Problema amb enllaç de referència al vostre gran complement wordpress | Catalan.Lamareschale.org

Problema amb enllaç de referència al vostre gran complement wordpress

Problema amb enllaç de referència al vostre gran complement wordpress

Pregunta:

L'última vegada que vaig preguntar sobre la implementació de funció de deducció d'automòbils i vostè tenia raó per què hauria de deduir els cossos van guanyar així els diners, aquest cop em sembla un comportament molt estrany en relació amb l'enllaç de referència que apareix després de fer la reclamació, però com he implementat POPAD en el meu aixeta a la meva pàgina com qualsevol usuari intenta copiar el seu / la seva pàgina d'enllaç de referència refrescar-se i els enllaços es perden així que em preguntava per què no s'implementa enllaç de referència baix perfil com s'està emmagatzemant Bitcoin Direcció juntament amb els usos de l'aixeta estadístiques de manera que l'usuari pot obtenir a partir d'aquí espere escoltar els seus pensaments en aquest sentit també

Resposta:

Hola Ranjan,
Podria vostè si us plau plantejar aquesta qüestió a través del connector? L'equip de suport ha de ser capaç d'ajudar una vegada que es va obrir el bitllet.

Sense comentarisProblema amb la bonificació de lAntiguitatPregunta:

He intentat configurar MoonBitcoin curta de Prima d'antiguitat que augmenta en un 1% sobre una base diària, però si un usuari perd un dia després ha de tornar a zero per aquest que vaig fer de 100 dies diferents però que no funciona em poden ajudar en això?

Resposta:

Hola Ranjan,
si us plau plantejar aquesta qüestió directament per a l'equip Plugin de suport dins el plug-in, i que tindrà una mirada en ella.

Comentaris:

Hola Ranjan, que farà un seguiment amb l'equip de desenvolupadors de connector i assegurar-se que rebrà una resposta. Disculpes pel retard, alguns dels nostres membres de l'equip estan actualment fora de l'oficina, però ens posarem en contacte amb vostè ben aviat. Gràcies per la teva paciència.

He intentat posar-se en contacte amb l'equip de suport per plugins, però no he rebut cap resposta per part del seu nom, així que vaig pensar per què no es faci aquesta pregunta. Com que no tinc cap coneixement de programació una preguntes més em pot suggerir on puc aconseguir qualsevol desenvolupador per modificar aquest connector? Espero escoltar aviat en això.


Problemes amb Coinbase que no validen els bancs britànics malgrat els pagaments enviats des del bitllet Uk fins a la moneda europea de CoinbasePregunta:

Coinbase no permetre retirar els meus diners tot i enviament de 3 a través de verificacions de pagament internacional però no verificarà malgrat els diners de banc del Regne Unit d'entrar a la cartera d'euros en Coinbase. El suport de servei al client per al Regne Unit és inexistent i no jo moltes persones com el meu acte tractant d'aconseguir els nostres diners. A qui podem contactar a queixar?

Resposta:

Hola Rosina,
https://www.reddit.com/r/CoinBase/

Sense comentaris


Jaxx o ÈxodePregunta:

Quina és la millor cartera en termes del nombre de fitxes que dóna suport o té la intenció de, seguretat, característiques, facilitat d'ús i el cost... Jaxx o Èxode? Moltes gràcies.

Resposta:

Hola Lionel,
revisions S'ha escrit sobre els dos Jaxxand Exoduswallet, li suggereixo que llegeixi aquests. Al juny, una fallada de seguretat es va informar respecte Jaxx que no s'ha fixat encara, així que en aquest punt, que més aviat suggereixen evitar Jaxx fins que s'implementi la correcció. 

Sense comentaris


Només envia bitcoins a la seva opinió pendentPregunta:

En 25/11/17, he sended meus bitcoins a una altra persones cartera fa 8 hores, encara està mostrant bitcoins estat "pendent" en la meva wallet.i han sended a aquesta cartera:

3EpCM6awWtEtzuxBBEyKHrNm3B225QAb2U

En Blockchain informació es mostra "No s'han trobat per a aquesta direcció de transaccions, que probablement no ha estat utilitzat a la xarxa encara."
PLZ m'ajudi en aquest tema.

Resposta:

Hey Jagadish,
Una vegada que es crea una transacció i minat, la direcció se sap que hi ha per tota la xarxa i no només la persona que va crear la direcció en la seva cartera personal. Espero que això té sentit.

Sense comentaris


Només envia bitcoins a la seva opinió pendentPregunta:

Darrera actualització el 24 de novembre de 2017 13:06

Acabo de manar el seu bitcoins estat 20 minuts de la seva pendent diu què puc fer

Resposta:

Hola Nomsa,
Vostè pot


Llista dempreses que accepten BitcoinPregunta:

On puc trobar una llista dels minoristes que va a acceptar Bitcoin?

Resposta:

Hey,
vostè té una llista completa dels comerços que accepten Bitcoin en aquesta pàgina.

Comentaris:

Recordeu que la llista no és ni tan sols la meitat vetat - molts llistats d'estafa. Les persones que dirigeixen aquesta pàgina web no es preocupen per l'honestedat, l'única comercialització.

Notícies relacionades


Post Litecoin

Bitcoin està o no està basat en gBTC (i vise versa)

Post Litecoin

AUSTRÀLIA -

Post Litecoin

Com puc guardar altcoins de forma segura?

Post Litecoin

Comprar Bitcoin en un altre país? (comprador per primera vegada)

Post Litecoin

Canvi dadreça de Bitcoin 1

Post Litecoin

Bitcoin en fideïcomís

Post Litecoin

Clau privada per a forquear

Post Litecoin

Com vendre bitcoins a Canadà

Post Litecoin

Convida el codi a CoinAd?

Post Litecoin

Qoinpron prou bo per invertir?

Post Litecoin

Recuperació de mina i cartera

Post Litecoin

Com puc queixar duna empresa de bitcoins?