Moure un fitxer wallet.dat a una altra computadora i una cartera Electrum | Catalan.Lamareschale.org

Moure un fitxer wallet.dat a una altra computadora i una cartera Electrum

Moure un fitxer wallet.dat a una altra computadora i una cartera Electrum

Pregunta:

Darrera actualització el 17 de gener del 2018, 06:12

Hola,
Espero que estic fent jo clar. Si tens alguna pregunta, si us plau pregunteu. Moltes gràcies per qualsevol resposta.

Resposta:

Hey AZ,
La propera vegada que obri la seva cartera, hauria de veure el saldo de la seva edat Bitcoin en la nova cartera Core. A continuació, pot utilitzar aquesta cartera normalment. Si encara vol exportar els seus bitcoins a electro, això és bastant fàcil també, així que em faci saber i jo et puc ajudar amb aquest procés.

Comentaris:

[Url = http: //bit.ly/2r83vv5] Compra i Comerç Bitcoin i Altcoins. Top 1 Canvi! [/ Url]

= $ =Passant dun intercanvi a una cartera - honorarisPregunta:

Darrera actualització el 20 de desembre de 2017 02:10

Encara estic en espera de la cartera de maquinari. Pel que sembla, moltes de les empreses que produeixen aquests són endarrerits. Mentrestant, el meu bitcoin i Etereum seu a Coinbase. Sembla general es pensa que no és una bona idea deixar les seves monedes en un intercanvi. Per tant, he descarregat miceli.

Ja que mai he traslladat bitcoin abans, vaig decidir que arriscaria $ 10 i veure si ho vaig fer correctament. Els $ 10 va ser transferit sense cap problema, però em van cobrar més de $ 2 en honoraris. Wow, és a dir 20%.

Ara sóc reticent a transferir més a miceli i penso que si he de pagar taxes cada vegada que moure les meves monedes en un altre lloc (que normalment no han de pagar quan es mou electrònicament Fiat digital, com Paypal o entre els bancs), jo hauria el cor fort i esperar a rebre la cartera de maquinari algun moment del proper mes. També em pregunto, si es presta una gran quantitat dels seus comptes a bitcoin, seria estar costant més (no necessàriament un 20%, ho sé), per què fer les coses d'aquesta manera?

Resposta:

Hola Dan, En transferir les monedes entre les carteres que necessita per mantenir-los en BTC. En aquest cas, només paga per la tarifa de transacció. Othwerwise se li cobrarà per la traducció bitcoins a dòlars a Coinbase, després una quota retirada de Coinbase, després una altra quota pot aparèixer dins de la cartera de recepció. I també està exposat al risc de tipus de canvi durant el temps que les seves monedes estan en la moneda fiduciària. Si voleu pagar els seus comptes amb Bitcoin, probablement la solució més fàcil és aconseguir una targeta de dèbit bitcoin cardand fer els pagaments a través d'això.

Comentaris:

1Mrr1kWSNYRzXvDxA1ZTA36DTBADs4NPe

1Mrr1kWSNYRzXvDxA1ZTA36DTBADs4NPe


Mineria Bitcoins sense dinersPregunta:

Com començament a bitcoins mines (Si no tinc cap diners per gastar) Què programari necessito per instal·lar / descàrrega?

Resposta:

Hola,
no hi ha manera de minar bitcoins sense gastar diners en l'equip. Aquesta guia explica que best.All dels llocs que apareixen a la web que suggereixen que a la meva bitcoins a través d'ells solen ser estafes que utilitzen la mineria Bitcoin com una disfressa. 

Sense comentaris


El compte de la Sra. Sherylyn RobertsPregunta:

La meva pregunta és molt simple. D'alguna manera no es va registrar dins o cap a fora i ara està dient que he intentat accedir per moltes vegades, però quan ho faig em diu una altra persona té el meu compte tot i que estic mirant i és la meva adreça de Gmail. Estic molt interessat en aquest concepte que té l'economia i les finances preses com a part de la meva 2 graus de. Gràcies

Resposta:

Hola Sherylyn, 
acabo de comprovar i no veure el seu correu electrònic a la nostra base de dades d'usuari, ¿està segur que s'hagi registrat per l'aixeta? Jo suggeriria que per tractar de signar amb un altre correu electrònic. Si el problema persisteix, poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari de contacte aquí.

Sense comentaris


La contrasenya de la butxaca de bits múltiples no funciona?Pregunta:

Darrera actualització el 17 de gener del 2018, 10:34

Hola, tinc carpeta de múltiples bits que no s'obrirà amb la contrasenya correcta. He instal·lat un nou exemple de diversos bits en un equip nou i va tractar de restaurar mitjançant la cartera Paraules. Es em va demanar de crear una nova contrasenya que vaig fer. La cartera va ser creada bé i tenia la quantitat correcta de BTC, però va ser en gris amb la pantalla de contrasenya. Vaig entrar a la nova i "No s'ha pogut obrir", vaig provar l'original P / W i la mateixa.
Qualsevol suggeriment seria molt apreciada. :)

Resposta:

Hola Martin,
KeepKey va deixar de donar suport Multibit la setmana passada, és possible que hi hagi Problemes d'accés a causa d'això. Hereyou pot

Notícies relacionades


Post Litecoin

Congelació dEthereum

Post Litecoin

Límits de compra de Bitcoin

Post Litecoin

Comprant Bitcoins amb Neteller

Post Litecoin

Promoció de monedes?

Post Litecoin

Com recuperar diners duna estafa

Post Litecoin

Puc copiar el contingut al meu lloc web?

Post Litecoin

Quant cal invertir en una aixeta de Bitcoin

Post Litecoin

Clau privada xifrada

Post Litecoin

Quant a la cartera de cartutx Electrum :

Post Litecoin

Has mirat Freewallet.org encara?

Post Litecoin

Puc utilitzar el meu propi servidor dedicat dallotjament web dedicat als meus bitcoins?

Post Litecoin

Wallet de maquinari