Llocs legítims de mineria que paguen sense inversió | Catalan.Lamareschale.org

Llocs legítims de mineria que paguen sense inversió

Llocs legítims de mineria que paguen sense inversió

Pregunta:

Pots si us plau dir-li. Alguns molt bons llocs de fiar en el qual podem guanyar sense invertir he tractat minergate més d'un mes però el meu compte era zero, la mineria estava passant, però sense Satoshi afegit al compte. És fals.

Resposta:

Hey Shan07,
 

MinerGate opinió: És una operació de fiar Mineria?


De totes maneres, la millor manera a la meva, suposant que té l'equip per fer que valgui la pena, és unir-se a un grup de mineria. Vegi la nostra secció de guies de mineria per més.

Sense comentarisLa forma legítima de comprar bitcoins ETH en línia des dEgipte amb visa sense haver-ho arrencatPregunta:

Darrera actualització el 26 de desembre de 2017 16:29

Hola senyor, sóc Amoon d'Egipte, i he estat tenint temps molt dur durant força temps tractant de trobar una manera segura en línia amb el mínim dels honoraris d'un lloc web estima, perquè no em refio dels corredors voltant, i 100 $ = 1.800 lliures egípcies, i sé que vostès són els millors per ajudar aquí. També l'hi agrairia si em proporcioni un lloc que compara aquest tipus de llocs, que cobreix el meu país, el seu import en quotes, i la gent Crítiques si és possible com aquesta figura que ja va compartir sobre coinmama, CIX, etc...
Amoon.

Resposta:

Hola Amoon,
l'únic lloc que sóc conscient del que li permet comprar amb targeta de crèdit d'Egipte és CoinMama. Són un bon lloc de confiança i, però sembla que ja està al tant d'ells. Malauradament, sembla seves opcions són bastant limitades dins d'Egipte. Potser vostè podria tractar de les compres en efectiu a través de LocalBitcoins.com?

Sense comentaris


Ligitimitat de bitcofarm.comPregunta:

Estic ansiós per veure si aquest lloc és legítim? Sap si algun dels seus usuaris tenen cap problema amb ella? També he observat que encara hi ha una Condicions del servei, no sembla haver-hi un nom lligat al lloc.

Resposta:

Hola Vera, 
aquest lloc sembla bastant ombrívol per a mi, de fet, les condicions de servei és una gran bandera vermella. Però no puc saber del cert si és una estafa o no. Suggereixo que utilitzeu el Bitcoin estafa Testtool i tractar de treure les seves pròpies conclusions. 

Comentaris:

Gràcies per respondre. Atès que en realitat no requereixen un dipòsit per a realitzar un compte vaig a intentar-ho i si no lliuren vaig perquè altres usuaris seran advertits de missatges nois.
Gràcies de nou.


Llista de bancs que converteixen diners en efectiu a bitcoinsPregunta:

Necessito una llista de bancs als EUA que es converteixen en efectiu per bitcoins

Resposta:

Hey Amelia,
 

4 formes de comprar amb efectiu Bitcoin Wordwide

Sense comentaris


Llista de països pels comerciants que accepten BitcoinPregunta:

Hola! Segueixin amb la bona feina. Tens una llista amb les estimacions aproximades de com moltes empreses acceptar Bitcoin per país? Igual que una llista dels 20 països d'arreu del món

Resposta:

Hey Andreas, no tinc una llista per país, però es poden veure algunes estimacions aproximades al lloc web de Coinabse.

Sense comentaris


Enumera el nostre ICOPregunta:

Benvolgut equip,
moltes gràcies

Resposta:

Hola Alyone, 
Posa't en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte amb els detalls de l'ICO i ens posarem en contacte amb vostè. Podeu enviar un missatge aquí: https://99bitcoins.com/contact/

Sense comentaris


Llistant al vostre llocPregunta:

He fet més que començar bitcoins acceptar al meu lloc: http://www.margotborden.com. Com puc aconseguir que figuren al seu lloc? Gràcies.

Resposta:

Hola Margot, no dubti en afegir la seva empresa a la secció de comentaris de la nostra pageand aprovarem, però en aquest moment no estem actualitzant el cos de la pàgina. Un cop cada pocs mesos es revisen tots els comentaris i afegim alguns dels negocis dels comentaris en el cos.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Estic confós

Post Litecoin

Velocitat minera de Bitcoin (CPU)

Post Litecoin

Moneda multicultural?

Post Litecoin

Payouts per faucethub.io

Post Litecoin

Problema amb el pagament i les adreces de XAPO a 99bitcoins.com

Post Litecoin

Moneder Choosecase.com

Post Litecoin

Tinc un lloc web bitcoin francès i vull que el client

Post Litecoin

Noves carteres

Post Litecoin

Com moure les monedes dalt (sha-256) amb el miner Asci (sha-256)?

Post Litecoin

Concessionari de cotxes acceptant bitcoin

Post Litecoin

Coinbase tancant el meu compte

Post Litecoin

Un amic que majudi i em vendrà per començar a començar, què cal tenir en compte