Paquets recents de mineria al núvol | Catalan.Lamareschale.org

Paquets recents de mineria al núvol

Paquets recents de mineria al núvol

Pregunta:

Pel que des del 22 de gener de pagaments dels principals miners núvol com Gènesi, HashFlare o Eobot va caure el 35%?

Resposta:

Hola Gall,
no tinc ni idea, ja no ho faig usuari personalment aquests llocs. Només puc suposar que ho fan als creixents preus de Bitcoin s'està fent més difícil per a aquests llocs per pagar els usuaris.

Sense comentarisRecuperar sense gastarPregunta:

Darrera actualització el 21 de desembre de 2017 06:56

Hola
Bitcoin Core). He intentat tornar a escanejar, zàping i tornar a instal·lar el programari de la cartera. Res ha funcionat. Com puc recuperar la meva cartera per mostrar la veritable quantitat de Bitcoin. Blockchain mostra la veritable ajuda amount.Please

Resposta:

Hola, aquesta transacció s'ha confirmat 13976 vegades com es mostra aquí:
No estic segur exactament per què vostè està dient que és sense confirmar.

Comentaris:

No hi havia diners no gastats a la meva adreça de cartera, si us plau, ajudeu-me com puc
recorver al meu compte de cartera.

Identificació de la transacció: bcea697b6fe49bcdbeffbae39fc81ecbbab3b5572db1e6ae0aa7d57cf129155d
pls Com puc recuperar de nou peticions d'ajuda

Veig es va confirmar

Mateix que ell va esmentar. F67b9a6493c5984dc4a41a0b1a2719c9b1f3c14b92a4a86c0d8326bb146b8018, què puc fer amb ell per obtenir van gastar

El mateix aquí com Jon Timoteu... No utilitzats (0/3) Les confirmacions per gairebé 3 dies. Es transaccions sense confirmar finalment retornats al remitent, o són esborrats?

Hola Joan, la taxa és molt baixa en aquesta transacció, probablement és la millor manera d'utilitzar un accelerador de transacció per una tarifa addicional perquè es va confirmar més ràpid.

Https://blockchain.info/tx/6f5b6ba98592c8144a5bd2664524a3cd8b4e516aef6714d74c71832772f6fef0
Aquesta transacció diu no utilitzat després de quatre dies sense confirmació. Si us plau, què puc fer?

No entenc. Aquesta transacció es confirma, el que significa que és enviat.

No és enviada és el que diu que diu no utilitzat si es desplaça cap a la dreta


REDRIDER2255Pregunta:

Com cobrament efectiu Bitcoin? Bitcoin tingut en Jaxx cartera @ forquilla. Tens un e-mail dient-me que transferir Bitcoin a una altra carpeta abans d'intentar recollir BCC, enviat a Blockchain cartera. A continuació, se li va dir a obrir nova cartera BCC @ BTC.com, es fa clic a "Configuració", clic a "clau externa d'importació", segons la frase plena de còpia de seguretat de Jaxx cartera i es fa clic a "Següent". Tot el que fa és centrifugat. Va deixar córrer durant una nit i encara estava donant voltes al matí. Cap transferència de Jaxx cartera per BCC cartera @ BTC.com. Correu electrònic dir Jaxx cartera va ser recolzada. Qualsevol idea o suggeriment seria de gran ajuda.

Resposta:

Hola Jeff,
que sembla que està fent els passos correctes. Suggereixo contactar amb el suport de BTC.com - sona com si es tracta d'un problema en la seva cartera.

Sense comentaris


Enllaç de referència per WordPress Faucet?Pregunta:

Quin és el format de l'enllaç de referits de l'aixeta de WordPress? El tinc tota la disposició, però no està segur del que l'enllaç de referència és.

Resposta:

Bona pregunta vaig a afegir a la doc.
 

Sense comentaris


Pel que fa a la cartera coinomyPregunta:

Hola, gràcies per tots els seus consells des que va començar, em van ajudar lots.i va aconseguir el seu REC a la cartera coinomy no fa molt de temps. Jo tinc 1 ia, és una bona cartera amb el centre de suport que se segueix millorant, de totes maneres no sóc coneixements de tecnologia en absolut, vaig arribar a nou fa mesos tauleta sense problemes fins que només es va congelar en actualització, ara no ho puc connectar al meu Internet i tampoc em va deixar entrar coinomy en un altre lloc, però després de pànic que va posar la llavor en un altre dispositiu i la cartera restaurat. Sound.all no perfecta. El que no puc trobar a terme és! ISIT encara segur d'usar llavors ara han utilitzat? o hauria de moure a tots a una nova cartera i obtenir noves llavors? No vull perdre! Només em va veure la llavor, però va haver de posar en coinomy, sé que hauria d'estar bé, però jo faig servir tablet6 amb McAfee, és que prou segur o es pot recomanar si us plau com ajudar a mi mateix? No1 pot arribar a la tauleta, i totes les llavors contrasenyes cases separades i es va moure com advised.Im content d'haver escoltat i cura contrasenyes, etc. També BTC iv en un trezor abans aug1st i havnt reclamat btch però, hi ha algun límit de temps? algun consell de com fer-ho sense BTC en moviment? I com, si us plau? Gràcies per endavant i si us plau segueixin amb la bona feina, vostès són great.seriously, quan és una mica més mainsream im segur Youl ser molt busier.iv recomana almenys 20 N 7 sé dir coses bones i em gràcies! Lol. De totes maneres ho sento per totes les preguntes de la 1 però sé youl saber immediatament així que vaig pensar Identificació permeten llegir 1 gran en lloc de LDZ de 1s dif. Moltes gràcies

Resposta:

Hola, gràcies per les amables paraules sobre el lloc i el nostre treball, apreciem molt.
 

Comentaris:

Gràcies nois, ur grans com de costum i ajudat de nou

Notícies relacionades


Post Litecoin

Sestà cercant laplicació de la cartera. Coinbase no funciona a WY, i Circle ha deixat dutilitzar Bitcoin

Post Litecoin

Puc fer servir qualsevol moneda utilitzant el meu ordinador portàtil des de Multipool o qualsevol altre lloc

Post Litecoin

Compra amb pagador

Post Litecoin

Coinbase comptes a Ledger Nano S Wallet?

Post Litecoin

Arbitratge

Post Litecoin

Dòlar de Namíbia a Bitcoin, Bitcoin a Dòlar de Namíbia?

Post Litecoin

Nou en Bitcoin 1

Post Litecoin

Convida el codi a CoinAd?

Post Litecoin

Principiant confós

Post Litecoin

Mineria amb galàxia de lestil de vida

Post Litecoin

BITCOIN FAUCET PLUGIN POCS DUBTES

Post Litecoin

Com fem un Explorador de blocs dun CryptoCoin