Nou en Bitcoin 1 | Catalan.Lamareschale.org

Nou en Bitcoin 1

Nou en Bitcoin 1

Pregunta:

Hola,
jo sóc del Canadà i nova a cryptocurrencies. He estat estudiant i prenent els vídeos Curs accelerat per obtenir una millor comprensió de com funciona. He de dir que he guanyat molt més coneixement, però encara hi ha àrees clares per a mi.

  1. Quin seria el millor canvi que jo faci servir al Canadà? Coinbase? i què passa amb els intercanvis que ofereixen ondulació i altres monedes més petites?
  2. Estic decidit invertir en una cartera de maquinari - tenint en compte el Ledger Nano S (esperem disponible al Canadà)
  3. Això podria ser una simple pregunta, tinc $ 5000 per invertir i m'agrada la seva idea de diversificar el 70% en bitcoin i la resta en dues a quatre altres monedes més petites de suport. Si compro aquestes monedes i moure'ls a la meva cartera, i el preu de bitcoins augmenta / disminueix, significa el valor en la meva cartera augment / disminució de la variació del valor de Bitcoin? Suposo que estic tractant d'esbrinar si això és similar a la inversió en accions i la compra d'accions, l'única diferència és que aquesta és la moneda de xifrat?
  4. Una vegada que tinc aquestes monedes a la cartera (el meu interès és més inversions a llarg termini - Tinc una feina a temps complet i amb l'esperança de contínua Invest), com retirar aquestes monedes per tenir diners fiduciari de nou? Vaig notar que Coinbase està vinculada amb el canvi Visa, crec que es pot vendre aquestes monedes a eBay. Quines altres opcions hi ha? Puc transferir una certa quantitat de monedes per coinbase per aconseguir un canvi de Visa? S'observarà mica més d'informació sobre aquest tema.

Espero sentir de vostè ben aviat, estic només en el primer dia del curs ràpid però molt contents de començar a invertir. Gràcies per un gran lloc web, molt útil.

Resposta:

Hola Riekert,
 

  1. Kraken és bastant bo! QuadrigaCX està bé també, encara que els seus preus no sempre són tan bons com Kraken. No obstant això, Quad té més flexibilitat en els mètodes de pagament i, almenys per a mi, la seva verificació va ser més ràpid.
  2. Sí, ja sigui un llibre o una Trezor són una excel·lent inversió i mantindran els seus fons d'assegurança sempre que segueixi les seves instruccions. Definitivament val la pena el preu.
  3. La quantitat que té en termes de la moneda no canviarà en funció del preu de la moneda. Per exemple, si tinc 1 BTC avui a un preu de $ 17000 USD, si el preu puja a $ 100 o $ 50 bilió, jo encara a tenir 1 BTC en la meva cartera. El tipus de canvi de la moneda regular és l'única cosa que canvia.
  4. Vostè pot vendre les seves monedes en cap borsa canadenc i retirar el CAD en el seu compte bancari. És igual que la compra al revés. També pot vendre en privat individual - llocs com LocalBitcoins.com i aplicacions com Bisq són molt útils per establir i assegurar aquest tipus d'operacions.

Bona sort amb la criptografia, sembla que estàs en el camí correcte!

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Cryptoshop tenda minera

Post Litecoin

Adreces de cartera de paper

Post Litecoin

Només una manera?

Post Litecoin

Sestà cercant laplicació de la cartera. Coinbase no funciona a WY, i Circle ha deixat dutilitzar Bitcoin

Post Litecoin

Referència de Blockchain

Post Litecoin

Cointherum

Post Litecoin

Com reclamar BCH duna cartera de paper?

Post Litecoin

300000 va perdre

Post Litecoin

Noves carteres

Post Litecoin

És la meva cartera de Bitcoin la mateixa que la publicació de Bitcoin?

Post Litecoin

Dòlar de Namíbia a Bitcoin, Bitcoin a Dòlar de Namíbia?

Post Litecoin

AUSTRÀLIA -