Invertir com a estudiant de secundària | Catalan.Lamareschale.org

Invertir com a estudiant de secundària

Invertir com a estudiant de secundària

Pregunta:

Hola, sóc un estudiant a l'escola secundària i m'agradaria començar a invertir per tal d'ajudar els meus pares a pagar les meves despeses d'educació per a la universitat. Jo entenc que hi ha diners que es farà en el curt termini com a llarg termini pel que fa a la inversió. En aquest moment tinc l'opció d'invertir un parell de centenars de dòlars, però jo preferiria guanyar una mica d'experiència, començant amb uns quants dòlars. Com a tal, tinc algunes preguntes:

 1. És millor per a mi per invertir en cryptocurrencies en el llarg termini? O hauria d'invertir en accions? O hauria de fer les dues coses?
 2. Si inverteixo en Bitcoin o altcoins, ¿quina és la millor manera per a mi per començar a invertir com tinc poc o cap coneixement ni experiència a invertir?
 3. Com puc minimitzar el risc mentre augmenta el meu potencial per a la recompensa? Faig saber que sota risc = recompensa baixa, però no sempre pot ser una excepció.
 4. Quina és la millor de la moneda per a mi per invertir en el moment actual? Actualment no tinc feina i no la intenció de quedar un en el curt termini, però no hauria de tenir un problema d'arribar a un acord amb els meus familiars.
 5. Quina és la probabilitat que els preus Bitcoin caient per uns pocs milers de dòlars perquè pugui comprar més satoshies per menys? De manera similar al que va passar diumenge passat.
 6. Hi ha beneficis en el núvol-minera per a algú com jo? I com puc comprovar que l'empresa no és una estafa?

Gràcies per l'ajuda que.

Resposta:

Hola Walyullah,
està per davant del joc entrar a la inversió inicial, això és segur. El consell habitual és que com més jove ets, més risc que es pot permetre el luxe de prendre. La idea és que si les seves inversions de risc van malament, vostè té més temps per guanyar els diners. No obstant això, com vostè vol invertir amb mires cap al pagament de la uni, en lloc del seu retir distant, és probablement millor no assumir riscos excessius.

 1. Si vostè està invertint $ 100 per mes, llavors jo diria que és la millor manera de ser bastant centrat en la seva cartera. Les accions i els estàndards d'encriptació són molt diferents classes d'actius. Cryptos són molt més volàtils que les majoria de les poblacions, de manera que més risc però també més recompensa... No estic segur de la seva ubicació, però en molts llocs és difícil invertir en accions sense haver de pagar una gran quantitat de quotes i així successivament. Vostè ha de considerar probablement alguna cosa així com un seguiment de mercat índex / ETF en lloc d'accions individuals. Aquests tendeixen a tenir taxes baixes.
 2. La millor manera és comprar les monedes i emmagatzemar-los en la seva cartera personal. Vegi les nostres guies de compra i la secció Comentaris de la carpeta per obtenir més detalls sobre els intercanvis i carteres segures.
 3. Com nouvingut, que és molt dur per a minimitzar el risc i màxim la seva recompensa. En termes generals, com més temps fa que tens a, com més Bitcoin hauria de caure abans d'experimentar una pèrdua (en comparació amb un guany menor). Aconseguir ara inevitablement riscos de la probable possibilitat d'estar a la pèrdua... No obstant això, si es manté malgrat una caiguda en el preu, Bitcoin * * deu, finalment, recuperar i pujar més alt. Aquesta és la raó de ser del comprar i mantenir / estratègia emprada per molts Hödl Bitcoiners.
 4. El millor de tots és Bitcoin moneda rodona. La millor moneda per fer grans guanys ràpides, és probablement una mica més, alguna moneda que es disparen 300% en un dia, però no podria dir el que la moneda és... Només la bomba i bolcar equip responsable de bombament que pot, i que només expliquen als seus amics (i la resta de nosaltres, quan arriba el moment de bolcar). Sempre es pot prendre una aposta en les monedes d'aspecte probables (si segueix altcoins per un temps, vostè ha d'aprendre a identificar-los) però no correria el risc de més del 10% del seu capital d'inversió en aquest tipus d'especulacions.
 5. Bé, grans moviments cap amunt o avall en Bitcoin són més o menys inevitable. Al llarg de la seva història, Bitcoin ha tingut molts d'aquests moviments. Si voleu esperar que aquest tipus de salses per comprar, que és una bona manera de jugar - comprar barat, vendre car és realment l'essència de la negociació, després de tot. No puc dir quan passarà la propera gran immersió, només que va entrar en raó amb el temps. Mira per al drama forquilla i esdeveniments notícies grans. Per, per exemple. * * Si aquesta cosa futurs de Bitcoin és cancel·lada pel CME, esperaria una caiguda substancial.
 6. Ofir té cobert sobre el tema de la mineria núvol. Fes una ullada al seu guia a ella aquí: https://99bitcoins.com/cloud-mining-profitable-just-evolution-scam/and una revisió de Gènesi aquí: https://99bitcoins.com/genesis-cloud-mining-review -scam-legit-inversió /

Recordeu, el consell anterior és tot només la meva opinió. No sóc un assessor financer. Esperen que les coses funcionen per a vostè! El meu consell és que sigui senzill, comprar una mica de Bitcoin cada mes i potser mantenir una mica de diners de tornada per a les oportunitats de compra d'immersió. Posar una mica en un fons d'índex també, si vostè vol aprendre sobre els mercats tradicionals.
 

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Adreces de cartera de paper

Post Litecoin

Plataforma Bitcoins

Post Litecoin

Límits de compra de Bitcoin

Post Litecoin

Es pot obtenir diners per a la mineria Litecoin i altres Altcoins i una pc?

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - és una criptocurrency real

Post Litecoin

Calculadora Bitcoin: informàtica durant un període més llarg (>1er mes)

Post Litecoin

Un amic que majudi i em vendrà per començar a començar, què cal tenir en compte

Post Litecoin

Com puc fer Bitcoins amb el meu ordinador?

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Glitch de beneficis

Post Litecoin

Quant cal invertir en una aixeta de Bitcoin

Post Litecoin

Com fem un Explorador de blocs dun CryptoCoin