La meva pròpia instal·lació contra lallotjament de tercers | Catalan.Lamareschale.org

La meva pròpia instal·lació contra lallotjament de tercers

La meva pròpia instal·lació contra lallotjament de tercers

Pregunta:

Estic buscant en la compra de 16 Antminer S9 i tinc un parell de preguntes.

  1. He trobat diverses empreses (al Canadà) que ofereixen serveis d'allotjament. Ells cobren una tarifa de configurar i allotjar l'equip clients. En Ontario el cost de l'electricitat no és barat. La taxa mensual que cobren per allotjament és més o menys el mateix que el que el meu van afegir en els costos de la casa de l'electricitat seria. Així que crec que té sentit, però em pregunto si té alguna experiència amb aquest tipus d'empreses. Cobreixen tarifes d'internet i el manteniment regular.
  2. És prou 16 de S9 per justificar tractant de minar pel meu compte o no em quedo amb una piscina al seu lloc? Si és així em recomana un?
  3. Amb 16 de S9, he guestimated a guanyar-se Bitcoin per mes a la dificultat actual. Em pot dir que és correcte o lluny. He utilitzat un parell de calculadores diferents.
  4. Quan hem d'esperar un augment de la dificultat i per quant.

Gràcies!!

Resposta:

Hola Ryan,
 

  1. Bé, vostè ha de fer la seva tasca en l'empresa d'allotjament... Però a mesura que la mineria és un negoci sorollós, calenta, que sona més convenient. D'altra banda, si vostè té un espai adequat per a les seves operacions mineres, és bo tenir un control total i la propietat del maquinari... Que diria això es redueix a la seva situació personal i les seves preferències. Si vostè té temps per a la mineria com un hobby i l'espai de la dreta, després a casa seria millor. Si es tracta d'una decisió purament comercial i no volen ser massa involucrats en el dia a dia, i després d'allotjament.
  2. Jo diria que una piscina que dóna rendiments més estables. Recomano Slushpool com ho han fet sistemàticament les decisions Bitcoin ambient, en lloc de merament perseguint beneficis a costa de l'ecosistema. Aquesta és una posició ideològica que econòmica, és cert. Es pot veure una comparació de les diverses piscines aquí (però per favor, no faci servir piscines xinesos, hi ha massa centralització de mineria a la Xina ia): https://en.bitcoin.it/wiki/Comparison_of_mining_pools
  3. 1 BTC al mes mira a la dreta (en la dificultat actual).
  4. Dificultat s'ajusta cada 2 setmanes. Vostè ha d'esperar que augmenti considerablement en el mitjà i llarg termini, ja que alguns jugadors grans a Rússia i el Japó estan entrant en la mineria BTC.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Acumulació de blocs

Post Litecoin

Transacció BTC: perdut entre intercanvis

Post Litecoin

Comparació dintercanvi

Post Litecoin

Quant cal invertir en una aixeta de Bitcoin

Post Litecoin

Comprar Bitcoin en un altre país? (comprador per primera vegada)

Post Litecoin

Velocitat minera de Bitcoin (CPU)

Post Litecoin

Llistat de QUOINEX a 99bitcoins

Post Litecoin

Has mirat Freewallet.org encara?

Post Litecoin

Payouts per faucethub.io

Post Litecoin

Bitcoin Core llegeix el fitxer wallet.dat reemplaçat com BTC de 0.0000000

Post Litecoin

Lestafa de Crystafox els miners o la legitima?

Post Litecoin

Electrum-LTC és tan bo com Electrum