Com moure les monedes dalt (sha-256) amb el miner Asci (sha-256)? | Catalan.Lamareschale.org

Com moure les monedes dalt (sha-256) amb el miner Asci (sha-256)?

Com moure les monedes dalt (sha-256) amb el miner Asci (sha-256)?

Pregunta:

Hola,
Puc utilitzar vells antiquats antminer S5 / 57 màquines per a la mineria altres monedes alt que tenen algoritme SHA-256? Si és així que si us plau, comparteixi enllaç o el vídeo per ella

Resposta:

Hola Nitin,
que suggereixen que publiqui aquesta pregunta en la secció de mineria Altcoin al Bitcoin Talk forumwhere miners més experimentats han de poder ajudar-lo a terme pel que fa a la configuració.

Sense comentarisCom fer una mina per a un bitcoin, maneres de minicar Bitcoin i també quin programari de mineria és millor?Pregunta:

Com extreure un bitcoin i quines són les formes per a la mineria 1 bitcoin?
Esperant la seva resposta.

Resposta:

Hey Shiva, aquí hi ha l'entrada bàsica que needabout mineria Bitcoin. Crec que li donarà una visió general del que necessita saber.

Sense comentaris


Com obrir una granja de bitcoins i quant costa?Pregunta:

Hola vull saber com puc obrir una granja bitcoin i quant costarà

Resposta:

Hola Sumair,
Amb tot, jo diria que al voltant de $ 3 milions i fins si es fa en una escala bastant gran. Això és només la meva estimació aproximada i no sóc un expert en la mineria... Per a una cotització més precisa, li suggereixo que pregunti al professional (o almenys, d'aficionats amb experiència) sobre els miners de la secció minera del fòrum BitcoinTalk.

Comentaris:

Es valdrà la pena gastar $ 3 milions de dòlars en l'equip i no bitfury fa que els maquinaris que no només bitcoin mina o SHA256 moneda d'algoritme, però el maquinari pot extreure altres monedes també i és fa bitfury donar un bon sistema de suport és que hi ha alguna possibilitat que pot executar els maquinari en el sistema solar una pregunta més per favor, que és la millor manera de començar la mineria de guitza casa vull mostrar els meus inversors com funciona això gràcies per endavant


Com passar els bitcoins als seus hereus quan moriPregunta:

Quina és la manera més infal·lible per assegurar que les seves bitcoins pot ser transmesa de manera segura als seus hereus en el cas de la seva mort? Tingueu en compte aquesta qüestió té dos nivells de dificultat: 1) que passen de forma segura en bitcoins a algú i 2) passar-acord amb els termes de la seva voluntat, el que pot dividir el \ "Bitcoin arrels \" dos o més formes, i no necessàriament en la mateixa proporció. El punt 2) implica que proporciona un control de la cartera a un administrador d'una manera prou transparent que els hereus poden comprovar les quantitats de cartera per assegurar que rebin tots els bitcoins disponible.

Resposta:

Hola Bernat,
Ha de ser possible refinar aquest procés amb una mica de pensament més. Em quedaria lluny de les coses com ara contractes intel·ligents però; Jo no diria que els que estan prou provats per gestionar alguna cosa com això encara. Un bon pla degudament comunicat al seu hereu (s) i / o un professional de confiança segueix sent la millor opció, al meu entendre.

Comentaris:

Hola Steven - gràcies per la seva consell: Vaig a investigar els mètodes que esmentes. El pensament També es va acudir que jo també anava a necessitar un segon, la cartera de maquinari de còpia de seguretat per a cada un emmagatzemar la part proporcional de Bitcoin la meva propietat! Amb una dona i 3 nens que significaria 8 carteres! Una cosa més: assumint que puc confiar en les meves hereus no haver de involucrar a un tercer, per què no seria suficient per mantenir les monedes en una cartera de programari en una memòria USB en un lloc segur, i després passar la contrasenya de la cartera a ells? Em falta algun punt crucial sobre la cartera de maquinari, potser.

Una nota addicional: es pot comprovar la nostra opinió Cryptosteel aquí: https://99bitcoins.com/crpytosteel-hands-on-review/

I aquest vincle va als nostres maquinari revisió de cartera per 2017: https://99bitcoins.com/winners2017-best-bitcoin-hardware-wallet/


Com es pot llegir el volum dels intercanvisPregunta:

Darrera actualització el 14 de gener de 2018 21:15

El increments quantitat és el volum de llocs d'intercanvi. Em refereixo a quan arribi preu en les monedes actuals que sempre dóna un volum és a dir, 60,2. És això seixanta mil persones o 60?

Resposta:

Hola James,
A continuació, pot comparar el volum reportat al CMC al seu lloc, el que hauria d'ajudar a determinar com el seu lloc està informant ella. CMC és probablement el lloc més precís per a aquest tipus de coses, que han existit des de fa molt de temps i eliminar els llocs amb regularitat volum falsa.

Comentaris:

Exemple: ZAP utilitza bitcoin 0.00006178 BTC. Vol = $ 646,313 USD en CMC, si croptopedia 25.83? No entenc?

Https://coinmarketcap.com
gràcies Ok, estava fent servir crytopia

Notícies relacionades


Post Litecoin

Com puc transferir TKN duna cartera allotjada a Jaxx?

Post Litecoin

Targeta gràfica AMD HD 5450 i 6350 en un escriptori dell optiplex 780

Post Litecoin

Bitcoin està o no està basat en gBTC (i vise versa)

Post Litecoin

Bitcoins gratuïts?

Post Litecoin

Quants bitcoins obren una aixeta?

Post Litecoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin - Instruccions

Post Litecoin

Conversió de bitcoin a USD

Post Litecoin

Llocs legítims de mineria que paguen sense inversió

Post Litecoin

Portafoli de Gatehub

Post Litecoin

Promoció de monedes?

Post Litecoin

Mai heu rebut monedes després de subscriures

Post Litecoin

Com puc guardar altcoins de forma segura?