Mineria contra la compra | Catalan.Lamareschale.org

Mineria contra la compra

Mineria contra la compra

Pregunta:

Hola. M'encanta aquest lloc web. Sóc bastant nou en Bitcoin, però tenen amics increïbles que tenen experiència. Em vaig inscriure per Swiss Global i Xapo com la meva cartera. Ara et vaig veure parlant de comprar és millor que la mineria. Els meus amics estan actualment fent $ els 182 dies de la mineria. Això es va aconseguir mitjançant la inversió d'una quantitat $ 2,000 en poder de hash, a continuació, utilitzant el programa d'afiliats i la reinversió del que s'ha guanyat allà. ¿No és millor en el llarg termini a bitcoins mines?

Resposta:

Hola Markus,
En la majoria dels casos la inversió en la mineria o hashpower núvol resulta ser esquemes de Ponzi a l'extrem o simplement no són rendibles. Hem escrit un article sobre el núvol miningand un altre post sobre la revisió de la mineria específicament Gènesi, probablement val la pena llegir aquests.

Sense comentarisMineriaPregunta:

Tenint en compte els equips en el mercat actual i qualsevol equip de mineria propera anunciat, a valor d'avui BTC és possible més per generar realment un guany minera bitcoins?

Resposta:

Hey Larry,
La resposta curta - és possible, però arriscat i poc probable. Vostè haurà d'invertir uns quants milers de dòlars en equips de mineria i ja està, bàsicament, a mercè dels canvis de preus de Bitcoin i dificultat canvia la mineria.

Sense comentaris


Falta quarkcoin després de la compra amb bitcoinPregunta:

"L'11 de gener de 2014, l'empresa VirWoX va manejar la meva transferència de dòlars a Moneybookers, de Moneybookers a Bitcoin El Bitcoin es va utilitzar per comprar quarkcoin en passar tot bitcoin que havia estat enviat a aquesta adreça blockchain:.:. 1L2i3QJkFShpUomr8g9wX2BXjfe45x4kGS Els espectacles quarkcoin blockchain no hi ha resultats quan van buscar la direcció de la cartera utilitzada per a la quarkcoin :. QT5giCYYDgU5a5jzN1UjPBAyPD7NQrYQ9H la direcció blockchain s'ha indicat anteriorment, quan es fa clic a l'explorador de blockchain mostra molts, molts \ 'passa \' en el futur Des que utilitza 'tota' la bitcoin a la direcció.: 1L2i3QJkFShpUomr8g9wX2BXjfe45x4kGS per comprar quarkcoin....how pot haver cap moviment cap endavant d'aquesta direcció blockchain on es van gastar els meus bitcoins per als quarkcoins ara falten ??? "
¿pot vostè explicar per què la direcció de la cartera quarkcoin: QT5giCYYDgU5a5jzN1UjPBAyPD7NQrYQ9H torna a res en el quark explorador.... Però quan se sotmet al bloc "chain.so" que la direcció respon amb una entrada a 'litecoin-test'. Res sembla tenir sentit en això ??

Resposta:

Hola Joan,
Si ho va fer servir un intercanvi, que llavors hauria de retirar la Quarkcoin des de la centraleta a la seva cartera personal Quark estar en plena possessió.

Sense comentaris


Empreses de BitCoin de MLMPregunta:

Darrera actualització 16 gener 2018 a 02:13

Té cap experiència amb OneCoin o onelife?

Resposta:

Hola Brentlee,
no he investigat a fons aquestes empreses, però, en base al que he llegit en línia que semblen ser una estafa piramidal clàssica. Suggereixo buscar a Google el nom de l'empresa i després la paraula "estafa" i veure el que et va passar.

Comentaris:

Sí http://www.stocksforexfutures.com/btc-make-money-with-bitcoin/

Si els que estan als blogs de notícies bitcoin.

No que jo sapiga

No que jo sapiga

¿Hi ha un MLM que ofereix invertir en bitcoins que no és un frau o Ponzi?


Moneder Mobile EthereumPregunta:

Hola,
DZ

Resposta:

Hey DZ,
sentim que és una decepció, però aquesta és la raó per PayPal gairebé mai acceptat per venedors de xifrat i què intercanvis que accepten targetes de crèdit cobren una prima enorme.

Sense comentaris


Monero MineriaPregunta:

HI així que he començat fa poc a la meva Monero amb minergate. Però encara no tinc una cartera d'algun tipus i que no sé si sóc la mineria de la manera més eficient. Tenia l'esperança d'obtenir alguna orientació d'algun tipus perquè em assenyali en la direcció correcta.

Resposta:

Darrera actualització el 15 d'octubre de 2017 10:07

Hey, encantada de conèixer-te.
No sóc un expert Monero pel que no serà capaç d'ajudar molt. Suggereixo demanar a MorenoTalk - fòrum oficial Monreo.

Sense comentaris


MoneroPregunta:

Hola,

Quina és la seva opinió sobre Monero?

Gràcies

Resposta:

Hey JMB,
de la mateixa manera que qualsevol altra Altcoin no crec que hagi estat "provats en combat" el suficient per tal d'esdevenir un competidor real en el moment de Bitcoin. Això és probablement cert per a tots els altcoins per aquí. Això no vol dir que no és una bona inversió, és només que no despesa meu temps en monedes diferents de Bitcoin en el moment així que no puc donar una opinió del thourough d'ella.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Problema de segona contrasenya de Blockchain

Post Litecoin

Convida el codi a CoinAd?

Post Litecoin

Congelació dEthereum

Post Litecoin

Acumulació de blocs

Post Litecoin

Com puc fer Bitcoins amb el meu ordinador?

Post Litecoin

Compra amb pagador

Post Litecoin

Préstecs Poloniex

Post Litecoin

AIMBTC

Post Litecoin

Sestà cercant laplicació de la cartera. Coinbase no funciona a WY, i Circle ha deixat dutilitzar Bitcoin

Post Litecoin

Com fem un Explorador de blocs dun CryptoCoin

Post Litecoin

Keep It Clean N Dry

Post Litecoin

Valor Bitcoin 3