Emmagatzematge de Paycon | Catalan.Lamareschale.org

Emmagatzematge de Paycon

Emmagatzematge de Paycon

Pregunta:

Gràcies per prendre la meva pregunta. Estic farily nou a moneda digital, aprendre més cada dia. He trobat el seu lloc en la recerca de Trezor vs consells Ledger (bon article, per cert), ja que tenen algunes Bitcoin i Etereum. Mentre jo era aquí, em vaig trobar amb el seu "preguntar qualsevol cosa"... Així que, aquí va. És el meu enteniment que PayCon es va iniciar com una broma, però ha desenvolupat una mena de culte. Aquí està la pregunta: Els que tenen PayCon, com es mantenen al segur? No veig una cartera PayCon. Estava pensant en donar una mica al meu nebot de deu anys, ja saps, una entrada de baix risc en el món de alt moneda.

Resposta:

Hey John,
http://dogecoin.com/

Sense comentarisTransacció atrapadaPregunta:

Benvolgut Senyor / Senyora
seria o ser tan amable de comprovar la meva transacció i que m'expliqui el que està passant? Vaig enviar 1,8 litecoins de bitpanda a la cartera èxode i tot i així ja no hagi arribat. Gràcies per endavant pel seu temps.

Resposta:

Hola Stathis,
si us plau veure la meva resposta a vostè a la secció de comentaris.

Comentaris:

Jo vaig dir:

Sembla que es confirma, felicitats:
https://live.blockcypher.com/ltc/address/LfLeYRubxQydyPHRsaY8sfb2iXqs1Vv4w3/


Sha suggerit la inversió de BitcoinPregunta:

Bon dia, he de dir que realment s'està fent una bona feina aquí. He llegit els seus comentaris sobre Bitclubnetwork.com i vaig haver de canviar d'opinió.
Si us plau, m'agradaria que recomanar crytocurrencies les inversions que siguin segures i no són Ponzi. Gràcies

Resposta:

Hola Samuel,
A dia d'avui encara no hi ha un fiable llocs d'inversió Bitcoin que podem recomanar.

Sense comentaris


Suggeriment de milloraPregunta:

Vaja, acabo de rebre el meu tercer pagament. Gràcies! I em preguntava.... És possible afegir un bot, programari o el que es diu, en aquest lloc, que pot fer automàticament el reclamant nosaltres cada dia durant un determinat nombre de vegades especificat? Ofcause dins del rang de 120 diàriament * reclam i si cal, a un cost que es correlaciona amb el mínim retirar quantitat. Opcions de Retiro també van agregar fort i manual, de manera que és possible dipositar Satoshi al lloc o utilitzar el que ja està emmagatzemada en el compte que fer un dipòsit per al reclam automàtic opció? I la demanda d'avaries Satoshi de reclamació automàtica es redueix al voltant de 30-100 Satoshi potser, per tal d'evitar l'esgotament del lloc.

Resposta:

Hey Elioth, no estic segur d'entendre la seva pregunta, ja que sembla que està demanant nosaltres per crear un robot que li permetrà utilitzar el lloc de forma automàtica?
 

Sense comentaris


Forquilla Super Bitcoin (SBTC)Pregunta:

Darrera actualització el 17 de gener del 2018, 03:17

És de fiar Súper Bitcoin? Si és així, ¿com es recull? Jo ús electro.
A més, què ha passat amb Bitcoin diamant? que va ser una estafa total de?

Resposta:

Comentaris:

[Url = http: //bit.ly/2r83vv5] Compra i Comerç Bitcoin i Altcoins. Top 1 Canvi! [/ Url]

= $ =


Escombra la cartera de Legacy a SegWit WalletPregunta:

Hola i gràcies per un gran lloc web,

Per descomptat, espero que no estic perdent el temps, he llegit que 'Quan la importació vs escombrat' acticle, però no estic segur si seré capaç d'escombrar una Èxode (Legacy Wallet) a una cartera basada electro SegWit.

Si us plau, podries deixar-me saber si això és possible.

Gràcies,

Greg

Resposta:

Hola Greg,
no estic segur si l'únic que pot importar la cartera d'acord amb el procediment Èxode, però que canviar m / 44 '... Camí a un m / 49'... Camí. Li he demanat als desenvolupadors Electrum (això és òbviament una cosa que requereix una resposta definitiva) i es posarà en contacte amb vostè ben aviat, una vegada que he descobert.

Comentaris:

OK, Greg. Tens una resposta definitiva, ignori la meva declaració inicial.

Si exporta la clau privada de l'Èxode (veure: http://support.exodus.io/article/77-does-exodus-have-advanced-export-options, a continuació, crear una nova cartera en SegWit de l'electro i escombrar la seva clau privada.

Tingueu en compte que no podrà rebre fons d'altres carteres que no són bech32 llest. Això és probable que sigui un problema temporal que altres carteres s'actualitzen en el futur. Així que si la transferència de tots els seus fons a un compte de l'electro SegWit, obtindrà els beneficis de taxes inferiors al fer pagaments, però la recepció de pagaments pot ser un problema. Sempre es pot seguir utilitzant la seva cartera Èxode o una cartera estàndard de l'electro per rebre propòsits.

Com una solució més complexa, estic informat que es pot "crear una llavor bip39 externa i importar que l'ús d'una derivació a bip49 tenen adreces p2sh-segwit." Deixeu-me saber si vostè vol fer front a això, no ha de ser tan dolent com sona.

Notícies relacionades


Post Litecoin

Calculadora Bitcoin: informàtica durant un període més llarg (>1er mes)

Post Litecoin

He enviat BCH a ladreça BTC

Post Litecoin

Segwit 2x hardfork

Post Litecoin

Préstecs Poloniex

Post Litecoin

Configuració per obtenir una taxa dhash més alta per saphire 680 nitro

Post Litecoin

Payouts per faucethub.io

Post Litecoin

Com reclamar el vostre efectiu Bitcoin - Instruccions

Post Litecoin

Bitcoins gratuïts?

Post Litecoin

Mineria Monero?

Post Litecoin

Quant costa el cost minero amb la meva pc?

Post Litecoin

Nou en Bitcoin 1

Post Litecoin

La meva pròpia instal·lació contra lallotjament de tercers