Convida el codi a CoinAd? | Catalan.Lamareschale.org

Convida el codi a CoinAd?

Convida el codi a CoinAd?

Pregunta:

Darrera actualització el 16 d'abril de 2017 19:48

Com suggereix el títol. M'agradaria saber si coneix el codi d'invitació o com obtenir un, de manera que pugui unir-se a CoinAd... Estic assumint que vostè sap quin tipus d'informació des que va revisar al seu bloc i va dir que el va utilitzar per al seu propi aixeta bitcoin... Gràcies pel seu temps i paciència...

Resposta:

Darrera actualització el 4 de setembre de 2017 09:20

Hey Jiggy, es pot aconseguir una invitació si "qualifica" per Coinad, que bàsicament vol dir que cal tenir una aixeta d'alt trànsit (Alexa sota 100K). Si vostè té una aixeta tals dubti en sol·licitar una invitació al seu lloc. 
Jo personalment no tinc cap convida així que no puc evitar.

Sense comentarisCarteres diOSPregunta:

Darrera actualització el 21 de desembre de 2017 16:53

He llegit totes les seves opinions sobre les coses i encara que no s'ocupen d'aquest tema en concret he arribat a la conclusió que en realitat no hi ha carteres per iOS. I i I telèfon coixinet o em. No una cartera dur. Per exemple, si jo compraria NEM que no tinc lloc per guardar-lo. Sense connexió a Internet per a un escriptori o portàtil. Qualsevol de les opcions que he passat per alt? Per cert que he après un munt del seu lloc. Gràcies.

Resposta:

Hola Carles,
 

Descàrregues


Per altres monedes, consulteu la seva pàgina web oficial (sovint és a.org, com en el cas de Bitcoin.org) i buscar carteres iOS allà. D'aquesta manera, es pot estar segur de la cartera és considerat legítim pels desenvolupadors.

Comentaris:

Sí que tenen una cartera, però les recomanacions són devastadors. Tan recent com fa afewdays. Tot i així, n'hi ha una que diu "Accés figura co posar-se en contacte per tal de detenir atacs". Això és totalment idioma estranger per a mi. Elaboraria ningú. Donaran tant de saber que simplement convertir-se en milionari.


Iphone 4Pregunta:

Què cartera pot utilitzar el meu amic amb la seva iPhone 4? S'ha intentat la "cartera pa" que no es descarrega. Gràcies. 

Resposta:

Hola,
no estic segur de què aplicacions de treball amb un iPhone 4, ja que és bastant antiquat. Crec que vostè ha de buscar en la pàgina de l'aplicació a la botiga d'aplicacions d'iPhone per veure la compatibilitat de versions. També pot intentar blockchain.info

Sense comentaris


Fons IRAPregunta:

Tinc diners en un compte IRA Roth no que m'agradaria invertir en Bitcoin o altres monedes de la cadena de bloc. Hi ha una manera fàcil de fer això?

Resposta:

Hola Jane, 
Si vostè està buscant per a les inversions Bitcoin, li suggereixo que per començar la lectura d'aquest ArticleFirst. Si vostè té una sèrie de preguntes específiques pel que fa a l'IRA, el millor és consultar amb un comptador o assessor financer familiaritzat amb els actius digitals causa de les regulacions locals.

Sense comentaris


Hi ha una amigable AdSense Bitcoin Faucet?Pregunta:

Hola!
He vist diversos aixetes grans, que tenen els seus anuncis de Google Adsense eliminar. Ells es va prohibir a AdSense apparently.Is és segur per posar anuncis d'AdSense en les seves aixetes bitcoin o va a obtenir un gran risc de ser prohibit? Gràcies!

Resposta:

Hey Noè, des del meu experiència personal Google Adsene no aprova les aixetes com els anunciants. Consideren aquests llocs per a ser "pagar per a seleccionar / visita" i probablement tinguin raó.
 

Comentaris:

Si vostè és seriós sobre la comercialització de l'Internet no crec que val la pena el risc. Si és només pels diners fàcil llavors vostè pot ser capaç de fer això - jo personalment no ho recomano.

Vostè pensa que és segur per executar per com 2 mesos amb Google AdSense sense tenir ells "notar" que?


És Bitcoin tan privat com tothom diu Internet?Pregunta:

Hola,

Ja llegit i sentit que Bitcoin és una forma privada i segura de pagar a Internet, però cada proveïdor de servei de la cartera / bitlletera necessita una gran quantitat d'informació sobre mi. Per exemple, el nom i cognoms, adreça de correu electrònic, adreça i altres coses. Per què és això així?

Si saben que tota aquesta informació sobre mi, no en realitat no és més privada, oi? I ho fan amb els meus informacions? Tenia algunes experiències negatives amb PayPal i vull fer servir alguna cosa diferent a comprar coses a l'Internet.

Molt per avançat pel seu temps, gràcies! Potser ja han respost a aquesta pregunta o articles sobre aquesta qüestió.
salutacions

Resposta:

Hey Felix, gran pregunta!
Esperem que aquests enllaços podeu respostes a les seves preguntes, que em faci saber si necessita qualsevol altra cosa.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Coinbase comptes a Ledger Nano S Wallet?

Post Litecoin

Promoció de monedes?

Post Litecoin

Arbitratge

Post Litecoin

Valor Bitcoin 3

Post Litecoin

La meva pròpia instal·lació contra lallotjament de tercers

Post Litecoin

Puc copiar el contingut al meu lloc web?

Post Litecoin

Com puc queixar duna empresa de bitcoins?

Post Litecoin

Velocitat de banda ampla per a la mineria

Post Litecoin

Un amic que majudi i em vendrà per començar a començar, què cal tenir en compte

Post Litecoin

He enviat BCH a ladreça BTC

Post Litecoin

Problema de la butxaca Bitcoin

Post Litecoin

Problema de segona contrasenya de Blockchain