Estafat! | Catalan.Lamareschale.org

Estafat!

Estafat!

Pregunta:

Vostès es va dur a les meves 160 $ ​​didn \ 't donar-me les meves monedes bits i mai reemborsat pel que en altres paraules o nois em estafats :(

Resposta:

Hey Aaron,
Ofir

Comentaris:

Només et vaig enviar un correu electrònic amb alguns detalls més sobre mi. Respondre a mi així que posarem aquesta resolt el més aviat possible

Està bé que res més que monedes de ur pàgina web (o més aviat el tercer) es van dur a els meus diners i no li va donar monedesEstafadorsPregunta:

Al principi jo estava emocionat de començar a invertir bitcoin, però després de llegir els comentaris de múltiples fonts en molts intercanvis per incloure coinbase, em vaig adonar que una gran quantitat de persones que estan patint de perdre els seus diners perquè aquests intercanvis hi ha estafadors mateixos o hacker per pirates informàtics. A més de la mala atenció al client i deixen sols o que quedin bloquejats en el seu compte. Sense pensar en invertir en aquest sector perillós ja. Els teus pensaments!

Resposta:

Hola Ahmad,
de fet hi ha una gran quantitat d'estafadors a Internet, però que simplement no restringit a la indústria moneda digital. No obstant això, hi ha diversos llocs fiables que ofereixen serveis únics al mercat d'un camp tecnològic en constant creixement i canvi. Si alguna vegada té dubtes si un lloc és de fiar o estafa, li suggereixo que utilitzi el nostre estafa prova Bitcoin tooland tractar de treure les seves pròpies conclusions. 

Sense comentaris


EstafaPregunta:

Estic molt decebut que estic arrencat a través del seu servei d'un ESCRO que em va vendre un servei que no he rebut, la quantitat és de $ 1300, que Adjunt es remet als detalls de la transacció i jo \ 'Li agradaria que em trobis una solució, o que m'ajudi a trobar el contacte dret d'enviar la meva queixa, gràcies qualsevol ajuda s'aprecia

Resposta:

Hola Kamel, no estic segur del que el servei està parlant. No es proporciona cap servei de dipòsit de garantia. També vostè no li va donar cap detalls de la transacció. Crec que potser tingui aquest lloc d'informació errònia amb un lloc diferent que subministri un servei.

Sense comentaris


Error de verificació de seguretat a la reclamació de faucetPregunta:

Hola Ofir, només volia saber si és normal fer arribar aquest missatge "control de seguretat va fallar" en l'afirmació d'aixeta, he estat rebent durant l'última setmana molt sovint (no sempre) i el cas im no és normal si se sap per què i estic rebent. La meva adreça és 3236pPJMjUAH7oGcL5PjgwCMU6XL2MJZau

Gràcies per endavant

Salutacions cordials!

Resposta:

Hola Héctor, hem investigat el tema i l'arrel causada s'ha fixat ara. Podria, si us plau pots tornar a intentar-ho? Si encara experimenta algun problema, poseu-vos en contacte amb nosaltres aquí.
 

Sense comentaris


Error de verificació de seguretatPregunta:

Hola. Vull evitar comprovació de seguretat no sempre faig un reclam. Com puc posar remei això? Gràcies.

Resposta:

Hola Samantha,
si us plau assegureu-vos d'introduir el codi d'imatge correctament. En cas que el seu problema persisteix, si us plau, arribar a nosaltres al contacte formwith el missatge d'error i com ha arribat fins allà i anem a investigar més a fons.

Sense comentaris


Seguretat de la criptocurrencyPregunta:

Vaig fer una pregunta en una altra pàgina i prem el botó d'enviar. El vaig veure llista i ara s'ha anat. Ho tens, o no?

Resposta:

Hola Richard, 
que moderar les preguntes plantejades en aquesta secció una vegada en cada dia, probablement és per això que vostè no ha vist vostè pregunta a la llista, ja que estava pendent. Si encara no troba la seva resposta després al dia següent, si us plau, arribar a nosaltres mitjançant el formulari de contacte.

Sense comentaris


Vegeu lactivitat de desenvolupamentPregunta:

Darrera actualització el 18 de novembre de 2017 17:34

Hola,
Gràcies

Resposta:

Hey Kai,
dubto Coingecko està fent molt més que les coses de dalt per generar les seves classificacions. Potser no és clar com valorar les monedes en un principi, però com més se'ls compara entre si, les coses més clares es convertirà. Tingueu en compte que hi ha altres factors que influeixen en l'èxit d'una moneda que són molt més resistents a les anàlisis, per exemple. Els plans desconeguts dels individus o grups rics.

Comentaris:

Gràcies Steven.

Si la circulació de subministrament d'alimentació i total són molt alts com Cardano (ADA), per exemple, molts mil milions, és que alguna cosa està malament per al preu cada vegada més gran? Em Imagin si que creixen a 100, llavors el preu total serà inimaginable pel que pot succeir que per a tals dels mil milions d'abastament? Quina és la seva opinió.

Notícies relacionades


Post Litecoin

Velocitat de banda ampla per a la mineria

Post Litecoin

Clau privada xifrada

Post Litecoin

Conversió de bitcoin a USD

Post Litecoin

Mèrit dinversió de bitcoin

Post Litecoin

Tarifes de fracàs

Post Litecoin

Cryptoshop tenda minera

Post Litecoin

Llocs legítims de mineria que paguen sense inversió

Post Litecoin

Nou en Bitcoin 1

Post Litecoin

Clau privada per a forquear

Post Litecoin

Cointherum

Post Litecoin

Pregunta de Bitcore

Post Litecoin

Revisió o opinió de GladiaCoin