Invertir $ 100K USD en bitcoins. Millors pràctiques? | Catalan.Lamareschale.org

Invertir $ 100K USD en bitcoins. Millors pràctiques?

Invertir $ 100K USD en bitcoins. Millors pràctiques?

Pregunta:

Darrera actualització el 12 de novembre de 2017 14:21

Hola
estic planejant invertir al voltant de $ 100,000 USD en bitcoins... I volia preguntar quines són les millors formes possibles per començar?

Nota al marge: no s'inverteix el que no es pot permetre el luxe de perdre. Estic en una etapa en la pèrdua de $ 100K és una cosa dolenta... Però no em va a matar o posar la meva vida o la vida dels membres de la meva família en risc!
Segur que serà molest si perdo que gran part dels diners en efectiu, però encara posseir casa meva i altres actius, a més de tenir una bona línia i els negocis en línia per tenir cura dels comptes i posar els nens a l'escola! :)

Ok, de tornada a la meva pregunta...
Les meves preguntes són tot bones pràctiques i consells durant la fase d'inversió inicial:

1-¿Debo dipositar tota la meva capital a Fiat 1 de canvi? o distribuir a través d'diguem 5 intercanvis?
o moure les monedes de la cartera de paper a 3-5 intercanvis i vendre allà?

Qualsevol altre consell per a un nou inversor Bitcoin? He trobat aquesta articlevery útil, així com aquest.
Gràcies pels seus pensaments.

Resposta:

Hola Tamer,
 

  1. Els intercanvis no són l'única opció. Per a més intimitat financera, és possible considerar over-the-counter (OTC) comercia en lloc d'intercanvis. Compres directes a persones de confiança no caldrà que presentin una sèrie de documents de verificació d'identitat, això és més segur des d'una perspectiva de seguretat. Per descomptat, també és més complex per organitzar d'una manera segura. Certs intercanvis, com Bitfinex i ITbit, ofereixen un servei de venda lliure per introduir els compradors als venedors de confiança i supervisar el procés. Jo diria que $ 100k és a prop del nivell en què les operacions de venda lliure es converteixen en una consideració (mínim de 25 ITbit és BTC). Intercanvis descentralitzats com LocalBitcoins són una altra manera d'anar. No obstant això, és poc probable que aconsegueixi el seu ordre en ple es va reunir en un comerç d'aquesta manera, i haurà de gestionar més del risc mateix. Finalment, la difusió de les seves compres entre diversos intercanvis només és realment beneficiós si vostè té la intenció d'emmagatzemar el seu decret o bitcoins en aquests intercanvis durant un període prolongat - el qual malgrat tot no ha de fer. L'elecció d'un intercanvi de confiança amb profunda liquiditat també vol dir que vostè només haurà de passar pel procés de verificació d'una vegada - que pot ser una llarga espera i cada entitat de compartir la seva informació amb augmenta les probabilitats de robatori d'identitat en la línia. He d'afegir que si no té intenció de passar tot el seu capital a la vegada, no hi ha enviament de la totalitat de l'import a qualsevol canvi de sentit. Deixar reposar en el seu banc en el seu lloc, guanyar interessos, i només enviar tot el que utilitzarà per a les compres. Un cop verificat, només s'ha de prendre un dia o dos per finançar un compte d'Exchange.
  2. Així, la compra d'una quantitat fixa amb el temps és conegut com a dòlar de cost mitjà. Cercar aquest terme per als detalls, és una bona estratègia per a la construcció d'una posició. Els pros i els contres aquí són que si tens la sort de comprar Bitcoin amb tots els seus diners en el baix, llavors podràs maximitzar els seus beneficis com el preu puja. No obstant això, ja que és molt poc probable que obtindrà el moment oportú per comprar al baix, la compra amb el temps és probable que obtenir un millor preu mitjà.
  3. Jo diria que és absolutament una millor estratègia de comprar i mantenir - i no necessàriament amb un termini de mesos sinó anys, fins i tot dècades. Encara que estic segur que Bitcoin tindrà èxit en el llarg termini, no tinc ni idea d'on el preu serà en les pròximes setmanes o mesos. En uns pocs anys, però, crec que les possibilitats són molt bones que el preu serà més alt del que és ara. Jo diria que s'ha d'invertir un petit% dels seus fons ara, mentre que el preu és volàtil i el soroll i el caos de mercat és alta, i veure si vostè és capaç de mantenir aquesta posició a través de l'agitació. És una cosa emocionalment difícil de fer, quan ets nou en això. Vas a veure tot tipus de notícies i opinions que faran que vostè vol vendre - el FUD (por, la incertesa, el dubte) campanya s'està lliurant amb tota la seva força en aquest moment. Si vostè és capaç de mantenir la seva posició d'obertura petita malgrat tot, fins Bitcoin es recupera, llavors vostè ha de sentir còmode en posar més i mantenir durant més temps.
  4. Un cop més, si estàs fent servir un intercanvi de confiança, no és realment necessari dividir les coses d'aquesta manera. És una espècie d'una preferència personal, però si només s'envia tant a l'intercanvi de Bitcoin com vostè desitja intercanviar al mateix temps, a mantenir el baix risc. Remeber que emmagatzemar el seu decret o bitcoins en un intercanvi és un no-no, que ha de ser utilitzat per al comerç. Dins i fora. Deixeu que el seu banc i el maquinari de la cartera suportar la càrrega d'emmagatzematge; això és el que estan dissenyats per a, en on els intercanvis no són (com ho demostren els diversos talls). La nostra secció de Guies de compra> Comprar Bitcoin ha d'ajudar a instal·lar-se en un bon intercanvi d'utilitzar.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Bitcoin ATM 1

Post Litecoin

Préstecs Poloniex

Post Litecoin

Mai heu rebut monedes després de subscriures

Post Litecoin

BITCOIN FAUCET PLUGIN POCS DUBTES

Post Litecoin

Quant cal invertir en una aixeta de Bitcoin

Post Litecoin

Qoinpron prou bo per invertir?

Post Litecoin

Clau privada per a forquear

Post Litecoin

Quant a la cartera de cartutx Electrum :

Post Litecoin

Tarifes de fracàs

Post Litecoin

AIMBTC

Post Litecoin

Mineria de Bitcoin amb mines de gènesi

Post Litecoin

Revisió de Cex.io i Keepkey