:

Hola nois, si us plau necessito la seva ajuda, com puc guanyar BTC sense cap tipus de complicacions (sóc nou en aquest gran domini) Alhora que volia gràcies pel seu esplèndid treball, així com la seva teamNB formidable: Em vaig inscriure a la freebitcon.in lloc, podia comprendre tinc 0,00002990 BTC! tinc una cartera also.can que em confirmi si estic correcte (procés) millor regardshicham

Resposta:

Hola Litim, gust a conèixer-te.
Crec que aquest postwill cobreix la major part de les opcions que té per guanyar bitcoins voltant de la web. Deixeu-me saber si vostè té alguna pregunta més.

Sense comentaris


Com està fent Edinar?Pregunta:

Qualsevol comentari sobre la moneda EDINAR. Han estat al voltant d'un any i encara a 193.

Resposta:

Hola,
En realitat no té cap informació sobre la moneda EDINAR, de manera que no tenen una opinió al respecte tampoc. Li suggereixo que fes un cop d'ull al nostre vídeo sobre com avaluar una altcoin i tractar de treure les seves pròpies conclusions sobre la moneda EDINAR.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Faucet pulgin

Post Litecoin

Recollint les forquilles

Post Litecoin

Coinbase tancant el meu compte

Post Litecoin

Puc utilitzar el meu propi servidor dedicat dallotjament web dedicat als meus bitcoins?

Post Litecoin

Nou en Bitcoin 1

Post Litecoin

Glitch de beneficis

Post Litecoin

300000 va perdre

Post Litecoin

Nova cooperació alemanya. bitnake.com, a lespai btc, és una estafa just a la porta!

Post Litecoin

Moure un fitxer wallet.dat a una altra computadora i una cartera Electrum

Post Litecoin

Principiant confós

Post Litecoin

Com puc fer Bitcoins amb el meu ordinador?

Post Litecoin

Forquilla de Bitcoin a lor