He enviat BCH a ladreça BTC | Catalan.Lamareschale.org

He enviat BCH a ladreça BTC

He enviat BCH a ladreça BTC

Pregunta:

Darrera actualització 16 gener 2018 a 01:18

Tot i saber que mai s'ha d'enviar Bitcoin (BTC) a una adreça o viceversa Bitcoin Efectiu (BCH), mentre que en una cursa en un dia molt ocupat que accidentalment va enviar alguns BCH del meu compte d'Exchange a una adreça de BTC en el meu Trezor.
Kevin

Resposta:

Hola Kevin,
 

Comentaris:

Hola Steven,

Moltes gràcies per la seva resposta, que és molt apreciat. Només per fer-li saber que no rep un correu electrònic que em deixi saber que va existir una resposta, ja que crec que se suposa que passar, en cas contrari hauria respost abans.

Algú ha suggerit la següent solució possible a la meva situació, i em preguntava si podria aconseguir els seus pensaments en ell?

Em van dir que el BCH i BTC comparteixen la mateixa direcció i el sistema de clau de maquinari, però carteres generen diferents claus privades per a cadascun. Em van donar una adreça d'un lloc que té un codi mnemotècnic BIP39 convertidor A / generador (https://iancoleman.io/bip39/) i em van dir que podia entrar al meu llavor / contrasenya aquí per generar la clau i direcció vaig enviar el BCH en la manera de BTC i després còpia que la clau privada i importar en què una cartera BCH, a continuació, enviar els fons a una nova direcció. Ells esmenten que només hauria d'entrar en la meva llavor / contrasenya per a aquest lloc en mode fora de línia.

No estic segur que he entès bé, però crec que estan dient que per recuperar les monedes que necessito la clau privada per a la direcció que li vaig enviar el BCH a, i des que posseir la cartera i tenir la llavor que hauria d'estar capaç de generar la clau privada. Els meus pensaments immediats van anar a desconfiar d'entrar en el meu la llavor a un lloc web, però van pensar que si fes això en un equip desconnectat de la Internet hauria d'estar bé. No obstant això després d'haver llegit la seva resposta, em pregunto si aquesta solució només funciona si la direcció de la CTB havia estat un 1-direcció en lloc d'un 3-electrònic (segwit) i que potser aquesta persona no ha entès completament la meva situació.

Una altra persona també m'ha dit que si Segwit s'implementés en el BCH en un futur m'agradaria ser capaç d'accedir als meus monedes a continuació. Des del limitat coneixement que tinc, no crec que això és sempre probable que passi, oi?

Qualsevol consell seria rebuda amb gratitud. Va ser una gran suma de BCH que he transferit, així que estic realment esperant que hi ha una manera d'obtenir accés.

Salutacions cordials,
Kevin

Vaja, em referia estàndard * * 1 Bitcoin-direcció. Ho sentim per qualsevol confusió.

Noves actualitzacions en https://www.reddit.com/r/btc/comments/6z56x3/attention_benevolent_bch_miners_a_bch/now.;)

Hola, vaig aconseguir fer el mateix error, i ara estic tractant de trobar una manera de recuperar els diners, ¿ha trobat alguna solució?

Hey Stephen,

De fet, em vaig acostar a btctroubador a través d'un missatge privat a reddit el dia d'avui, principalment només gràcies a ell per posar en l'esforç per intentar trobar una solució a aquest problema. La quantitat de comentaris negatius que ha rebut el missatge que em desconcerta, la majoria de la gent sembla que només volen tenir un argument sobre el qual moneda digital és la millor o qui és el culpable d'aquesta situació, en comptes de tractar de trobar una possible solució. Afortunadament encara hi ha algunes persones útils com btctroubador i al voltant de si mateix!

Estic d'acord que no hi ha pràcticament 0% de probabilitat de veure segwit el BCH, i també estic d'acord en que la solució potencial he esmentat en el meu post anterior no funcionaria a causa de les raons que he descrit (que funcionaria en la direcció 1- però no 3 -). Desafortunadament, crec que l'única manera possible d'aconseguir les monedes de retorn seria a través d'un miner BCH benèvola (pels que m'alegraria pagar el 10% de les monedes recuperades), però jo no conec cap miners. Vaig a seguir després d'aquests fils, però estic començant a perdre l'esperança d'aconseguir de nou.

Gràcies de nou pel seu consell, el que realment és molt apreciada.

