Noves carteres | Catalan.Lamareschale.org

Noves carteres

Noves carteres

Pregunta:

He trobat dues carteres més es pot afegir a la llista de la cartera. Tots dos són carteres de maquinari i semblen prometedors per a mi.
Em van vendre a aconseguir el llibre major Nano fins que em vaig trobar amb aquests i volia la seva opinió sobre tots dos.

Resposta:

Hola Rosa, gràcies per deixar-me saber sobre aquests.
Així que de moment no puc donar la meva opinió sobre ells, ja que no he provat a terme. 

Sense comentarisNovell de BrasilPregunta:

Hola, he estat llegint molt al seu lloc - gran treball per cert - i aconseguir informació sobre Bitcoin.
Gràcies per endavant!

Resposta:

Hola Pat,
tenim un article en el qual hem recollit diversos Bitcoin exchangesand també parell de comentaris sobre ells per escrit, li suggereixo que comenci a llegir aquests primers. Com resident del Brasil o Panamà, pot intentar la compra d'Coinmamaor Cex.io crec.

Sense comentaris


Newbie de MontanaPregunta:

Darrera actualització el 5 de novembre de 2017 24:58

Jo només estic comprant cripto per raons d'inversió i només passar una mica de $ (parell / uns milers com a màxim) per fer-ho mentre aprenc. Necessito una cartera si estic només la compra de BTC, ETH, i LTC per invertir i no gastar? Jo ús coinbase / GDAX com el meu únic accés per a tot.
Gràcies

Resposta:

Hola Tim,
com una cartera de maquinari pot ser recollit per menys de $ 100, jo diria que és una bona inversió en la seguretat dels seus bitcoins... També es faculta "ser el seu propi banc", en lloc de dependre de les grans empreses!

Sense comentaris


Nova planificadora per començarPregunta:

Hola,
Sóc un principiant i el pla de compra d'un antminer s9 uns mesos a partir d'ara. Està bé per començar en aquest moment o que sigui massa tard?

Gràcies! ₩

Resposta:

Hola Janus,
La dificultat de la mineria Bitcoin és cada vegada més gran, també apareixen nous productes al mercat. Probablement és la millor per avaluar unir-se a la mineria en el moment que vulgui introduir. Tu pots


No sé per què apareix de sobte: La vostra adreça sha desactivatPregunta:

Hola,
Gary

Resposta:

Hola Gary,
En primer lloc gràcies per les bones paraules sobre el lloc. La seva adreça es desactiva automàticament si es trenca una de les regles de l'aixeta, en la majoria dels casos això és si vostè reclama més de 120 vegades durant un període de 24 hores o utilitzar VPN per connectar-se al lloc. Si creu que cap d'aquests o els esdeveniments enumerats en el FAQ ha succeït, podria arribar a nosaltres mitjançant el formulari de contacte? Si us plau proporcioni la direcció de BTC que utilitzeu i l'adreça de correu electrònic i anem a fer una ullada.

Sense comentaris


PrincipiantPregunta:

Fa aproximadament un any vaig comprar un bitcoin d'un noi en un Starbucks i em va mostrar com descarregar una cartera en el meu telèfon per mantenir-lo en on encara es troba. M'agradaria convertir-lo en diners en efectiu, hi ha un intercanvi puc pujar-lo a i el venen en aquest intercanvi? Gràcies molt. G a Seattle.

Resposta:

Hola George,
 

De 2017 Millors Intercanvis Bitcoin - comparació i revisió de canvi de Bitcoin

Sense comentaris


Bitcoin fora de líniaPregunta:

Quines són les funcions d'una cartera Bitcoin? Com funciona bitcoins / botiga?

Resposta:

Hola Taher, un plaer conèixer-te.
 

Sense comentaris


Una cartera en diversos dispositiusPregunta:

Hola,

Tinc una cartera miceli en el meu iPhone für despeses diàries. Puc utilitzar la frase llavor per Dublicate la cartera en un altre dispositiu mòbil i l'ús de tots dos dispositius alternativament? (= Puc passar les mateixes bitcoins, ja sigui amb un dels dispositius o hauria de tenir dues carteres diferents, amb diferents bitcoins en cada un d'ells?)

Ho pregunto, perquè no entenc molt bé la tecnologia i la meravella, si el meu iPhone de la cartera és la ubicació real de les meves bitcoins (com diners en efectiu en una butxaca) o només la interfície per als meus fons digitals algun lloc d'Internet (com una eina en línia de banca).

Moltes gràcies vor seva ajuda!

Punyal

Resposta:

Hey Dirk,
 

Les claus privades: Import vs escombrat


Finalment, hi ha bitcoins com registres a la blockchain pública i no estan emmagatzemats al dispositiu. El que el seu dispositiu emmagatzema la clau privada és la que permet que les operacions de la signatura (com la despesa d'adreces) a la blockchain. És una distinció subtil però important.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Feu un nou MyEtherWallet amb Ledger Nano S?

Post Litecoin

Cryptoshop tenda minera

Post Litecoin

Puc comprar BTC sense un telèfon mòbil?

Post Litecoin

Com puc aconseguir un afiliat de garantia fixa a Nigèria?

Post Litecoin

Recuperació de mina i cartera

Post Litecoin

Tinc una petita galeria dart a Londres i magradaria que estiguessin inclosos en acceptar bitcoins

Post Litecoin

Calculadora Bitcoin: informàtica durant un període més llarg (>1er mes)

Post Litecoin

Recollint les forquilles

Post Litecoin

Com recuperar diners duna estafa

Post Litecoin

Problema amb el pagament i les adreces de XAPO a 99bitcoins.com

Post Litecoin

Mèrit dinversió de bitcoin

Post Litecoin

El Bitcoin Core ha dexecutar-se en 8333