Vull comprar Ethereum i riure, però estic davant dalguns problemes | Catalan.Lamareschale.org

Vull comprar Ethereum i riure, però estic davant dalguns problemes

Vull comprar Ethereum i riure, però estic davant dalguns problemes

Pregunta:

Darrera actualització el 27 de desembre de 2017 16:30

Hola, sóc de l'Índia.
Em podria explicar una manera d'obtenir una Etereum en l'intercanvi populars des INR de manera que pugui resultar rendible ??

Resposta:

Hola Rohit,
No obstant això, si voleu comprar Etereum en bosses estrangeres, ha d'investigar borses estrangeres que accepten clients indis, així com mètodes per convertir i enviar INR a aquests intercanvis. El cost d'aquestes transferències de filferro (o d'altres serveis de pagament) pot o no pot cancel·lar la manca d'una prima.

Comentaris:

Moltes gràcies, Steven els va comprar a koinex.in Accepten INR i Avui he fet un benefici de 1.000 INR... Amb l'ondulació.Vull tenir la vostra opinió (NO VINCULANT) sobre aquests 3 projectesPregunta:

Hola,
GRÀCIES

Resposta:

Hey Kai,
Si vostè va dur a terme una pistola al cap suposo que diria MarkSpace i DreamTeam. 3D / VR és bo, però jo no veig com 1 blockchain ajudarà. Les apostes esportives és gran, però de nou, no veig com blockchaining ajuda... Per què cap d'aquests projectes necessiten blockchains i contractes intel·ligents? ¿Es donaran compte qualsevol utilitat major a través d'aquesta tecnologia? Realment no veig com, però suposo que és possible.

Sense comentaris


Magradaria ser assessorat per vostè a ONLINE BUSINESSPregunta:

Hola OFR, he estat seguint vivament que en els últims temps. L'últim que realment em va cridar l'atenció va ser la seva invitació per a la comercialització de l'afiliat Bitcoin. Si us plau, Com puc fer fortuna amb la comercialització de l'afiliat i altres negocis en línia que requereix poc o cap capital inicial. Jo vull que em va començar des de zero fins al final i vetllar per la meva mentre jo hauria de créixer el negoci a un nínxol reeixit.
Gràcies i romandre beneïda.

Atentament,

Ahmganbit

Resposta:

Hola ahmganbit,
els agraeixo per les seves felicitacions i vull dir dues coses:

  1. Tota la informació que sé és dins del meu llibre "Els meus bruts secrets poc Bitcoin" - que suggereixen que el llegeixi si no ho ha fet encara.
  2. No estic disponible per a la seva mentor en el moment - Crec que si vostè està realment disposat a tenir èxit podràs experimentar i aprendre pel seu compte a través de recursos en línia com ho he fet.

Li desitjo la millor de les sorts.

Sense comentaris


Identificació duna carteraPregunta:

Tinc alguns bitcoins en una carpeta que he creat fa uns anys. Sé que la direcció de cartera, però no puc recordar on (lloc web o programa d'aplicació) vaig crear la cartera a. És possible determinar on es va crear una cartera? Si puc fer això, llavors puc ser capaç de recuperar-los especialment si el programa vaig utilitzar emmagatzema la clau privada.

Qualsevol ajuda wokld ser apprecisted.

Resposta:

Hey Kimberlee, 
però les mateixes són tots els suggeriments generals simplement, si vostè no recorda llavors no hi ha molt que es pugui fer.

Sense comentaris


Identificació de BCN elegible per BCH a CoinbasePregunta:

Li agradaria transferir el contingut de la cartera Coinbase a la cartera de maquinari com es recomana, però només una part de la meva BCN van ser comprats pre-forquilla i necessiten ser deixat en Coinbase per a l'assignació de gener del BCH. Com es transfereixen a terme només després de la BCN forquilla perquè no es perdi premi BCH al gener. Gràcies, Rob

Resposta:

Escolta Roberto,
En altres paraules, hi ha \ 's no hi ha necessitat (o forma, pel que jo sé) per retirar només post-forquilla BTC - però doesn \' t importa. Qualsevol BTC que tenia en Coinbase en el moment de la forquilla serà acreditada amb BCH per Coinbase a la primera jornada de 2018.

Comentaris:

Gràcies per la ràpida resposta Steven. Així que si he entès bé, encara que la meva cartera Coinbase està buit, de l'1 Gen 2018 BCH apareixerà a la cartera corresponent a la quantitat de BTC present pre-forquilla, per tant, no necessita preocupar-se per la pèrdua de BCH si transfereixo tots BCT Coinbase a una cartera de maquinari ara?


Sóc editor. Vull promocionar els rotatoris de faucet. Què és un import general que puc esperar?Pregunta:

Gràcies per prendre la meva pregunta vostè.
Gràcies per endavant.

Resposta:

Hey Beverly, realment no puc respondre a aquesta ja que no he estat promovent activament a altres aixetes en línia. Potser algú que té i veu a aquesta pregunta serà capaç de donar una millor resposta.
Ofir

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Llocs legítims de mineria que paguen sense inversió

Post Litecoin

La meva pròpia instal·lació contra lallotjament de tercers

Post Litecoin

Estic confós

Post Litecoin

Cointherum

Post Litecoin

Concessionari de cotxes acceptant bitcoin

Post Litecoin

Invertir $ 100K USD en bitcoins. Millors pràctiques?

Post Litecoin

Quants bitcoins obren una aixeta?

Post Litecoin

Congelació dEthereum

Post Litecoin

Paquets recents de mineria al núvol

Post Litecoin

Coinbase tancant el meu compte

Post Litecoin

Electrum-LTC és tan bo com Electrum

Post Litecoin

CrowdWiz ICO