Quant costa el cost minero amb la meva pc? | Catalan.Lamareschale.org

Quant costa el cost minero amb la meva pc?

Quant costa el cost minero amb la meva pc?

Pregunta:

Hola Iam funcionament d'un ordinador amb MSI GeForce GTX 1070 ARMOUR 8G OC. 1920 Cuda nucli PCIE 3.0 8 GB GDDR5 de 256 bits Targeta gràfica dins d'ell, és una carta molt poderosa ara quan estic fent servir una piscina bitcoin, jo no escoltar la seva feina molt dura? per la qual cosa em pregunto com em solc deixar aquesta bèstia treballant dia i nit sense apagar-? factures no són massa alts, què creu que farà molta diferència si estic fent servir monedes que també mina? com jo no apagar de totes maneres?

Resposta:

Hey Bob,
avui no serà capaç d'extreure res Bitcoin relacionada amb una targeta gràfica. Li suggereixo que llegeixi aquest post i entendre una mica sobre els miners ASIC i per què es fa, bàsicament, les GPU obsolet per bitcoins mineres. Potser vostè pot tractar de mines altres cryptocurrencies però no té molt coneixement sobre que en el personal.

Comentaris:

Depèn del cost de l'electricitat al seu país suposo. Es podria utilitzar la calculadora de la mineria Bitcoin d'esbrinar els costos:
https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-calculator/

Bé així quant costen els miners ASIC per funcionar? ¿I si només es va executar durant unes 4 hores al dia, una cosa així, vull dir que no sabrà si la potència particular, costa molt, vull dir que deixo el meu poderosa GPU en el dia i la nit, no voldria mil Doller facturesCom puc fer una compra?Pregunta:

Estic ubicat al Brasil.
Gràcies per endavant! )

Resposta:

Hola Pat, 
vostè pot treure d'aquest article sobre com adquirir Etereum, a més Cex.io i Coinbase també es pot comprar a partir Coinmama. Si no és capaç de trobar un intercanvi, primer pot comprar Bitcoin i després convertir-lo a Etereum.

Sense comentaris


Com afegir quantitats mínimes al pagament en una aixeta bitcoinPregunta:

Hey, he vist les seves tutorials i els seus llocs web que m'ha ajudat molt per començar, però tinc una última pregunta, com s'agrega el ammount mínima per al pagament; Cal, per exemple 13000 per tal d'obtenir la ammount al seu compte. Estaria molt agraït si vostè em podria ajudar!
martinbitco.com

Resposta:

Hey, gràcies pels comentaris!
Si utilitzeu un script Faucetbox continuació, els usuaris poden establir que pel seu propi compte. Vostè no té control sobre ell. L'única manera de fer això serà tenir una cartera acte organitzada i establir els termes de pagament. Tanmateix, això requereix codificació personalitzada i la contractació d'un professional independent. Aquí està el meu post sobre això:

Com elevar sobtadament les seves beneficis Bitcoin aixeta amb un sol pas


Ofir

Sense comentaris


Com afegir la meva botiga en línia a qui accepta la pàgina de Bitcoin?Pregunta:

Hola, sóc dissenyador i fundador de ww.bitgiftshop.com i seria increïble si s'insereix un enllaç al meu lloc en el qual accepta Bitcoin? pàgina.
Moltes gràcies!

Resposta:

Hola Sergey,
dubti en per afegir la seva empresa a la secció de comentaris de la nostra pàgina i anem a l'aprovi. Un cop cada pocs mesos es revisen tots els comentaris i afegim alguns dels negocis dels comentaris en el cos.

Sense comentaris


Com bloquejar el trànsit del servidor intermediari VPN daccedir al meu aixeta?Pregunta:

Darrera actualització el 17 de gener del 2018, 09:05

He tractat d'utilitzar l'escriptura IPHub.info, (http://coinadia.com/iphub-info-nastyhosts-alternative-block-proxys-vpns/)

Però no puc instal·lar correctament.

Hi ha qualsevol altre script o connector que ofereixen aquest tipus de serveis?

Resposta:

Hola Aadam, li suggereixo que revisi aquesta threadon fòrum Bitcoin Talk, té dues solucions per a bloquejar el trànsit VPN.

Sense comentaris


Com comprar Bitcoin per a la jubilacióPregunta:

Entenc Bitcoin és un risc comptes d'inversió i de retir no han d'invertir més del 10 per cent en les inversions de risc. Dit això, ¿Com compro Bitcoin que puc liquidar quan em retiri i no haver de pagar impostos sobre els guanys. Una cosa així com una Roth IRA. Actualment estic 57 anys d'edat.

Resposta:

Hey Brett,
que em faci saber si té més preguntes.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Mai heu rebut monedes després de subscriures

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - és una criptocurrency real

Post Litecoin

Noves carteres

Post Litecoin

1 hash

Post Litecoin

Problema de la butxaca Bitcoin

Post Litecoin

Congelació dEthereum

Post Litecoin

Velocitat minera de Bitcoin (CPU)

Post Litecoin

Es pot obtenir diners per a la mineria Litecoin i altres Altcoins i una pc?

Post Litecoin

Coinbase tancant el meu compte

Post Litecoin

Mèrit dinversió de bitcoin

Post Litecoin

Ajuda amb les compres dajuda per invertir

Post Litecoin

Com puc transferir TKN duna cartera allotjada a Jaxx?