Estic confós | Catalan.Lamareschale.org

Estic confós

Estic confós

Pregunta:

Hola Ofir,

Gràcies per la teva ajuda. Encara no estic entenent alguna cosa sobre la meva adreça cartera Bitcoin i / o de clau pública. Pregunta:
Gràcies Ofir, per a aquesta plataforma.

Lionel A Castell

Resposta:

Hey Lionel,
 

Comentaris:

Hola i Gràcies!
Gràcies per la seva ajuda i assessoramentTracto dun retard excessiu (més de 10 dies laborables) per rebre al meu banc una retirada de la transferència SEPA de CEX.IOIPregunta:

Benvolgut senyor
Best Regards

Resposta:

Hola João.
 

Sense comentaris


Estic tractant de pagar alguna cosa, però em diu que envieu PRECISAMENT i quantia, però què passa amb les tarifes denviament?Pregunta:

En aquest moment estic tractant d'utilitzar OnestPay.com per intercanviar una mica de la meva Bitcoin, per diners de PayPal, però Im actualment en la situació que jo estava a punt d'enviar la quantitat de Bitcoin que necessitava en OnestPay.com, però després vaig veure en la meva cartera l'enviament de la pàgina, que hi havia una tarifa? Com puc ignorar aquesta quota? OnestPay em diu que enviar amb precisió la quantitat de bitcoins descrits, sinó que la interfeer Tarifa amb aquesta quantitat?
Si us plau ajuda'm.

Resposta:

Hola Angelo, les transaccions d'honoraris es paguen als miners per tal de validar les transaccions en el blockchain. Es paga més enllà dels diners que va a enviar, vostè hauria de ser capaç de seleccionar a la cartera si han de deduir les despeses de la quantitat que està enviant o s'ha de prestar que des de la resta del saldo del compte. Tu pots


En qüestió: un gran forat al blanc no ple a la foto gran. O un gran signe dinterrogació en la idea de no sumar-se, abans dhaver estat explicada i no haver estat mai entesaPregunta:

Per què no simplement... - Vull dir, quin és per aturar (cardadors)
després retirar-se, ja que són només estem massa rica?

Resposta:

Comentaris:

Crec que no entenc el seu punt completament, es pot donar un exemple?


Incorporació de Bitcoin al lloc de citesPregunta:

M'agradaria incorporar Bitcoin al meu lloc web de cites perquè els membres del meu lloc paguen altres persones que es citen en les dates que van però vull fer un percentatge de cada oferta o transacció bitcoin com puc fer això?

Resposta:

Hola Tyrone. Em sembla que això no és una pregunta sobre Bitcoin, però més sobre la codificació. Necessitarà a algú que aquest codi personalitzat de la mateixa manera que es necessita algú per a aquest codi personalitzat si estaria utilitzant dòlars i no Bitcoin. Bitcoin és només la moneda, que no pot crear la funcionalitat del lloc. Jo suggereixo que trobar un desenvolupador per ajudar a implementar això al seu lloc.

Sense comentaris


Informació duna determinada adreça de la carteraPregunta:

Com puc obtenir la informació que una direcció particular, pertany a la cartera

Resposta:

Hola Lucky,
Bé, l'única manera d'esbrinar és si el propietari ha revelat a si mateixos d'alguna manera. Per exemple, si algú té un bloc i que accepten consells utilitzant una certa direcció, llavors es pot suposar que els pertany. No obstant això, sense alguns coneixements d'informàtica i blockchain greus, no hi ha altra manera d'associar persones amb adreces tret que revelen aquesta informació perquè d'alguna manera.

Sense comentaris


Recerca relacionada amb CoinmamaPregunta:

Bon dia, Ofir,
espero que em podria ajudar en aquest tema

Moltes gràcies per aquests missatges informatius, i feliç any nou
segueix així

Resposta:

Hola Sam gran conèixer-lo.
Bona sort! 

Sense comentaris


Descripció de loferta dICO (oferta inicial de monedes), pros i contresPregunta:

Hola,
gràcies

Resposta:

Hola Tee, 
inicial de la moneda d'Oferta és el procés mitjançant el qual les noves monedes es col·loquen en el mercat amb l'ajuda de crowdfunding. Els projectes estan darrere d'aquests crowdsales són molt diferents, el millor que puc suggerir és que primer entendre el que estan invertint en. Si voleu


Invest and Earn bitcoinPregunta:

Tenim lloc legítim on es pot invertir la moneda poc

Resposta:

Escolta,
que em fan aquesta pregunta com 3 vegades al dia. Desafortunadament no hi ha lloc de fiar, que jo sàpiga per invertir en Bitcoin en el moment. Si però troba un lloc d'inversió vos d'executar a través de l'estafa Bitcoin testto assegurar-se que no és una estafa.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Pregunta per Steven Hay

Post Litecoin

Faucet pulgin

Post Litecoin

Com puc guardar altcoins de forma segura?

Post Litecoin

Valor Bitcoin 3

Post Litecoin

Com reclamar BCH duna cartera de paper?

Post Litecoin

Problema de segona contrasenya de Blockchain

Post Litecoin

Com recuperar diners duna estafa

Post Litecoin

Un amic que majudi i em vendrà per començar a començar, què cal tenir en compte

Post Litecoin

Moure un fitxer wallet.dat a una altra computadora i una cartera Electrum

Post Litecoin

Com exportar claus privades?

Post Litecoin

Transacció BTC: perdut entre intercanvis

Post Litecoin

Arbitratge