Inverteix i guanya Bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Inverteix i guanya Bitcoin

Inverteix i guanya Bitcoin

Pregunta:

Hola senyor.
Gràcies.

Resposta:

Hola Emmanuel, un plaer conèixer-te.
Ofir

Comentaris:

Jo no, si us plau llegir el post he esmentat en la meva resposta anterior

Ofir, sap qualsevol inversió en línia de fiar que realment paga. No m'agrada tot aquest esquema Ponzi i les apostes.Invest and Earn bitcoinPregunta:

Hola. Sóc nou aquí. Quina és la millor i més legítim lloc per invertir o guanyar bitcoin?

Resposta:

Hey Chi plaer conèixer-te i donar la benvinguda a bord!
Pel que fa a la inversió de la seva bitcoins - Realment no puc donar cap consell d'inversió en el lloc. No obstant això, em puc dir-li el que s'ha d'evitar:

  • Qualsevol programa d'inversió que promet alguna cosa que sembla massa bo per ser veritat (per exemple, 1% d'interès cada dia, el doble de la seva bitcoins, etc.)
  • Invertir una quantitat de diners que no us pugueu permetre perdre
  • Invertir en coses que no entén 
  • Invertir en empreses que no passen la prova d'estafa

Espero que això ajudi, si vostè té preguntes sobre un programa d'inversió específica no dubteu a enviar també.
Ofir

Sense comentaris


Inverteix i GuanyaPregunta:

He sentit que en invertir 20k puc recuperar els meus diners en la seva quantitat triplet. Per tant, vull saber que com és possible? Vull aprendre sobre aquest concepte perquè estic molt interessat en això.

Resposta:

Hola Sakshi,
el tema de les inversions Bitcoin és realment complicat. Suggereixo començar a terme mitjançant la lectura d'aquest post sobre les inversions Bitcoin. Si vostè està buscant els llocs que es multipliquen les seves bitcoins o li donen excepcionalment alt rendiment d'ells (també conegut com HYIPs), recomano mantenir allunyat d'ells, ja que solen ser estafes.

Sense comentaris


Invertit una mica en HashFlarePregunta:

Així que, bàsicament, quina és la seva opinió al respecte? Sóc nou en això, llegir comentaris, etc., sembla minera núvol no és bo i tampoc ho és la mineria,

Resposta:

De fet, tant la mineria i la mineria núvol no es consideren rendibles si no ho fa com el seu negoci principal en aquests dies. Aquí hi ha més informació.

Sense comentaris


Inverteix a Bitcoin?Pregunta:

Qui vostè recomanaria següent per invertir en Bitcoin que la veu com una acció i dóna recomanacions sobre quan comprar i vendre? Algú que segueix les espelmes com una acció.

Resposta:

Crec que no es pot seguir i persona específica quan es tracta d'invertir Bitcoin. Crec que es necessita per fer la seva pròpia decisió. Aquest dijous vaig a publicar un post detallada sobre els meus pensaments sobre les inversions Bitcoin.
 

Comentaris:

Hola Milosz, la propera vegada, si us plau enviar una pregunta separada. No demanem assessoria d'inversió en aquest lloc. Pot, però, fes un cop d'ull al nostre article sobre les inversions Bitcoin per veure quins són els factors que ha de considerar: https://99bitcoins.com/should-i-invest-in-bitcoin-heres-what-you-need-to -el es /. Si està buscant informació sobre la mineria, llegiu aquest missatge és el primer: https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-profitable-beginners-explanation/

Hola, necessito una mica d'ajuda. Necessito ajuda per trobar un inversor fiable, ètic i intel·ligent que m'ajudi a invertir en Bitcoin, alcoins, o COI - el que funcioni. Alguna pista seria apreciada, gràcies! A més, quantes monedes es pot obtenir per mes amb la mineria? Ja ho sé, diferents monedes, però es pot obtenir 50-100 per mes en un ordinador portàtil si vostè compra alguna cosa de maquinari addicional? He estat buscant a internet, i vull trobar fonts fiables i de confiança. :) gràcies!


Invertint en la mineriaPregunta:

Hola, vaig venir a través d'un lloc de bitcoingo.cc i donant 5 a 10% de guany diària de la inversió. És bo o estafa

Resposta:

Hola Arun, el guany diària de 5.10% sembla extraordinària alta, que ha de plantejar la qüestió si és que és de fiar. També pot usar la nostra prova d'estafa Bitcoin Tooland tractar de treure les seves pròpies conclusions si són de fiar o no.

Li recomanem que es mantingui allunyat dels llocs que ofereixen per multiplicar les seves bitcoins o donar-li excepcionalment alt rendiment d'ells (també conegut com HYIPs) ja que solen ser estafes. Tu pots


InversióPregunta:

Com puc començar a operar a bitcoin

Resposta:

Hola Daniel,
tenim un article que detalla l'important que necessita saber abans de començar a invertir en Bitcoin. Vostè pot trobar aquí.

Comentaris:

Zsofia Si us plau, estic en necessitat de la seva ajuda, m'agradaria invertir en Bitcoin però m'agradaria aprendre més sobre tu i que cal discutir més. Si us plau, podeu escriure a mi a través d'aquesta adreça de correu electrònic per a més discussió. Gràcies Mike.

Notícies relacionades


Post Litecoin

300000 va perdre

Post Litecoin

Com reclamar BCH duna cartera de paper?

Post Litecoin

Es pot obtenir diners per a la mineria Litecoin i altres Altcoins i una pc?

Post Litecoin

Tinc un lloc web bitcoin francès i vull que el client

Post Litecoin

Quant cal invertir en una aixeta de Bitcoin

Post Litecoin

És una inversió una estafa?

Post Litecoin

Puc utilitzar el meu ordinador personal per moure sense causar problemes amb el meu sistema operatiu o altres programes

Post Litecoin

Puc utilitzar el meu propi servidor dedicat dallotjament web dedicat als meus bitcoins?

Post Litecoin

Com recuperar diners duna estafa

Post Litecoin

Problema amb el pagament i les adreces de XAPO a 99bitcoins.com

Post Litecoin

Acumulació de blocs

Post Litecoin

Transacció BTC: perdut entre intercanvis