Escombra contra lenviament de fons màxims a la nova cartera | Catalan.Lamareschale.org

Escombra contra lenviament de fons màxims a la nova cartera

Escombra contra lenviament de fons màxims a la nova cartera

Pregunta:

Hola,

Acabo de rebre un nano S i vaig fer una nova cartera electro per això. Vull moure tot, des del meu altra cartera electro a això.

Al principi només anava a enviar tot l'assumpte utilitzant la funció max, però després es va adonar que hi ha una gran quantitat d'adreces de canvi i la necessitat de consolidar el contrari pagar una quota d'alta.

És més fàcil / més barat per escombrar? O són ​​les taxes tx el mateix?

També, si estic escombrant, com puc saber si els fons de la meva cartera estan utilitzant més d'una clau privada i en aquest cas, com pot ser escombrats?

Gràcies per endavant :)

Resposta:

Hey Batman (pel que Batman aquí),
Quant a la seva segona pregunta - si vostè està utilitzant més d'una clau privada, no estic segur d'entendre això. Pot vostè explicar si us plau?

Sense comentarisBanc suís en el vostre butxacaPregunta:

He estat veient Bitcoin Notícies patrocinat per BitMedia des del gener. Anuncien banc suís a la butxaca, una cartera dur. Vaig anar al suís en el lloc web de la seva butxaca per comprovar que funciona. La informació va ser persuasiu i el preu és atractiu. Però no he vist o sentit cap comentari per aquesta cartera en un altre lloc. Sap vostè alguna cosa sobre l'article? Li recomanaria?

Resposta:

Hey perla,
podeu si us plau enviar l'enllaç al lloc que ha visitat. No estic segur de quin lloc que vostè es refereix.

Comentaris:

El lloc és tan bo thatvit esperança ens servirà de res amb la informació detallada sobre bitcoins.


Swisscoin IPO Promised l1 dagost de 2017Pregunta:

Bon dia 99bitcoin, vull aprofitar aquesta oportunitat per demanar i jo, així com ajudar a altres inversors per esbrinar o actualitzar nosaltres, si és possible sobre swisscoin (swisscoin.eu) de la qual sóc un inversor. Se'ns ha informat de manera fiable a la plataforma swisscoin que la moneda començarà a ser comercialitzat en el públic a partir l'1 d'agost, 2017, però fins a la data encara no estic per veure la moneda a la coinmarketcap. Fins a la data encara estic per llegir qualsevol notícia sobre les raons per la moneda encara no es comercialitza com abans prometia al web de la moneda oa la secció de notícies del tauler d'instruments per als inversors.
Vic.

Resposta:

Hola Vic, que realment no té cap informació sobre Swisscoin, de manera que no estan familiaritzats amb la història de fons per què es va posposar l'OIC. Potser vostè pot intentar fer un seguiment amb l'equip desenvolupador directament o comprovar els canals de mitjans socials si altres usuaris sàpiguen més. Pel que fa al valor futur, li suggereixo que fes un cop d'ull al nostre vídeo sobre com avaluar una altcoinand tractar de treure les seves pròpies conclusions sobre Swisscoin.

Sense comentaris


Etiquetatge dautors obituarisPregunta:

Seria bo si una entrada esquela especificaria l'autor de l'article en qüestió (si està disponible), a més de tota la resta que es mostra actualment. Això resoldria el problema dels periodistes deshonestos i altres "experts" vendre'ns el que és essencialment una opció lliure, en el qual poden jugar el "t'ho vaig dir" joc si falla Bitcoin, o romandre en silenci o fins i tot eliminar el seu article original si Bitcoin es converteix en una gran èxit. Que obligaria a aquestes fals "experts" per tenir una mica de pell en el joc, i per sempre ser responsables dels seus "prediccions dels experts" en virtut d'aquestes prediccions sempre estan connectats als seus noms i una recerca de google de distància.

Resposta:

Jon gràcies per l'oferta de millora. No obstant això tots els articles actualment tenen l'enllaç de la font en ells, així que suposo esbrinar qui era l'autor és bastant simple. També si decideixen esborrar l'article sempre hi ha la Archivethat web guarda tot el que mai s'hagi pujat a la xarxa.
No obstant això, entenc el seu punt d ' "una cerca a Google de distància" - Vaig a tractar d'incloure el nom de l'autor en el títol de Google, almenys, en la mesura possible. Gran consell!

Sense comentaris


Impost sobre el regal?Pregunta:

Diguem que els meus pares en un altre país m'envien 100 bitcoins.
Sóc un resident de Califòrnia.

Resposta:

Hola Jake, 
La regulació de Bitcoin té un tracte molt diferent per a països i hi ha diferències entre els estats de Estats Units, fins i tot la forma en que tracten a cryptocurrencies. Suggereixo a trobar un assessor fiscal local que estigui familiaritzat amb els actius digitals i la legislació local sobre Bitcoin en la seva àrea.

Sense comentaris


ImpostPregunta:

Sóc un ciutadà d'Estats Units i viure en CA. He de pagar impostos a l'IRS quan es tracta de transaccions Bitcoin? Gràcies.

Resposta:

Hola Ahmad,
La regulació de Bitcoin té un tracte molt diferent per a països i hi ha diferències entre els estats de Estats Units, fins i tot la forma en que tracten a cryptocurrencies. Suggereixo a trobar un assessor fiscal local que estigui familiaritzat amb els actius digitals i la legislació local sobre Bitcoin en la seva àrea i que hauria de ser capaç d'ajudar.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Tinc una petita galeria dart a Londres i magradaria que estiguessin inclosos en acceptar bitcoins

Post Litecoin

Sestà cercant laplicació de la cartera. Coinbase no funciona a WY, i Circle ha deixat dutilitzar Bitcoin

Post Litecoin

Quant costa el cost minero amb la meva pc?

Post Litecoin

Bitcoin targeta

Post Litecoin

Estic confós

Post Litecoin

Tarifes de fracàs

Post Litecoin

Com puc comprar AltCoins si sóc resident dHawaii?

Post Litecoin

És bitcoin-mine.org una publicitat de SCAM a Facebook?

Post Litecoin

Emmagatzematge de Paycon

Post Litecoin

Transacció BTC: perdut entre intercanvis

Post Litecoin

Com començar sense SMS

Post Litecoin

El Bitcoin Core ha dexecutar-se en 8333