Salutacions cordials,
Kevin

** ** Actualització important que he trobat alguna informació que és una actualització interessant a aquest tema. En primer lloc, btctroubadour actualitza el seu lloc reddit (el que està publicat per Steven dalt) per esmentar els següents:

"Sembla que alguns greyhat / vigilant, treballant amb un miner desconegut, era capaç de reclamar unilateralment alguns dels BCH que van ser 'atrapats' a les adreces d'BTC-segwit (és a dir, aquells per als quals les claus públiques van ser revelats pels propietaris de despesa BTC de les mateixes direccions), com s'explica en aquest post i comentaris: https://np.reddit.com/r/Bitcoin/comments/7eixcu/recovering_bch_sent_to_segwit_addresses/
per a aquells que es veuen afectats per això, que significa no controlar el seu BCH (que van ser "robats" pel greyhat), però sembla que està oferint tornar-si accepta deixar-lo a mantenir el 30% del seu servei (o "servei", però es miri). De qualsevol manera, i tenint en compte l'alternativa (la pèrdua de 100%), que sens dubte ha de comprovar si està afectat i decidir com vol continuar. Com si això no fos suficient per fer front, sembla que hi ha una setmana termini ~ 2, fins que " 5a de desembre de, 2017 23:59:59 GMT "després de les quals sembla que ha decidit que té dret a mantenir els seus diners. :("

Em sembla que si vostè té ja passat algun BTC des de la direcció que ha enviat el BCH, el més probable és que aquest tipus té ara el BCH i li retornarà el 70% si s'ho posi en contacte amb els detalls necessaris abans del 5 de desembre. Si pensava que havia perdut les monedes, suposo que aconseguir el 70% de darrere és un positiu.

En el meu cas, no he passat algun BTC ja vaig enviar el BCH, així que no crec que tindrà la meva BCH. No obstant això ara ve una nova actualització. Quan després d'alguns més enllaços de l'entrada original, em vaig trobar amb el següent comentari:

"Has enviat Bitcoin efectiu a una adreça Bitcoin Segwit es preocupi http:?! //BTC.comhas té tot cobert Estem orgullosos d'anunciar el nostre nou servei de recuperació d'efectiu Bitcoin Envieu un correu electrònic a per a començar el procés.".

Així que els vaig enviar un correu electrònic i ens van donar una resposta dient que necessiten:
3) BCH nova direcció esperada

Steven - Realment agrairia els seus pensaments en aquesta opció. Vostè creu que és legítim? És segur per proporcionar els detalls? Considera que després d'aquest procés donarà lloc a aconseguir els meus monedes esquena o obrir-me a tenir-los robats d'una manera similar a com les persones en el meu punt anterior han fet? Si és de fiar, no li sembla que sigui un "càrrec per servei" per a això?

Salutacions cordials,
Kevin

Hola Anthony,

Per desgràcia no he trobat cap solució. He sentit el mateix que Steven esmentat sobre un nou format de direcció ve per BCH, però que no ajuda a totes les persones com nosaltres que han perdut diners. Segueixo següents fòrums i amb l'esperança que algú va a trobar una manera de recuperar els fons enganxats com aquest, però en aquest moment no estic molt esperançador. Si m'assabento de res del que vaig a comentar sobre això en aquest post però.

Salutacions,
Kevin

Hey Anthony,

Per desgràcia, no tinc coneixement de cap avanç en aquest tema, excepte pel fet que Bcash té la intenció de canviar el seu format de direcció en el futur (crec gener va ser esmentat). Això ha d'evitar que es produeixi aquest problema, encara que em vaig adonar d'això no l'ajuda amb el seu cas en particular. Crec que el dev (s) Bcash hauria d'haver fet aquest canvi en el codi original, com era predictible que ocorrerien aquests errors.

També curiós pel que fa a quant temps va ser aquest procés. Només els vaig enviar un correu electrònic

Es sencer res a canvi?

Hola Kevin, estic esperant tornar a escoltar de BTC.com. Quant de temps va durar el procés el porti un cop que s'hagi presentat la sol·licitud inicial per BTC.com a la recerca d'ajuda? Gràcies pel seu temps a respondre a les meves preguntes.
-Alana

Notícies relacionades


Post Litecoin

Com començar sense SMS

Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Revisió de Cex.io i Keepkey

Post Litecoin

Bitcoin targeta

Post Litecoin

Tinc un lloc web bitcoin francès i vull que el client

Post Litecoin

Comparació dintercanvi

Post Litecoin

Coinbase tancant el meu compte

Post Litecoin

Quants bitcoins obren una aixeta?

Post Litecoin

Acumulació de blocs

Post Litecoin

Mai heu rebut monedes després de subscriures

Post Litecoin

DasCoin - DasPay - és una criptocurrency real

Post Litecoin

Com puc queixar duna empresa de bitcoins?