Clau privada per a forquear | Catalan.Lamareschale.org

Clau privada per a forquear

Clau privada per a forquear

Pregunta:

El seu tutorial dit que hauria de tenir la cartera que em dóna clau personal si estic interessat en què es bifurquen. Exedos em permet exportar una clau privada, però no ho demostra? Em permet exportar un informe amb totes les monedes és a dir bitcoin, Etereum, tauler, etc. Litecoin amb arxius xifrats al costat de cada nom. Són aquestes les claus privades perquè no n'hi ha. Dat arxiu en el meu equip d'aquesta cartera? A més, són volums expressats en aquests mercats en milers?

Resposta:

Hey Bob,
els volums han de ser expressats en monedes. Vas a haver de buscar la moneda per a les unitats que utilitza, però, com alguns RaiBlocks com, per exemple, utilitzen un estàndard unitat que en realitat expressa un milió (o molts) però unitats atòmiques de moneda.

Sense comentarisSha perdut la clau privadaPregunta:

Darrera actualització el 25 de gener de 2018 21:55

Hola Si us plau, ajudeu-me tinc 128 BTC partir de 7 anys, però per desgràcia em oblido la clau privada, així que pot \ 't enviar qualsevol BTC ¿em poden ajudar si us plau?

Resposta:

Hey John realment ho sento escoltar que no obstant això això és exactament la cosa amb Bitcoin - actua com el seu propi banc. No hi ha ningú allà per fer còpies de seguretat en cas que perdi la seva clau privada (per exemple, una contrasenya) per a les seves bitcoins. Si encara té la màquina que bitcoins on emmagatzemada en què pot recuperar aquestes claus privades mitjançant l'arxiu wallet.dat. Deixeu-me saber si aquest és el cas.

Comentaris:

Si ha perdut la seva clau privada, llavors la seva no pot accedir als seus bitcoins

12words ha però no rebre key.please privada m'ajudi.

Si us plau, obrir una nova pregunta i no fer comentaris sobre qüestions d'edat.

Oblido la clau privada, així que pot \ 't enviar qualsevol BTC Em pot ajudar si us plau.

Si vostè té els seus 12 paraules que podria funcionar, si us plau, mireu això: http://support.ledgerwallet.com/knowledge_base/topics/how-to-restore-my-backup-without-a-ledger-wallet

Gràcies per la seva resposta ràpida
Existeix la possibilitat de recuperar la clau privada amb aquesta informació?


Obtenció de la meva clau privada de CoinbasePregunta:

Com es genera o obtenir el meu clau privada a Coinbase?

Resposta:

Hey, gràcies per preguntar!
Des Coinbase és una cartera organitzada que posseeixen els seus bitcoins perquè en les seves pròpies carteres "emmagatzematge en fred". Aquests vol dir que no li pot proveir amb la clau privada a la seva cartera. Si desitja tenir un control total sobre la seva cartera és possible que vulgueu provar una cartera independent com Greenaddressor miceli. Pot fer una ullada a la comparisonpage cartera Bitcoin per tal de trobar la cartera més adequat per a vostè.

Sense comentaris


Probable estafa per Web4Africa.netPregunta:

Hola, he pagat per allotjament web utilitzant aquesta direcció - 13dnaA9oxiPxd4t8eXQXJtpkgxVAvtJoLn però el venedor em diu que el pagament no reflectia en el seu sistema. He comprovat l'historial de transaccions i es confirma en Blockchain. Podeu comprovar també. Sense BTC va ser retornat al meu compte. Nom de l'empresa d'allotjament web és Web4Africa.net

Si us plau, hi ha alguna manera de rastrejar la direcció de BTC a ells?

Resposta:

Hey Henry,
La interessant d'això és que després de fer una ullada a la seva pàgina web, no sembla que es crearà com un lloc web d'estafa. Per descomptat que no puc estar segur, però molts dels seus paràmetres semblen de fiar. ¿Segur que hagi arribat a un carreró sense sortida amb el seu servei al client? ¿Els ha enviat l'enllaç a la transacció blockchain mostrant que va enviar els diners?

Comentaris:

Sí, he estat comunicant amb ells i ells insisteixen que el pagament no es reflecteix en el seu sistema. Ells suggereixen que revisar la meva cartera si es retornarà. Res es retornarà a la cartera després de 13 dies i explicant. És una vergonya. Probablement Només estic sent víctima de les seves entremaliadures d'estafa.


Problemes amb el meu banc espanyol per enviar euros a BitstampPregunta:

Hola!!
Gràcies!!

Resposta:

Hola Lola,
De fet, alguns bancs no permeten les transferències als intercanvis Bitcoin causa de les seves pròpies normes internes. Això depèn de la decisió de compliment del banc com tracten cryptocurrencies i varia per cada banc. Una altra opció és comprar bitcoins a través de targeta de crèdit, pot comprovar els intercanvis que permetrà comprar Bitcoin amb una targeta de crèdit.  

Sense comentaris


Processeu els meus pagaments de bitcoinsPregunta:

Hola, Tinc un node de Bitcoin (bitcoin nucli) a nivell local, i m'agradaria utilitzar-lo per processar pagaments a través de la meva pàgina web. Tinc c #, php i mysql experiència, si us plau, em pot donar alguns consells? I \ 'd agradaria ser capaç de crear noves direccions, rebre pagaments, consultar el saldo actual i el nombre de confirmacions. Una vegada que colpeja dir 3 confirmacions, I \ 'd com perquè sigui el més completa i continue.I senyor \' t vull utilitzar una tercera part per qualsevol part dels process.Cheers, Anthony

Resposta:

Hey Anthony, estic molt content d'escoltar sobre la seva passió pel processament de les transaccions de forma independent. Em temo que no obstant això no li pot ajudar amb això, ja que això està fora de l'abast de la meva experiència. Jo no vinc d'un fons de desenvolupament. Suggereixo demanar al Bitcoin Stackexchangewebsite, on la majoria de la gent probablement serà capaç d'ajudar.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Bitcoin split: tinc més BCH que BTG?

Post Litecoin

Lestafa de Crystafox els miners o la legitima?

Post Litecoin

CrowdWiz ICO

Post Litecoin

Qoinpron prou bo per invertir?

Post Litecoin

Concessionari de cotxes acceptant bitcoin

Post Litecoin

Compra i venda de monedes 2

Post Litecoin

Estàs regalant Bitcoins gratuïts?

Post Litecoin

Ajuda amb les compres dajuda per invertir

Post Litecoin

Problema amb el pagament i les adreces de XAPO a 99bitcoins.com

Post Litecoin

És la meva cartera de Bitcoin la mateixa que la publicació de Bitcoin?

Post Litecoin

Mineria amb galàxia de lestil de vida

Post Litecoin

Vull comprar Ethereum i riure, però estic davant dalguns problemes