Ripple: per comprar o no comprar 1 | Catalan.Lamareschale.org

Ripple: per comprar o no comprar 1

Ripple: per comprar o no comprar 1

Pregunta:

Darrera actualització al 31 de desembre de 2017 17:25

Quina és la millor manera de comprar ondulació amb l'USD i estaven he de situar la meva compra després adquirisc ondulació? Què canvi és millor utilitzar per a la compra?

Resposta:

Hola Josep,
jo diria que s'ha d'estudiar l'ondulació... És molt centralitzat i la companyia posseeix entre el 20 i el 60% de tot el XRP. Em sembla que la xarxa de arrissat pot ser de valor per als bancs, però no estic convençut que la moneda serà de gran valor per als usuaris individuals (excepte per a propòsits d'especulació). Només la meva 2c en XRP.

Sense comentarisRipple: per comprar o no comprar 2Pregunta:

Hola! No sóc nou en bitcoins però jo sóc nou quan es tracta d'altres cryptocurrencies. Em vaig trobar amb l'ondulació i em té intrigat. Però hi ha diverses discussions a la xarxa que indica que l'ondulació com mostra serà en gran mesura regulats ja que està fet per reduir l'enorme repunt de Bitcoin.
Es pot llançar alguna llum sobre aquest assumpte?

Gràcies !!!

Resposta:

Hola Shruti,
El meu consell és que es fa una ullada a les crítiques de l'ondulació de Peter Todd abans d'arribar molt involucrat: https://twitter.com/petertoddbtc/status/620089526019616769?lang=en

Sense comentaris


Lloc minero segurPregunta:

Hola, m'agradaria saber d'un lloc miner segur on puc començar bitcoins mineres.

Resposta:

Hey Joe, totes aquestes "mines" es veuen en línia no són més que estafes o esquemes Ponzi. Si vostè és seriós sobre la mineria Bitcoin que es necessita per obtenir smoe maquinari de la mineria Bitcoin i aprendre com extreure bitcoins mateix.
Per obtenir més informació sobre per què aquests llocs no són el valor dels seus diners aquí és un articleexplaining una mica més sobre ella.

Sense comentaris


Llocs segursPregunta:

Hola sóc un novell real per Bitcoin, etc i m'agradaria saber un lloc web segur per a la compra de monedes. He llegit en els llocs web comentaris sobre moltes d'aquestes companyies com ara coinbase Kraken etc i tots ells semblen ser absoluta estafa offs.Can suggereixes un bon lloc web.
Steve

Resposta:

Hola Steve,
tenim un article en el qual s'han recollit els millors Bitcoin exchangeson el mercat. Li suggereixo que llegeixi aquest, té parell de comentaris, així sobre els intercanvis. Coinbase i Kraken són tant els intercanvis populars per als novells, però hi ha un parell d'altres plataformes en el mercat.

Sense comentaris


Pregunta de seguretat sobre les carteres descriptoriPregunta:

Què passa si vostè és propietari d'una cartera que conté un escriptori moneda digital, i el seu disc dur és aniquilat? Suposant que hem emmagatzemat de forma segura totes les contrasenyes

Resposta:

Hey Quriash,
millor no córrer cap risc - còpia de seguretat de la seva frase de llavor / wallet.dat i contrasenya (si n'hi ha) tan fermament com sigui possible!

Sense comentaris


La mateixa adreça de Bitcoin és possible?Pregunta:

Quina és la possibilitat que dos cartera HD diferent generarà mateixa direcció bitcoin donat mateixa sal i sales d'atzar?

Resposta:

Hola Manas,
és possible generar la mateixa direcció Bitcoin en teoria, però en la realitat, això és molt poc probable que succeeixi. Podeu comprovar les matemàtiques darrere d'aqui i els antecedents tècnics aquí.

Sense comentaris


ESCAMEIX O NO? !!Pregunta:

Hola! Pot algú si us plau m'ajudi a veure aquest lloc és estafa mi o no, com si sa estafa llavors ja no vull anar a través del seu lloc més....
 

Resposta:

Hola Areewan,
vostè pot trobar el nostre aixeta regles aquí. En el nostre aixeta només es pot retirar el saldo més de 13000 satoshis, no està segur sobre com altres treballs aixeta, poden tenir les seves pròpies regles.

Sense comentaris


SCAM per obtenir informació bancària per fer negocis en un altre país?Pregunta:

Bon dia
necessito ajuda ja que he estat 'contractat per obrir uns comptes Luno i Kraken i també un compte bancari al meu propi país. Hi ha una estafa com aquesta. No tinc diners per bitcoins no ser estafat, però tot simplement no se senti a la dreta?

Resposta:

Hola, Luno i Kraken es Bitcoin intercanvis que també accepta transferències bancàries per dipositar diners. No obstant això no estic familiaritzat amb els detalls i sembla una ombra per a mi per què voldria algú que obri comptes a les borses. 

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Enllaç entre la cartera Exodus a Ledger Nano S

Post Litecoin

Llocs legítims de mineria que paguen sense inversió

Post Litecoin

Velocitat minera de Bitcoin (CPU)

Post Litecoin

Mineria contra la compra

Post Litecoin

Mineria amb galàxia de lestil de vida

Post Litecoin

Préstecs Poloniex

Post Litecoin

Bitcoin targeta

Post Litecoin

Faucet pulgin

Post Litecoin

Clau privada per a forquear

Post Litecoin

Intercanvi més segur per comprar bitcoin

Post Litecoin

És la meva cartera de Bitcoin la mateixa que la publicació de Bitcoin?

Post Litecoin

Com comprar bitcoins amb una targeta de crèdit sud-africana mentre es troba a Qatar