Llistat de QUOINEX a 99bitcoins | Catalan.Lamareschale.org

Llistat de QUOINEX a 99bitcoins

Llistat de QUOINEX a 99bitcoins

Pregunta:

Hola 99bitcoins equip
Gràcies!

Resposta:

Hey Katherine plaer conèixer-te. 
 

Comentaris:

Katherine hi, i registrat fa quoinex uns pocs dies. Va ser capaç d'accedir al meu compte sense cap problema, però va tractar d'avui i diu "el teu-2-factor d'autenticació de Hasna-t-estat-poblades si us plau torna a intentar-en breu". No han rebut el codi d'autenticació a través d'SMS, han presssed 'enviar' un parell de vegades, encara res. Són els seus sistemes de baix, està tenint problemes quoinex techincal?

OK gràcies per aclarir això. Vaig a posar això a la cua, però a causa de tantes sol·licituds que estem rebent al mes passat, no estic segur de quan serà executat.

Hola Ofir,

En realitat hem llançat el 2014 - veure https://www.cryptoninjas.net/2017/03/22/singapore-crypto-exchange-quoine-rebrands-services-as-quoinex/and recentment va passar per un canvi de marca en el de març de 2017.

Espero que això aclareix per a la seva consideració.

Salutacions cordials

Katherine.Inversions de Litecoin similars a BitconnectPregunta:

Hola allà,
també, que carteres acceptar fons per litecoin a la meva regió? Estic a Trinitat i Tobago el Carib.

Gràcies

Resposta:

Hey Pètal,
 

Com comprar litecoin amb Paypal, targeta de crèdit o transferència bancària

Sense comentaris


Aplicacions comercialitzadores de LitecoinPregunta:

Hola Ofir,
em preguntava si té alguna recomanació per a un / USD aplicació bo / fiable litecoin LTC negociació per Android?

Resposta:

Hola Nadav,
Parella d'intercanvis té una aplicació o una interfície amigable mòbil. Aquí es pot trobar un article sobre on comprar litecoin. Hem revisat parell d'Android Bitcoin walletsrecently, alguns d'ells suporta litecoin massa, pot ser que val la pena fes un cop d'ull a aquest també. 

Sense comentaris


LitecoinaPregunta:

He comprat un litecoin fa una setmana que està assegut a coinbase el que hauria de fer per protegir aquesta moneda, he de posar-lo en una cartera ?? Qualsevol ajuda s'agraeix ti

Resposta:

Hola Augie,


LocalBitcoinsPregunta:

Així que em vaig anar la LocalBitcoins lloc que ha recomanat seria un bon lloc per trobar gent que ven bitcoins per diners en efectiu. Estic interessat en comprar bitcoins per diners en efectiu per mantenir el meu anonimat. No obstant això vaig veure una opció per a les persones que venen monedes de bits a través de "dipòsit en efectiu". Seria comprar bitcoins amb un dipòsit en efectiu ser tan anònim com comprar bitcoins en persona amb diners en efectiu? Raó que demano és perquè tothom que és la venda bitcoins cara a cara es troba almenys a 200 milles de on viu.

Resposta:

Crec que depèn d'on es diposita, pot fer referència a aquest ajut questionfor addicional.

Sense comentaris


Sestà cercant la clau privadaPregunta:

Estressat al màxim sobre un gran m'enfonso qualsevol ajuda que isnt va a em fumi enlaire més lluny estima

I sembla que no pot esbrinar on està la passada o la clau privada meu marit fa servir per fer això per nosaltres i hes ja no està amb us.ive passat a través de tots els arxius i quadern hisphone i no puc trobar res el seu passat diversos dies des que vaig començar ive estat que sobresurt del coll dur venes tractant d'esbrinar i estic tan represado frustrat que em fa nadons perforades desitja (ID Mai perforar un nadó, però im a mare súper frustrat en aquest moment si us plau ajuda) i he llegit i llegir i llegir i fòrums buscat i el has es podria pensar per ara Identificació sap WTF estic fent però per descomptat no tinc ni idea, i per ser honest, només vull recuperar els meus diners posem una agafada de diners en aquesta cosa fa diversos anys i he estat una mestressa de casa de 20 anys i amb ell ha anat realment necessito els diners.... Agafar tan ajudeu-me si us plau, estic parlant d'uns pocs centenars de persones grans im a vegades ximple el cul ampli i fer una mica de merda cul ximple....i només espero i no cargolar tot cap amunt en la segona causa dia en què jo encara no podia trobar la clau per a la presa primera cartera he escoltat un tio en un fòrum diferent i em va dir que transferir-los a un compte nou en una carpeta diferent amb una empresa diferent i fer tota l'operació d'escombrat i com un ii fictícia vaig fer i 8; O res puto succeir que va dir hi ha alguna cosa sobre la transmissió o transaccions es van fer i si volia escombrar i arxivar la direcció així ho vaig fer i és com el mateix ho amidoing sort que no em deixa pagar res ara i es diu que és un rellotge només WTF ?? què vaig fer i Com puc desfer-lo ??... OMG im a les llàgrimes "

Resposta:

Hey Anna,
Qualssevol altres detalls tècnics serien útils. On estàs situat? Depenent de la ubicació i l'estat actual de la cartera de Bitcoin, podria ser millor portar a un expert Bitcoin de confiança per ajudar-lo. 

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Mineria contra la compra

Post Litecoin

Promoció de monedes?

Post Litecoin

Adreces de cartera de paper

Post Litecoin

És la meva cartera de Bitcoin la mateixa que la publicació de Bitcoin?

Post Litecoin

Llocs legítims de mineria que paguen sense inversió

Post Litecoin

Només una manera?

Post Litecoin

La meva pròpia instal·lació contra lallotjament de tercers

Post Litecoin

Quant cal invertir en una aixeta de Bitcoin

Post Litecoin

Wallet de maquinari

Post Litecoin

Bitcoins gratuïts?

Post Litecoin

CrowdWiz ICO

Post Litecoin

Convida el codi a CoinAd?