Com començar sense SMS | Catalan.Lamareschale.org

Com començar sense SMS

Com començar sense SMS

Pregunta:

Amb qui em puc inscriure per al comerç sense tenir telèfon intel·ligent (per SMS) com acabo de línia de la terra i tothom vol que faci almenys inicialment alguns vedrifying amb SMS?

Resposta:

Hola Bill,
hi ha un munt d'intercanvis en la majoria de llocs. Em temo que probablement haurà de tractar a terme fins que trobi un que només requereix la verificació de correu electrònic. Recordo Bitfinex era només de correu electrònic de tornada en el dia, però crec que això ha canviat. Kraken no requereix notificacions per SMS per oficis o bé, bastant segur que no és necessari per verificar que ja sigui per SMS. Jo diria que Kraken val la pena intentar-ho, ja que està disponible a la majoria dels llocs i un bon canvi.

Sense comentarisCom transferir monedes de billetera calenta a la cartera duraPregunta:

Si he comprat monedes (bitcion, Etereum, litecoin) utilitzant una cartera calenta en coinbase, és possible transferir-los a una cartera dur que he comprat per al manteniment segur?

Resposta:

Hey Branden,
Avísame si alguna part d'aquest procés no és clar i et vaig a donar algunes instruccions més específiques. Seria de gran ajuda per saber quin tipus d'HW cartera que té.

Comentaris:

He ordenat la s nano llibre major i el negre trezor. Penso en l'ús com una "assegurança" per quanities més grans, emmagatzemats durant més ús a llarg termini i un altre per a fins de negociació. Vaig començar a comprar bitcoins utilitzant coinbase recentment i m'agradaria una guia o manual sobre com transferir ells i verifico que el propietari de la clau privada. He comprat bitcoin cara a cara usant fideïcomís per al comerç en línia, però va ser un procés més difícil.


Com entendre el vermell i el verd sota una moneda en Coinmarketcap.com? Quan comerciar: vermell o verd?Pregunta:

Què vol dir quan es fa clic a un símbol dir, OMG, i sota hi ha un color vermell (o verd) preu BTC o preu ETH? Així, per exemple, en aquest moment està en OMG $ 7.76ish i "-7,62", que entenc això, però en virtut que és un "0,00168521 BTC (-10,84%) BTC" i "0,02524400 ETH (-6,54%)"
@OhTheFuture

Resposta:

Hola Ty,
Tingueu en compte que aquests canvis percentuals són en relació al preu d'USD de la moneda, que es mostra a la columna Preu.

Sense comentaris


Com sutilitza un antic fitxer wallet.datPregunta:

Darrera actualització el 3 de gener del 2018, 08:37

Hola
Rob

Resposta:

Hola Rob,
quart, abans de procedir amb un mètode real d'extracció, si us plau tornar a mi de quin sistema operatiu i el dispositiu que utilitzarà. Finestres, probablement seria més fàcil i si vostè té una màquina que no es connecta a qualsevol altre equip o internet, que seria perfecte per al seu ús. El meu pla és que pot descarregar una versió molt antiga del programari Bitcoin (noves versions no va a llegir el fitxer de cartera) i restaurar l'arxiu wallet.dat del seu germà perquè el programari, abans d'exportar les claus privades per a una cartera moderna.

Comentaris:

Envia un correu electrònic amb l'adjunt a wallet.dat i un número de telèfon per contactar amb vostè en, com a puc ajudar a recuperar l'arxiu wallet.dat per a vostè per una tarifa del 5% si hi ha alguna cosa en ella. Recentment ajudat a una parella a tenir accés al seu arxiu de cartera perduda trobat a partir del 2009!

Si us plau, em tira un correu electrònic: i adjuntar el wallet.dat i un número de telèfon de contacte perquè puguem parlar puc ajudar a recuperar els fons bitcoin per a vostè!


Com sutilitza el mesclador monero? Necessito mesures senzilles dentendre. GràciesPregunta:

Hola,
El meu principal objectiu és romandre en l'anonimat. Vull romandre sense serveis bancaris. Vull rebre el pagament en bitcoin i recuperar els diners en moneda fiduciària d'un caixer automàtic local. Com puc barrejar amb bitcoins monero? Sóc un principiant. Sé que tenen un servei per això, però és massa complicat d'entendre per a mi. Podria explicar a mi en passos molt fàcils ??

Resposta:

Hey,
jo realment no tenen una guia per això. Tinc una guia per a romandre en l'anonimat amb Bitcoin. En el personal no he utilitzat Monero mi encara, així que no puc evitar que gran part.

Sense comentaris


Com.?Pregunta:

Hola, estic interessat en aconseguir la meva companyia va agregar a la seva pàgina de la llista dels que estan acceptant Bitcoin. Tinc curiositat sobre els passos que ha de prendre perquè això sigui possible! Moltes gràcies pel seu temps!

Resposta:

Hola,
Bona sort!

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Moneda multicultural?

Post Litecoin

El Bitcoin Core ha dexecutar-se en 8333

Post Litecoin

Estic confós

Post Litecoin

Portafoli de Gatehub

Post Litecoin

Plataformes mineres de grup

Post Litecoin

Problema de segona contrasenya de Blockchain

Post Litecoin

Microhash és una estafa perillosa

Post Litecoin

Enllaç entre la cartera Exodus a Ledger Nano S

Post Litecoin

Feu un nou MyEtherWallet amb Ledger Nano S?

Post Litecoin

Principiant confós

Post Litecoin

Com fem un Explorador de blocs dun CryptoCoin

Post Litecoin

Bitcoin split: tinc més BCH que BTG?