Tinc una petita galeria dart a Londres i magradaria que estiguessin inclosos en acceptar bitcoins | Catalan.Lamareschale.org

Tinc una petita galeria dart a Londres i magradaria que estiguessin inclosos en acceptar bitcoins

Tinc una petita galeria dart a Londres i magradaria que estiguessin inclosos en acceptar bitcoins

Pregunta:

Dirigeixo una petita galeria d'art a Londres i m'agradaria ser catalogat com bitcoins acceptar. Com puc fer això? http://www.IncognitoArt.Gallery

Resposta:

Hola Llorenç,
dubti en per afegir la seva empresa a la secció de comentaris de la nostra pageand aprovarem, però en aquest moment no estem actualitzant el cos de la pàgina. Un cop cada pocs mesos es revisen tots els comentaris i afegim alguns dels negocis dels comentaris en el cos.

Sense comentarisVeig 2 transaccions a lenllaç de transacció que mhas enviat, per què és això?Pregunta:

Darrera actualització el 25 d'agost de 2016 23:56

Gràcies pels nois 100bits, però quan vaig mirar a la transacció vaig veure 2 quantitats de pagament. Un dels 100 bits i després una altra transacció, què és això exactament?

Resposta:

Sempre que vegi una transacció Bitcoin en general es veuen 2 quantitats - la primera quantitat són les monedes enviades a vostè (per exemple 0.0001BTC) i l'altre és el canvi quantitat enviada de tornada al remitent. La raó hi ha un canvi va enviar de tornada és degut a com el protocol dicta Bitcoin entrades - tot s'explica en aquest vídeo de curta durada.
Així que la quantitat que vostè es refereix, no és en realitat monedes enviades a vostè, sinó que canviarà enviat de tornada a nosaltres de la nostra transacció original.

Sense comentaris


He enviat 0,3 BTC a una adreça BCH equivocadaPregunta:

Tinc 0,9 BTC amb dos amics en una cartera d'accions, i es crea una nova carpeta per tenir la meva part: 0,3 BTC. El meu amic em va demanar la meva adreça i li donen un BCH (Bitcoin efectiu) d'adreces en lloc de la BTC (bitcoin nucli) d'adreces. Així que estic molt por perquè potser el 0,3BTC van a perdre. Què puc fer? és possible canviar la direcció de destinació final el pagament d'una tarifa addicional o alguna cosa així? Si ningú confirmar la transacció, els diners serà retornat al meu amic cartera? Si us plau ajuda! gràcies per endavant!

Resposta:

Hey Bruno,
hi ha serveis que poden ajudar a recuperar els fons perduts d'aquesta manera, però primer anem a veure si podem solucionar nosaltres mateixos.

Comentaris:

Gràcies Steven. Finalment he trobat una solució. El lloc on descarregar la cartera estava bitcoin.com i aquesta cartera generar dues carteres BTC com he explicat en el missatge anterior. I tots dos cartera té les mateixes direccions, cadascuna en la seva pròpia "blockchain".El problema era que vaig fer clic a "generar nova direcció" a la cartera BCH, i em va enviar aquesta segona direcció al meu amic. I aquesta va ser la raó per la qual el BTC no arribar mai, però quan a la cartera BTC Faci clic "generar nova direcció", els diners finalment va aparèixer :)


Vaig passar una quantitat parcial de Bitcoin des de la cartera de paperPregunta:

Hola el meu nom és Pablo i vaig veure la seva gran vídeo en you tube - entrada / canvi.
Et gràcies pel seu temps i ajuda amb la comunitat Bitcoin !!

Resposta:

Hola Paul,
Quan vostè diu que vostè va passar BTC de la seva cartera de paper, ¿quin programari o lloc vas fer servir per fer això?

Sense comentaris


He transferit BTC al pa des demmagatzematge en fred, però què ha passat amb el meu efectiu bitcoin?Pregunta:

Tenia una mica de Bitcoin emmagatzemada en una moneda física que vaig importar a pa seguint la forquilla a l'agost d'aquest any. Després vaig enviar el bitcoin a coinbase al comerç, però no puc veure cap efectiu bitcoin associat a la importació de pa, presumiblement a causa de que no ho suporten, però on és la meva diners Bitcoin ara?!

Resposta:

Hola Hugo,
 

Com reclamar la seva Bitcoin efectiu i el venen per Bitcoin (TREZOR, Ledger, electro)

Sense comentaris


Entenc el màrqueting dafiliació, però sóc nou en el màrqueting dafiliació de bitcoins. Tens vídeosPregunta:

ENTENC màrqueting d'afiliació però sóc nou en la comercialització de l'afiliat Bitcoin ¿TÉ VIDEOS?

TINC MOLTS LLOCS PER UTILITZAR anunciar, de pena pels CAPS NO ESTIC cridant jo sóc una víctima accident cerebrovascular i m'ajuda per corregir error tipogràfic més ràpid.

També utilitzarà SEO PER A GENERAR cerca orgànica TRAFFIC.JOINED seves llistes JA. PER FAVOR, CONSÍGAME FINS velocitat que el més aviat possible...

Resposta:

Hola Steve,
que hauria d'arribar fins a la velocitat! Com es pot veure a la popularitat d'aquest lloc, aquests consells realment funcionen.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Payouts per faucethub.io

Post Litecoin

Problema de la butxaca Bitcoin

Post Litecoin

Canvi dadreça de Bitcoin 1

Post Litecoin

Portafoli de Gatehub

Post Litecoin

CrowdWiz ICO

Post Litecoin

Exporta la clau privada de ladreça de recepció usada

Post Litecoin

Com comprar bitcoins amb una targeta de crèdit sud-africana mentre es troba a Qatar

Post Litecoin

Puc fer servir qualsevol moneda utilitzant el meu ordinador portàtil des de Multipool o qualsevol altre lloc

Post Litecoin

Quants bitcoins obren una aixeta?

Post Litecoin

Invertir com a estudiant de secundària

Post Litecoin

Pregunta de Bitcore

Post Litecoin

Wallet de maquinari