Mineria Monero? | Catalan.Lamareschale.org

Mineria Monero?

Mineria Monero?

Pregunta:

Darrera actualització el 25 de novembre de 2017 01:50

Hola! Així iv \ 'i pres un gran interès en moneda digital en l'últim mes a investigar tot el que pugui i fins a la signatura de cada tutorial puc trobar incloent 99Bitcoins! : D Després de comprar el meu primer Bitcoin vaig començar a interessar-me per altcoins la signatura d'aixetes i el que sigui i mentre es fa que em van dir que Moneo és la millor moneda per mina sense una instal·lació professional que em va aconseguir interessat en provar- ! Veig que la cartera Moneo ha incorporat un miner i em preguntava abans d'intentar que era aquest lloc dient la veritat? Val la pena? I quants fils puc utilitzar sense perjudicar la meva CPU? Gràcies per endavant!!!

Resposta:

Hey Alex,
Sí, la majoria de les carteres plenes conté una funció de la mineria de la CPU. CPU-mineria segueix sent bastant factible en Moneo, a diferència de la majoria de les altres monedes. Certament, no pot fer mal a intentar-ho. Jo diria que es pot utilitzar com molts fils que ho desitgi, encara que és possible que observi el rendiment del seu PC es degrada mentre que la mineria. No ha de fer cap mal a la CPU, assumint que es refreda correctament. Podeu descarregar una aplicació com a monitor de maquinari per veure les temperatures dels seus nuclis de la CPU estan arribant. Vostè ha de ser capaç de buscar les temperatures de la seva CPU, no ha de ser superior. Si veus la mineria és el sobreescalfament de la CPU, simplement reduir la intensitat o el nombre de fils. Si vostè té una GPU independent, és probable que vulgui canviar al fet que per a la mineria Moneo, ja que li donarà un millor rendiment. Crec que és fins i tot possible extreure tant en la GPU i la CPU alhora.

Comentaris:

Hey Alex,

Crec que s'està utilitzant la cartera Monero interfície gràfica d'usuari? Amb això, es pot obtenir el nombre de fils òptima dividint la memòria cau per 2. Es pot comprovar la quantitat de memòria cau que té per buscar les estadístiques de la CPU a la web del fabricant.

Quant a la mineria GPU: si vostè té una GPU d'AMD, a continuació, utilitzar SG-Miner. Si vostè té una GPU Nvidia, utilitzeu xmrMiner.

Gràcies per l'ajuda de Steven! Em podria apuntar en la direcció d'un bon miner GPU? A mesura que la cartera que estic fent servir no semblen tenir una opció de tristesa.

Notícies relacionades


Post Litecoin

Noves carteres

Post Litecoin

Microhash és una estafa perillosa

Post Litecoin

Problema amb el pagament i les adreces de XAPO a 99bitcoins.com

Post Litecoin

Bitcoins gratuïts?

Post Litecoin

Recollint les forquilles

Post Litecoin

300000 va perdre

Post Litecoin

Moneda multicultural?

Post Litecoin

Quant costa el cost minero amb la meva pc?

Post Litecoin

Convida el codi a CoinAd?

Post Litecoin

És la meva cartera de Bitcoin la mateixa que la publicació de Bitcoin?

Post Litecoin

Mineria contra la compra

Post Litecoin

Com reclamar BCH duna cartera de paper?