Sestà enviant btc manualment | Catalan.Lamareschale.org

Sestà enviant btc manualment

Sestà enviant btc manualment

Pregunta:

Puc enviar manualment o únicament mitjançant l'escaneig de codis QR utilitzant pa cartera BTC

Resposta:

Hola Rick,
vostè pot escanejar un codi QR o copiar i enganxar l'adreça. No vol introduir manualment, ja que és una tasca d'introduir una adreça de 26 a 35 caràcters... I els errors poden ocórrer fàcilment amb entrada manual.

Sense comentaris5 ETH de coinbase a GateHub i només 20 XRP hi sónPregunta:

Darrera actualització el 10 de gener del 2018, 11:53

Noob aquí i acabo sent.5 ETH al meu nou compte en GateHub. El meu cartera gatehub ara té 20 XRP, però el que va succeir amb la resta de l'ETH?

Resposta:

Hola Steve,
Si no hi és, per favor, poseu-vos en contacte amb el suport GateHub i els mostri el seu ID de transacció (txid) per al pagament ETH a la seva adreça de recepció. La seva cartera Etereum ha de ser capaç de proporcionar-li la txid si consulta que el pagament sortint específica.

Comentaris:

Vaig fer la mateixa transacció ahir a la nit 11/12/17 19:01 ET amb els mateixos resultats. Transacció coinbase completat en una mica més d'una hora. Gatehub mostra 20 XRP aquest matí

Al dipositar eth de coinbase fa gatehub convertir que a XRP i permetre la cartera ja que més del 20 XRP es va dipositar? He estat esperant durant hores. Vaig transferir 1 ETH i coinbase diu que va ser amb èxit.

Vaig fer la mateixa transacció ahir a la nit 11/12/17 19:01 ET amb els mateixos resultats. Transacció coinbase completat en una mica més d'una hora. Gatehub mostra 20 XRP aquest matí 12/12/17 No obstant això, la meva compta amb Gatehub es troben pendents. El que va ser el resultat final Steve?

Al final, quant de temps es triga? Solia base de moneda per enviar ETH per obtenir concentrador fa 31 hores. Es diu que era un enviament reeixit i he comprovat el doble de la direcció i que és correcta però no ha aparegut en gatehub encara. Gràcies!

Oh Jesucrist, gràcies per l'actualització tio / dudette. Va espantar de mi, vaig fer el mateix amb 300 dòlars en BTC, i jo estava com... Uhhhh on carall la resta dels meus diners. Gràcies per l'actualització, com tota la resta només sembla que és un procés lent d'ells.


Sha enviat CEX.IO BCH a la cartera Coinbase BTCPregunta:

Recentment vaig enviar el meu BCH CEX.IO d'aplicació a la meva aplicació Coinbase abans de posar-lo a la CTB per accident. Va ser al voltant de $ 450 per valor de BCH like.3. Vaig trucar Coinbase i em van dir que s'havia perdut. Òbviament estic tornant boig. He llegit tot el que vaig poder sobre aquest tema, però no entenc claus privades i això i allò altre. També he vist que hi ha algunes persones que poden accedir a aquest BCH si els pagament. Vaig a pagar a una persona de confiança per aconseguir el meu BCH esquena. Vaig a pagar el 25% del que he de algú que pot ajudar a obtenir el meu BCH esquena. Si us plau, no bast en les respostes, ja sé que vaig ficar la pota...

Resposta:

Hey Nick,
jo diria que ha d'obrir un tiquet de suport, així com demanar ajuda en els canals de mitjans socials de Coinbase, com el seu Twitter i subreddit. Com millor s'entén el problema, més concisa vostè serà capaç d'estar en les sol·licituds de suport, que també els ajudarà a fer front al problema. Bona sort!

Sense comentaris


Va enviar el meu efectiu bitcoin a un electrumPregunta:

Així que vaig enviar els meus diners Bitcoin a ELECTRUM continuació per recuperar-la, he intentat descarregar diners electrònics i em vaig recuperar en un rellotge única cartera. Ara vull passar aquestes monedes, però no puc. He intentat escombrant la clau privada a altres carteres, però hi ha un problema de compatibilitat, llavors em vaig provar coinami. Això demostra que no hi ha fons a la tecla de direcció / privada però el blockchair em diu que encara hi ha fons en la cartera i cartera electrònica de la caixa de rellotge també mostra els fons. És possible obtenir la clau privada mestra per crear una cartera d'efectiu electrònic, si us plau ajuda

Resposta:

Sense comentaris


Problemes greus per comprar Bitcoins EthereumPregunta:

Ofir, estic tenint un problema greu. Em vaig inscriure en un compte Coinbase. He estat capaç de transferir prop de $ 10.000 en ell durant mesos abans de Crist de les seves limitacions. Ells es neguen a una verificació d'identificació. Fins i tot amb DL i transferències bancàries, etc. Tenen ZERO suport al client. Molt frustrant.

Vull comprar al voltant de $ 30.000 i simplement no puc trobar una manera segura de fer-ho. Vaig fer un compte amb Géminis. Ha estat una setmana i encara estic esperant a una verificació d'identitat. Una cerca a Google revela que pot prendre setmanes per Géminis. Estic sense paraules al respecte. Un altre intercanvi em verificada, però només admet un petit nombre de bancs. Capitol Un no és un d'ells.

Estic en una pèrdua. No tinc la Savy tecnologia a utilitzar una cartera d'emmagatzematge en fred amb confiança per aquesta quantitat. Només vull un intercanvi fiable per comprar i després mantingui bitcoins i Etereum.

Em pot oferir algun consell? De debò en una pèrdua aquí.

Gràcies per endavant Ofir

La seva,

Rob M.

Resposta:

Hey Rob,
però si us plau no mantenir els seus bitcoins a la borsa.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Clau privada xifrada

Post Litecoin

Concessionari de cotxes acceptant bitcoin

Post Litecoin

Acumulació de blocs

Post Litecoin

Mai heu rebut monedes després de subscriures

Post Litecoin

Puc utilitzar el meu ordinador personal per moure sense causar problemes amb el meu sistema operatiu o altres programes

Post Litecoin

Valor Bitcoin 3

Post Litecoin

La meva botiga de comerç electrònic va començar a acceptar bitcoin

Post Litecoin

Quant costa el cost minero amb la meva pc?

Post Litecoin

Bitcoin targeta

Post Litecoin

El millor lloc per comprar Bitcoin a lÍndia al tipus de canvi?

Post Litecoin

Bitcoin està o no està basat en gBTC (i vise versa)

Post Litecoin

Qoinpron prou bo per invertir?