Pel que fa a obtenir Bitcoins | Catalan.Lamareschale.org

Pel que fa a obtenir Bitcoins

Pel que fa a obtenir Bitcoins

Pregunta:

Hola, sóc nou en aquest entorn Bitcoin. Ahir, en passar pels llocs web de la Bitcoin. Em vaig trobar amb un lloc web "btcminingtool.win on he seleccionat per 1,50 BTC. Els estats de pàgina web donant 1,50 BTC per l'únic petit amount.Then Vaig pagar 0.018 BTC per a la quota de Mineria i 0,05 BTC per a la quota de processament. I no he \ ' t rep els bitcoins de them.When puc rebre els bitcoins d'ells o és fals o estafa? Serveixin-se proporcionar una solució a aquest problem.Is possible recuperar els meus diners.

Resposta:

Hola Murali,
per a la propera vegada que suggereixo:

  1. L'ús de la inversió estafa testbefore Bitcoin en qualsevol lloc
  2. La lectura d'aquest post sobre les inversions Bitcoin
  3. La lectura d'aquest post sobre la seguretat Bitcoin

El d'això.

Sense comentarisRespecte a les despeses pagadesPregunta:

No he rebut cap outs pagats com ja he creuat límit mínim de sortides de pagament. És aquest un lloc fals?

Resposta:

Hola,
si et refereixes a la clau, si us plau, consulteu les preguntes freqüents sectionto esbrinar per què no pot haver aconseguit pagat. Si encara sent que hi ha un problema, utilitzeu el contacte formto contacte amb nosaltres.

Sense comentaris


Quant a virwox i comprar vendre BTCPregunta:

Salutacions,
Moltes gràcies, Ofir!

Resposta:

Hey George,
Pel que pot dir les coses segueixen sent com solien ser.

Sense comentaris


Quant a WordPressPregunta:

Hey Ofir. Jo volia saber que puc fer que el lloc web com un monitor HYIP utilitzant WordPress. Si no és així que em pot suggerir qualsevol lloc web constructor d'eines per a la fabricació d'un monitor de HYIP. Ja que hi haurà una gran quantitat d'actualitzacions diàries actualitza i no es necessita una barra de vot, així. Així podeu si us plau m'ajuda pel que fa a això. Jo estava tractant de buscar respostes a ella, però no obtenir cap. Es pot extreure de GraspGold.com
Gràcies....: ")

Resposta:

Hola Vivek, no sol respondre a les preguntes que no estan relacionats amb Bitcoin en aquest bloc. En aquest cas, però vaig a tractar de dispensar el poc coneixement que tinc.
La resposta curta és contractar un programador per fer això per a vostè. 

Comentaris:

Com ja he dit, crec que això haurà de ser codificat personalitzat. Hi pot haver alguns connectors que l'ajudaran a configurar algunes de les coses sense un desenvolupador, però del que he descrit aquí, jo crec que no serà capaç de fer tot això. Com has dit, crec que la resposta va ser només de suport per tal d'arribar a comprar el seu producte.
Només els meus dos centaus.

Jo estava passant per alguns blocs i fins i tot va interactuar amb SiteGround.com xat de suport, li van dir a aquests es poden fer per pròpia utilitzant WordPress 1 Premeu Instal·lar. Però la raó per la qual no vull a subscriure en les seves paraules es deu al fet que podria ser per fer la venda. Així que volia saber això de vostè com vostè també està utilitzant WordPress. Pot vostè, m'ho saber és que hi ha tals característiques disponibles a WordPress que puc fer HYIP Monitor. El més important és la secció de llistes de votació i que és complicat, ja que haurà de ser actualitzat cada dia, així com canviar el seu estat i transferir la llista de pagar a espera / estafa. I puc fer comentaris secció per a totes les llistes, així que suposo mitjançant l'ús de WordPress. Així que si vostè em pot ajudar amb aquesta confusió que serà molt bo :-)


Registre o compra de BitcoinPregunta:

Si us plau, Com si Aquest Bitcoin? A causa de que un amic em va parlar d'ell, però no satisfà Am

Resposta:

Hola,
hi ha 2 maneres d'obtenir bitcoins:

  1. Comprar-- utilitzar aquest guideto aprendre
  2. Guanyar-les - utilitzar aquest guideto aprendre

Espero que això va ajudar.

Sense comentaris


Aspectes normatius a lÍndiaPregunta:

Hola 
que fa

Resposta:

Hola Himanshu,

Si el Govern. Prohibeix cripto llavors serà fet lluitar per retirar decret des Binance al seu compte de banc de l'Índia. És probable que el banc va a ser instruït per bloquejar aquest tipus de transaccions. No obstant això, vostè encara serà capaç de retirar la criptografia de Binance en les seves carteres moneda digital. A continuació, pot vendre la criptografia de forma privada, per diners en efectiu o altres mitjans de pagament. LocalBitcoins.com seria un bon lloc web per facilitar això. Cal notar que no estic suggerint que viola la llei si el Govern. Prohibicions Crypto del tot, simplement indicant com es pot aconseguir al voltant de la prohibició dels bancs indis maneig de transaccions relacionades amb la criptografia.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Calculadora Bitcoin: informàtica durant un període més llarg (>1er mes)

Post Litecoin

Moure un fitxer wallet.dat a una altra computadora i una cartera Electrum

Post Litecoin

Cryptoshop tenda minera

Post Litecoin

Acumulació de blocs

Post Litecoin

Com puc transferir TKN duna cartera allotjada a Jaxx?

Post Litecoin

Com recuperar diners duna estafa

Post Litecoin

Adreces de cartera de paper

Post Litecoin

Exporta la clau privada de ladreça de recepció usada

Post Litecoin

Velocitat de banda ampla per a la mineria

Post Litecoin

Comprar Bitcoin en un altre país? (comprador per primera vegada)

Post Litecoin

Moneda multicultural?

Post Litecoin

Només una manera?