Com reclamar BCH duna cartera de paper? | Catalan.Lamareschale.org

Com reclamar BCH duna cartera de paper?

Com reclamar BCH duna cartera de paper?

Pregunta:

On puc importar-lo?

Resposta:

Comentaris:

Rohan,

He intentat alguns mètodes que semblaven funcionar bé DESPRÉS ago 1a forquilla. Em vaig moure una mica de BCH a una herència antiga direcció cartera de paper BTC regular usant bitaddress.org. Després he descarregat Coinomi cartera i seleccionat BCH i després van escombrar la clau privada a partir que la cartera de paper en la meva cartera Coinomi BCH. Jo simplement no tenen cap Ago 1a BTC saldos de cartera de paper pre per confirmar que això funcionaria. Però no puc veure per què que no tindria. Una altra aplicació que pot utilitzar és la cartera electrònica d'escriptori d'efectiu que és una forquilla d'electro cartera. Vaig fer un tutorial pas a pas sobre cryptoskim.com a la pàgina web, feu clic a la pestanya "Preguntes TSP", llavors aneu a "Episodi 2068 de TSP". No tinc totes les direccions i enllaços per arribar-hi. Jo diria que si s'intenta això, com a mesura de precaució mogui el BTC a una adreça diferent primer. No puc acceptar cap responsabilitat de monedes perdudes o si no pot reclamar el seu BCH després d'això però hauria de funcionar. Realment és una merda que més persones no estan tractant d'obtenir més informació bona informació sobre com fer això. Suposo que molts PPL van traslladar la seva BTC a la cartera de paper abans que aquest forquilla i ara s'està preguntant exactament el mateix. Bona sort, i si us plau, si vostè intenta això seria tan amable de posar-se en contacte amb mi i confirmar els resultats? Gràcies.

No he tingut la resposta a aquesta pregunta, si us plau, respongui el més aviat possible.ThankCom reclamar lefectiu bitcoin duna cartera de paper?Pregunta:

Darrera actualització 16 gener 2018 a 08:57

Com enviament BTC de la meva cartera de paper a la meva cartera blockchain, o el que sigui cartera que puc utilitzar per obtenir diners en efectiu? Tinc una cartera coinbase però que no semblen tenir una funció d'importació.

Resposta:

Hola James,
 

Com reclamar la seva Bitcoin efectiu i el venen per Bitcoin (TREZOR, Ledger, electro)


També podria ser un bon moment per considerar l'obtenció d'una cartera de maquinari i l'enviament dels bitcoins allà en comptes de a una nova cartera de paper. No és probable que siguin més d'aquestes bifurcacions en el futur i, fins ara, Ledger i l'electro han fet una bona feina de suport a aquestes forquilles d'una manera molt més convenient que les carpetes de paper poden. 

Comentaris:

Http://bit.ly/2DcnvlN- Aquí es pot comprar gairebé tots els Altcoins, un dels millors intercanvis

= $ =

Http://bit.ly/2r83vv5- Compra i Comerç Bitcoin i Altcoins. Top 1 Canvi!

= $ =


Com reclamar diners en efectiu bitcoinPregunta:

Hola Ofir,
si us plau ajuda!

Resposta:

Hola Foti,
li suggereixo que prengui les coses amb calma i la investigació a fons cada pas. He fet tot el possible per incloure tota la informació rellevant aquí mentre mantenir les coses el més simple possible, però, podria haver perdut un pas o comès un error. Si us plau, fer la seva pròpia diligència deguda, ja que no puc acceptar la responsabilitat si alguna cosa va malament. El més important és transferir PRIMER seguretat seus bitcoins a Trezor i precisa i segura gravar la seva llavor Trezor abans de fer qualsevol altra cosa, d'aquesta manera, almenys, els seus bitcoins són segurs. Bona sort!

Sense comentaris


Com reclamar Bitcoin duna cartera de paper?Pregunta:

Hola. Només necessito una mica d'informació sobre les carpetes de paper. Recentment he realitzat un lloc web i enllaços de PayPal fet que la gent copiï n enganxar al teu navegador per pagar-me. (** ** Enllaç eliminat). Vaig fer una cartera de paper en línia a través bitaddress.org. La vaig crear en línia utilitzant una paràfrasi quan em genera la cartera. El problema és que no tenia telèfon amb càmera o una impressora. Així que no podia escanejar les caselles negres. Jo faig servir el clau pública (i creat en bit-address.org) per rebre el meu bitcoin de paxful.com. He rebut it.its fins i tot possible rastrejar la transacció a través explorador bloc de la cadena. He llegit en algun totes les claus secretes comencen amb un nombre 5.well s'inicia la clau privada amb un 6.because que s'ha generat amb una paràfrasi que criden it.I cridar contrasenya. Ara tinc tots els dígits de clau privada. He de dir que estava fora de línia you.when He eliminat alguns dígits de la meva clau privada. Quan vaig tornar en línia. I.refreshed i esborrat de la meva memòria cau i l'historial de navegació. Així que he perdut tots els meus bitcoins ?. £ 50 GBP valor de bitcoin.i sempre vaig pensar que si tingués la clau privada que podria passar o enviar fons a on vulgui. He d'escanejat dels quadrats negres encryted pel que podia lliscar fàcilment els fons que queden ara estic amb una gran quantitat de dígits començant amb el número 6 per favor, pots ajudar gràcies M.Ayyub.

Resposta:

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Problema amb enllaç de referència al vostre gran complement wordpress

Post Litecoin

Com recuperar diners duna estafa

Post Litecoin

Revisió de Cex.io i Keepkey

Post Litecoin

Com puc fer Bitcoins amb el meu ordinador?

Post Litecoin

Lestafa de Crystafox els miners o la legitima?

Post Litecoin

Mineria Monero?

Post Litecoin

La meva botiga de comerç electrònic va començar a acceptar bitcoin

Post Litecoin

BITCOIN FAUCET PLUGIN POCS DUBTES

Post Litecoin

Mèrit dinversió de bitcoin

Post Litecoin

Bitcoin ATM 1

Post Litecoin

Electrum-LTC és tan bo com Electrum

Post Litecoin

Transacció BTC: perdut entre intercanvis