Mèrit dinversió de bitcoin | Catalan.Lamareschale.org

Mèrit dinversió de bitcoin

Mèrit dinversió de bitcoin

Pregunta:

Estimats senyors;
M'agradaria que en realitat tenia la prosperitat intenció dels creadors de Bitcoin i moltes altres empreses de nova creació d'Internet dels últims 25 anys per presentar al món, de manera que hi ha un cert grau d'enveja a les meves observacions i preguntes. No obstant això, encara tinc un temps difícil retenir els meus sentiments que totes les promeses i el progrés de Bitcoin et al és realment més de més per aquells que tenen la majoria i no hi ha molt per a tots els altres.

Resposta:

Hola Patrick,
quant a potencial de Bitcoin per crear un món millor, bé... Bitcoin és una solució als inconvenients de la moneda fiduciària, però no a la pobresa o la desigualtat. No obstant això, és probable que condueixi a un millor sistema econòmic millor moneda. Els principals problemes amb la moneda fiduciària com a resultat una gran quantitat de problemes del món real. Per exemple:

  1. Que Fiat és un mitjà basat en el deute que tot el deute no es pot pagar sense que s'apagui el subministrament de diners. Com l'interès es paga en cada unitat de Fiat creat, es requereix un creixement sense fi de mantenir l'estabilitat financera - encara que a llarg termini, és matemàticament impossible fer-ho. Això condueix a tota mena de problemes socials, com ara el consumisme desenfrenat, l'explotació de recursos sense fi, i així successivament.
  2. Fiat està gestionat de forma centralitzada per entitats alineades políticament. Això els dóna un enorme poder sobre l'economia - i per extensió, tot i tots els altres. D'acord amb Austrian Economics, la capacitat del banc central per controlar la taxa d'interès porta en auge i el bust cicles econòmics i tots els residus que això comporta.
  3. No hi ha límit a l'emissió de Fiat. Això crea la inflació, la qual cosa obliga les persones a banda i passen en comptes de guardar o per perseguir el rendiment de les inversions cada vegada més arriscades. Mala assignació massiva de recursos, en altres paraules.

Aquests són només alguns dels problemes que aborda Bitcoin. Això no vol dir que Bitcoin és perfecte o no conduir a altres problemes en el futur, si es converteix en la forma dominant de diners.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

És la meva cartera de Bitcoin la mateixa que la publicació de Bitcoin?

Post Litecoin

És una inversió una estafa?

Post Litecoin

Clau privada xifrada

Post Litecoin

Recuperació de mina i cartera

Post Litecoin

AUSTRÀLIA -

Post Litecoin

Microhash és una estafa perillosa

Post Litecoin

Quant cal invertir en una aixeta de Bitcoin

Post Litecoin

AIMBTC

Post Litecoin

Com exportar claus privades?

Post Litecoin

Transacció BTC: perdut entre intercanvis

Post Litecoin

Un amic que majudi i em vendrà per començar a començar, què cal tenir en compte

Post Litecoin

Wallet de maquinari