Mai heu rebut monedes després de subscriures | Catalan.Lamareschale.org

Mai heu rebut monedes després de subscriures

Mai heu rebut monedes després de subscriures

Pregunta:

Hey, em vaig subscriure a 99Bitcoins fa uns dies, però no he rebut les meves monedes encara. Quant de temps es triga?

Gràcies

Resposta:

Hey Ronnie, un plaer conèixer-te.
Ofir

Sense comentarisMai he rebut la meva confirmació per correu electrònicPregunta:

99bitcoin pot tornar a enviar el meu correu electrònic de confirmació. Mai va rebre i que no estava a la meva bústia de correu no desitjat, ja sigui.
[Email protected]

Resposta:

Hola Daniel, Assegurança
 

Sense comentaris


Nou lloc de compres per Bitcoin?Pregunta:

Sap vostè alguna cosa d'un lloc de venda de bitcoins anomenats bitit.gift?
gràcies!

Resposta:

Hey Rob, no he sentit parlar d'aquest lloc però vaig a fer una ullada a ell. Sembla ser bastant nou, així que vagi amb compte amb posar massa diners en ell. També sembla que els honoraris en el lloc són bastant alt, així que potser buscaria una alternativa.

Sense comentaris


Nova revisió de monedesPregunta:

Hola Jonas, sóc un entusiasta de moneda digital així i em vaig adonar que aquesta moneda Ultranote recentment. Que són a 1 mes d'edat i acaba de ser enumerat divendres. Ja que són nous el preu és molt assequible i jo estic comprant una gran quantitat d'ells. Des que fa alguns comentaris de monedes de tant en tant. Consideraria tenir una mirada en ella i donar-li a la seva impressió. Es basen en la tecnologia com el mateix Monero però a més de la transferència d'actius; Ultranote disposa de missatges il·localitzable i anònima, sistema de dipòsit i el pagament d'interessos instal·lació minera directament a la cartera que és molt agradable per als nous adoptants. Lloc web Ultranote.org Moltes gràcies no pot esperar a llegir la seva opinió

Resposta:

Hey Jean,
Gràcies per la punta! Aquesta moneda no sona malament de la seva descripció, però només hi ha tantes monedes que és impossible cobrir-les totes. Podem realment només cobrir les monedes més grans i més provats, llevat que hi hagi alguna raó de pes per fer front a una moneda més petita. Bona sort amb ell però.

Sense comentaris


Nova criptocurrencyPregunta:

Hola senyor, he llegit els seus articles i després d'això, que sens dubte es pot dir que els seus coneixements bitcoins és terrible. La meva pregunta és simple: Hi ha altres també cryptocurrencies disponibles que tenen mateixes característiques com bitcoins. Què hem de tenir en compte per entendre que aquest moneda digital particular podria augmentar en el futur o aquesta moneda no seria una bona opció per invertir?

Resposta:

Hola Dinesh i moltes gràcies pel compliment.
Potser això es postwill donar una mica més d'informació sobre la meva estratègia d'inversió.

Sense comentaris


Nou maquinari de mineria per al 2018Pregunta:

Estic mirant per invertir en algun Antminer S9. Ha sentit parlar de qualsevol màquina millor hash que estarà disponible el 2017

Resposta:

Hola Richard,
en el moment de la Antminer S9 és el millor miner disponibles. Aquí està la meva revisió detallada de la mateixa. 

Sense comentaris


Novetat a Bitcoin 2Pregunta:

Hola. Estic començant a investigar moneda digital. En voluminós a Bitcoin, m'agradaria comprar EOS. Després d'investigar això una mica, he après que, en aquest moment, no puc comprar EOS als EUA, però, crec que puc en altres països? A més, tenen requeriments específics per a carteres compatibles. No estic segur de com procedir - es pot oferir una certa direcció?

Resposta:

Hey DRbr /> 
No he vist alguna vegada EOS però ha de saber que moltes de les OIC són un bombo molt més que de fons i invertir en conseqüència.

Sense comentaris


Nou a Bitcoin 3Pregunta:

Actualment estic fent servir Bitcoin, però vaig descobrir que puc aconseguir transferències electròniques gratuïtes a través del meu banc. He de canviar a un canvi diferent (que és el que es diu) això em permetrà prendre avantatge d'aquest benefici?

Resposta:

Hola, li suggereixo que consulteu la llista de preus de l'intercanvi que utilitza. Alguns dels intercanvis Bitcoin cobren les transaccions d'entrada si els dipòsits són de transferències electròniques, de manera que fins i tot si el seu banc li ofereix transferències electròniques de franc al final que podria estar pagant pel dipòsit a través de l'intercanvi.  

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Comparació dintercanvi

Post Litecoin

Vull comprar Ethereum i riure, però estic davant dalguns problemes

Post Litecoin

Quants bitcoins obren una aixeta?

Post Litecoin

Has mirat Freewallet.org encara?

Post Litecoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin - Instruccions

Post Litecoin

Puc copiar el contingut al meu lloc web?

Post Litecoin

Adreces de cartera de paper

Post Litecoin

Moneder Choosecase.com

Post Litecoin

Bitcoin està o no està basat en gBTC (i vise versa)

Post Litecoin

Com puc aconseguir un afiliat de garantia fixa a Nigèria?

Post Litecoin

El millor lloc per comprar Bitcoin a lÍndia al tipus de canvi?

Post Litecoin

Targeta gràfica AMD HD 5450 i 6350 en un escriptori dell optiplex 780