El valor en dòlar i el valor en ien , | Catalan.Lamareschale.org

El valor en dòlar i el valor en ien ,

El valor en dòlar i el valor en ien ,

Pregunta:

En aquest moment, el seu lloc web està mostrant el valor i el valor de $ ien un Bitcoin, llavors, la meva pregunta és per què tan diferent valor quan es compara la taxa de canvi de divisa i normal entre $ ¥? En altres paraules, he de pagar al voltant de $ 4000. Per un Bitcoin. Dret? Però si el que paguem pel ien japonès, que només pot pagar al voltant de ¥ 27,864. Per a una mateixa Bitcoin, és correcte l'ex ??? ¥ 27864. Aquest intercanvi de divises recta convencional seria uns US $ 255. Això em fa desconcertat.

Gràcies pel temps.
millor,

Yoshi.

Resposta:

Hola Yoshiyuki,
El nostre lloc mostra el preu de Bitcoin en quatre diferents divises: dòlar nord-americà, xinès Yuan, euro i la lliura britànica. Els preus mostrats aquí són el preu de mercat que apareix en Cryptocompare alimentació de diversos intercanvis que comercien amb aquest parell de divises. El tipus de canvi en un canvi específic pot ser diferent d'això i cal tenir en compte altres factors com el temps i taxes, així. Vostè pot llegir sobre Bitcoin oportunitats d'arbitratge en aquest article.

Sense comentarisEl vídeo va ser boPregunta:

Encara estic intentant embolicar el meu cap al voltant d'això. Llavors, qui té el llibre de comptabilitat i d'on els nostres diners de paper vagi a? A més, l'home en el vídeo, estàs sola.

Resposta:

Hola Chuck,
el seu paper moneda va a qualsevol que es venen els bitcoins, podria ser un intercanvi o un individu, depenent del seu mètode de compra. El llibre major és una cartera de maquinari, que es manté... Llevat que et refereixes a la blockchain Bitcoin, que de vegades es caracteritza com un "llibre de comptabilitat pública." En el cas d'aquest últim, totes les persones que dirigeixen una cartera plena de Bitcoin tenen una còpia del llibre de comptabilitat.

Sense comentaris


Thebillioncoin.infoPregunta:

He estat recentment va presentar a aquest 'moneda digital'però es mantenen escèptics sobre la seva viabilitat. Té alguna idea del legítim que és? És realment una moneda digital o simplement un Ponzi com alguns afirmen? Li assessorament d'inversió-hi? Gràcies per endavant, ja que l'espera de la seva resposta.

Resposta:

Hola,
he sentit molt sobre ell i des d'una mirada molt ràpid no és una cosa que jo posaria els meus diners a. No puc dir res amb certesa ja que no vagi massa profund, però sembla ser un altre "hypecoin" que no té res concret darrere d'ell. Només els meus dos centaus, no prenen això com una recomanació d'inversió.

Sense comentaris


Thunderbit.io és un microhash renéixerPregunta:

Microhash.net era una carrera estafa fins al 20 d'agost i la seva retirada solapada amb thunderbit.io que és una còpia. No invertir. És la mateixa.
si ha perdut diners informar la policia / FBI. No assumeixi que ells saben. Si vols una comunitat Bitcoin que funciona per als nouvinguts reporten aquest tipus d'estafa a la policia en cas contrari només continuen enverinant la comunitat BTC.

Resposta:

Hola Anna,
Gràcies per compartir la informació sobre aquests llocs. Si alguna vegada té dubtes és un lloc és de fiar o estafa, suggereixo utilitzar el Bitcoin estafa Testtool a treure les seves pròpies conclusions.

Comentaris:

Thunderbit.io seva estafa al mateix propietari amb microhash.net ser cerrefull no et invertir
Recomanar uneixen aquí http: //future.bitcoinmaker.xyzis fiar realment pagar

ThunderBit s'ha anat.
Avui és el Dia 1

He començat amb https: //lunarbit.ltdit's tan bo com aquest en realitat


Diferències horàries i 120 reclamacions a les 24 horesPregunta:

Hola!
I ja assolits 120 reivindicacions ahir. Aquest és el límit de més de 24 hores oi? Ara vull començar a reclamar de nou, però no sé la differnece temps entre nosaltres i realment no puc dir a quina hora hauria de començar de nou. Jo sóc de Filipines. Espero que hi hagi una nota o una secció que pot ajudar-nos a saber si és segur per reclamar de nou per al proper dia / després de 24 hrs. Gràcies i Godbless.

Resposta:

Hola Kaye,
El límit de 120 reivindicacions és aplicable per una finestra de 24 hores, no està vinculat a cap zones horàries.

Sense comentaris


ConsellsPregunta:

La meva pregunta és 1 Quins són alguns consells per a un començament bitcoin d'usuari i 2 com sé quan comprar per maximitzar el benefici Actualment estic fent servir coinbase a comprar, vendre i mantenir la meva bitcoin

Resposta:

Hola Sean,
jo diria que el millor consell possible Bitcoin és aconseguir una cartera de maquinari i fer una còpia de seguretat de llavors precisa i mantenir aquest molt segur. Això li estalviarà a partir de tot tipus de possibles pèrdues per robatori, el malware, falles en els equips i similars.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Calculadora Bitcoin: informàtica durant un període més llarg (>1er mes)

Post Litecoin

CrowdWiz ICO

Post Litecoin

Segwit 2x hardfork

Post Litecoin

Escombra contra lenviament de fons màxims a la nova cartera

Post Litecoin

Construint la vostra pròpia aixeta Bitcoin

Post Litecoin

Promoció de monedes?

Post Litecoin

Moneda multicultural?

Post Litecoin

Referència de Blockchain

Post Litecoin

Puc comprar BTC sense un telèfon mòbil?

Post Litecoin

Mineria contra la compra

Post Litecoin

Adreces de cartera de paper

Post Litecoin

Acumulació de blocs