Enllaç entre la cartera Exodus a Ledger Nano S | Catalan.Lamareschale.org

Enllaç entre la cartera Exodus a Ledger Nano S

Enllaç entre la cartera Exodus a Ledger Nano S

Pregunta:

Darrera actualització el 18 de desembre de 2017 20:24

Hola,
la meva pregunta és: en el interí, pot usar-se Èxode Moneder i més tard serà capaç de Linkboth cartera amb la mateixa clau privada i l'ús d'Èxode per a les transaccions de rutina i Ledger Nano S per emmagatzemar CryptoCurrencies a llarg termini?

Gràcies,
Sarah

Resposta:

Hola Sarah,
que de fet pot estalviar fons en Èxode de moment. Quan el Ledger arriba just a enviar totes les seves monedes d'Èxode a la direcció de la cartera Ledger i que seran emmagatzemats allà. No hi ha manera de vincular les dues carteres pel que jo sé.

Comentaris:

Hola Kai,

No puc donar una resposta definitiva a això. En aquest moment, la versió testnet del Rayo xarxa està funcionant força bé. Ho he utilitzat per comprar el cafè virtual en Starblocks.acinq.co i desbloquejar contingut en Yalls.org - No estic segur de quant treball i les proves queda abans de LN, entrarà en operacions amb diners reals... M'esperava que fos en 2018, però això és només la meva millor conjectura.

He fet algunes proves per importar fons d'una cartera a una altra cartera i que l'únic que aconsegueixen de Jaxx a Exudus.

Hola, quan s'acosta la Xarxa llampec? Si es ve molt aviat, podria deixar-lo en el meu èxode per una mica més de temps.

Hola Victòria,

Hi ha una tarifa de transacció quan s'envia des de qualsevol direcció Bitcoin a un altre. L'única excepció és quan s'importa una clau privada a una altra direcció en la seva cartera. No obstant això, es recomana escombrar en lloc d'importar, i aquest mètode incorrerà en la tarifa de transacció / minera habitual.

Rayo xarxa està arribant però - això li permetrà enviar tantes transaccions com vulgui per a (gairebé) sense càrrec una vegada que s'hagi obert un canal de pagament.

Vaig pensar que no hi havia cartera - tarifa de transacció de la cartera?

Hola, sempre sembla ser considerada com una transacció. Perquè si s'utilitza el mans lliures o llavor LTC crear, per Exemple d'electro sembla que només serà capaç de restaurar la cartera d'electro. Si es pren aquesta llavor a Jaxx o Èxode simplement no funcionen. El revés també no funcionen

Sí que hi haurà honoraris com vostè ha dit - ja que es mou al voltant de les monedes.

No obstant això, després de l'enviament que li costarà la quota de la mineria no? Passar d'una carpeta a una altra sempre es considerarà una transacció?

Notícies relacionades


Post Litecoin

Pregunta per Steven Hay

Post Litecoin

Lestafa de Crystafox els miners o la legitima?

Post Litecoin

Coinbase comptes a Ledger Nano S Wallet?

Post Litecoin

Concessionari de cotxes acceptant bitcoin

Post Litecoin

Transacció BTC: perdut entre intercanvis

Post Litecoin

Mai heu rebut monedes després de subscriures

Post Litecoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin - Instruccions

Post Litecoin

Compra amb pagador

Post Litecoin

Problema amb enllaç de referència al vostre gran complement wordpress

Post Litecoin

Com veure BCC i BTC a Trezor

Post Litecoin

Acumulació de blocs

Post Litecoin

Convida el codi a CoinAd?