Pregunta per Steven Hay | Catalan.Lamareschale.org

Pregunta per Steven Hay

Pregunta per Steven Hay

Pregunta:

Darrera actualització el 12 de desembre de 2017 10:58

Hola Steven,

Espero que el senyor \ 't m'importa que pregunti això directament a vostè. I \ 'veu una actualització sobre el problema que \' veu prèviament discutit de les persones que han enviat a una adreça BCH segwit BTC, que I \ 'd realment estima la seva opinió sobre.

En primer lloc, btctroubadour actualitza el seu lloc reddit (el que vostè ha esmentat a mi) dir el següent: "Sembla que alguns greyhat / vigilant, treballant amb un miner desconegut, era capaç de reclamar unilateralment alguns dels BCH que estaven" enganxats "en direccions BTC-segwit (és a dir, aquells per als quals les claus públiques van ser revelats pels propietaris que passen BTC de les mateixes direccions), com s'explica en aquest post i comentaris: https://np.reddit.com/r/Bitcoin / comentaris / 7eixcu / recovering_bch_sent_to_segwit_addresses / per a aquells que es veuen afectats per això, vol dir que ja no controla la seva BCH (van ser "robats" pel greyhat), però sembla estar oferint tornar-si està d'acord amb ell deixant mantenir el 30% del seu servei (o "servei", però es miri). De qualsevol manera, i donada l'alternativa (la pèrdua de 100%), sens dubte, ha de comprovar si està afectat i decidir com vol continuar. Com si això no fos suficient per fer front, sembla que hi ha una setmana termini ~ 2, fins al "5to de desembre de, 2017 23:59:59 GMT", després de les quals sembla que ha decidit que té dret a mantenir els seus diners. :( "
Realment agrairia els seus pensaments en aquesta opció. Creu que és legítim? És segur per proporcionar els detalls? Creu que després d'aquest procés donarà lloc a aconseguir els meus monedes esquena o obrir-me a haver-los robat en una de manera similar a com les persones en el meu punt anterior s'han realitzat pel greyhat? Si és de fiar, creu que hi hagi una "quota de servei" per a això?

Salutacions cordials,
Kevin

Resposta:

Hola Kevin,
Això certament sembla que un enfocament millor que donar un 30% a la greyhat. Si la càrrega BTC.com per aquest servei, és segur que serà molt menor que el 30%. Jo diria que és definitivament val la pena un tir, ho sento que jo no era capaç d'apuntar a aquesta opció des del principi ja que simplement no havia sentit parlar d'ell.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Bitconnect

Post Litecoin

Vull comprar Ethereum i riure, però estic davant dalguns problemes

Post Litecoin

Límits de compra de Bitcoin

Post Litecoin

És una inversió una estafa?

Post Litecoin

Acumulació de blocs

Post Litecoin

Bitcoin està o no està basat en gBTC (i vise versa)

Post Litecoin

Comprant Bitcoins amb Neteller

Post Litecoin

Bitcoin en fideïcomís

Post Litecoin

Keep It Clean N Dry

Post Litecoin

Plataformes mineres de grup

Post Litecoin

Faucet pulgin

Post Litecoin

El Bitcoin Core ha dexecutar-se en 8333