Ordena Bitcoinobituaries del més antic al nou article | Catalan.Lamareschale.org

Ordena Bitcoinobituaries del més antic al nou article

Ordena Bitcoinobituaries del més antic al nou article

Pregunta:

M'encanta la llista Bitcoinobituaries, però podríem tenir un botó per ordenar-les des de la més antiga a la més recent, si us plau?

Resposta:

Hola Flavio, moltes gràcies pels comentaris, ho apreciem.
Vostè pot anar a la pàgina d'obituaris Stat per veure tots els obituaris en una vista de llista i també es pot comprovar les esqueles més antics en aquesta pàgina. Espero que això ajudi.

Sense comentarisPasseu la bitcoïna des duna cartera freda sense perdre la restaPregunta:

Estic confós amb l'explicació donada: Si he de dir 3 monedes bits i li envio una moneda poc de la meva cartera en fred a una cartera en línia per importació o escombrar [! Més confusió aquí] llest per passar... La cartera freda s'esgotaran això vol dir que estar tractant de passar una moneda que he perdut els altres dos? Apreciaria una millor descripció potser amb un exemple esbossar tots i cada pas de la creació de la clau, l'enviament de les monedes de bits, comprovant saldo restant [on és si ja no hagi estat "esgotat"? ] I potser haver de crear una nova cartera freda... Gràcies

Resposta:

Hola Denis,
Això fa que el paper de les carpetes és una mala opció per als nouvinguts, al meu entendre, ja que requereixen tota una comprensió en profunditat de Bitcoin per utilitzar amb seguretat. Carteres de maquinari són molt més fàcil i li estalviarà a partir d'aquest tipus de qüestions.

Comentaris:

Hi hauria d'haver dit que la direcció de canvi no es coneix a vostè * per avançat * - es pot descobrir posteriorment a través de qualsevol navegador d'blockchain.


Despeses de la cartera de paper de IotaPregunta:

Si jo he transferit Iota a una cartera de paper, com puc passar més endavant una vegada que vull treure'ls de la cartera de paper?

Resposta:

Hola Ben,
Vas a haver d'importar o escombrar la clau privada de la cartera de paper IOTA en un programari de IOTA o webwallet. Un cop hagueu realitzat el pagament, a continuació, ha de generar una cartera de paper nou amb el propòsit de tornar el IOTA d'emmagatzematge en fred. La raó d'això és que haurà estat exposat privkey paper vell de la cartera (potencialment) i pel que ja no pot ser considerat com totalment segur per a l'emmagatzematge.

Sense comentaris


Comença a utilitzar trezor amb coinbasePregunta:

Agradaria saber si s'utilitza un trezor són les monedes moguts físicament de coinbase, Sóc nou en això gràcies

Resposta:

Hola Harry,

Què és una cartera de Bitcoin - Bitcoin Pissarra dimarts

Sense comentaris


Criptocurrency estel·larPregunta:

Què és la tecnologia darrere de moneda digital estel·lar?

Resposta:

Hola Betty,
https://www.stellar.org/papers/stellar-consensus-protocol.pdf

Sense comentaris


Guia pas a pas per a un principiant en bitcoinsPregunta:

Tenia alguns bits d'informació en bitcoins i estic desenvolupant ràpidament l'interès en aquesta moneda futur. Podeu si us plau ser d'ajuda per a mi sobre com començar.

Resposta:

Hey Akeem, un plaer conèixer-te!
Espero que això ajudi.

Sense comentaris


Actualització encara?Pregunta:

Puc aplicar per aconseguir el meu companyia va registrar en aquesta pàgina? https://99bitcoins.com/who-accepts-bitcoins-payment-companies-stores-take-bitcoins/We accepten Bitcoin ara i són una agència de viatges amb seu a Utah. Estem molt emocionats sobre això i volem obtenir les notícies per aquí !!! Moltes gràcies!

Resposta:

Hola Becca!
 

Sense comentaris


Moneder robada?Pregunta:

Sóc nou en Bitcoin, i això és el happened.Blockchain va robar els meus bitcoins canviant la meva adreça de cartera i no trobo la meva anterior cartera. Ells van canviar la meva adreça per sorpresa. Què puc fer jo per reclamar-ho, i si un altre també van ser robats de la mateixa manera?

Resposta:

Hey Manu, una cartera Bitcoin pot tenir moltes direccions. També algunes carteres canvien les adreces de tant en tant, però l'antiga direcció encara roman i encara es pot accedir a les seves bitcoins. Així que no crec Blockchain.info va robar les seves bitcoins. Intenta cercar "Configuració" i "adreces" i veure si pot trobar els seus bitcoins allà.

Comentaris:

Gràcies per la resposta, però ho he intentat moltes vegades i no hi ha manera d'accedir als meus bitcoins.

Notícies relacionades


Post Litecoin

Bitcoin targeta

Post Litecoin

Adreces de cartera de paper

Post Litecoin

Puc copiar el contingut al meu lloc web?

Post Litecoin

És bitcoin-mine.org una publicitat de SCAM a Facebook?

Post Litecoin

Inverteix i guanya Bitcoin

Post Litecoin

Un amic que majudi i em vendrà per començar a començar, què cal tenir en compte

Post Litecoin

Confirmació de transacció lenta

Post Litecoin

Convida el codi a CoinAd?

Post Litecoin

Cryptoshop tenda minera

Post Litecoin

Mineria Monero?

Post Litecoin

Com escriure assistència a Blockchain.info

Post Litecoin

Quant cal invertir en una aixeta de Bitcoin