Transferència de fons del meu compte bancari a la cartera | Catalan.Lamareschale.org

Transferència de fons del meu compte bancari a la cartera

Transferència de fons del meu compte bancari a la cartera

Pregunta:

Puc transferir fons del meu compte bancari a la cartera

Resposta:

Hola Claude,
No directament, no. Haurà de transferir diners regular per a un intercanvi o una persona amb la finalitat de comprar Bitcoin d'ells. A continuació, rebrà els bitcoins directament a la seva cartera de Bitcoin o, en el cas d'un intercanvi, de forma manual retirar-los de la cartera de canvi a la seva cartera personal. No és recomanable deixar les seves bitcoins en un moneder de canvi, ja que això significa que el canvi té un control total sobre ells.

Sense comentarisTrasllat a compte bancari sense proporcionar identificació personalPregunta:

M'agradaria transferir alguns dels meus fons de la meva cartera Blockchain en el meu compte bancari i estic en condicions de fer-ho mitjançant Blockchain. M'agradaria fer això sense haver de proporcionar informació personal o d'identificació. Podria fer una recomanació?

Resposta:

Hey Jenna, crec que el que està demanant és impossible, ja que quan vol transferir els seus fons haurà de estat en què els vol transferit (és a dir, el seu nom, el seu número de banc, etc.). La majoria dels intercanvis de bona reputació requeriran que enviï algun tipus de verificació d'identitat, ja que han de seguir complint amb les normes anti rentat de diners. L'únic canvi que pot no sol·licitar que es BTC-I, però no estic segur.
 

Sense comentaris


Trasllat a BinancePregunta:

Hola, ho sento per la pregunta ximple.
Localbitcoins directes de transferència -> Binance o Localbitcoins -> El meu cartera locals -> Binance?

Resposta:

Hola Eugene,
Quant a la seguretat, jo diria que són més o menys equivalents.

Sense comentaris


Plataforma de viatgesPregunta:

Seria possible en una plataforma de viatges per a configurar el sistema on la gent pot guanyar bitcoins per exemple escriure els exàmens i com funcionaria això?

Resposta:

Hola Joelle,
suposo que això és possible, però requerirà una mica de codificació extensa i integració amb aquesta plataforma viatjar. Li suggereixo que consulti a un desenvolupador amb les especificacions reals del seu projecte per obtenir una resposta completa.

Sense comentaris


Trezor i ladreça dajuda plzPregunta:

Hola, gràcies per la informació, com sempre, im a punt per comprar ara, podria dir-me si puc comprar des coinbase per transferència bancària, puc posar la meva adreça trezor per dipòsit o va a anar en la direcció de coinbase després passar a TREZOR? ? també quan compro per diners en efectiu puc fer directament a TREZOR direcció o va a Goto mylocalbitcoins etc direcció de llavors em mut? espero que pugui fer per salvar fees.thankyou, la seva genial i gratis! gran

Resposta:

Hola Craig, si vostè compra bitcoins de Coinbase o bitcoins locals que rebrà les seves monedes a la seva cartera en línia. Des d'allà es pot moure les monedes en la seva cartera de seguretat de maquinari Trezor. Aquí hi ha el suport pagefrom Trezor com rebre monedes. Tu pots també


Trezor i Ledger Nano SPregunta:

He llegit alguns clients informen sobre Trezor i em vaig preocupar una mica. Estan dient que Trezor no suporta Ethe mentre Ledger fa. És cert?

Resposta:

Hola Ahmad, 
Trezorhardware cartera dóna suport Etereum a través de la integració amb MyEtherWallet, vostè pot trobar més informació sobre això al seu lloc.

Sense comentaris


Trezor i coinomy 1Pregunta:

Hola, sóc nou en l'ús trezor, va fer miceli de BTC fa una estona que li said.thanks. Ha coinomy també, em pot dir com moure alters a TREZOR si us plau? Heard fer-ho en myetherwallet, com puc fer-ho si us plau? Gràcies per endavant, si us plau Kep amb la bona feina

Resposta:

Hola, a blogyou de Trezor pot trobar una guia detallada sobre com utilitzar Myetherwallet amb Trezor, si us plau comprovar això en primer lloc. Si enganxat o té alguna qüestió en concret, si us plau contacteu amb nosaltres i estarem encantats d'ajudar-lo.

Comentaris:

Gràcies nois, vaig a aconseguir la caiguda de sobte. Sempre gran ajuda. Recomanat per a un bon nombre de tant en totes happy.thanks


Trezor i la monedaomia 2Pregunta:

Hola, em pot dir millor lloc per enviar alters per transferir a TREZOR si us plau? De coinomy, ja que et permetrà el seu ús. Gràcies

Resposta:

Hey c,
Sigui especialment curós amb l'enviament de Bitcoin Bitcoin i efectiu! Assegureu-vos que només envia a Bitcoin Bitcoin adreces i Bcash a Bcash direccions. Si es barregen aquestes a dalt, que \ 'll perdre les monedes.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Problema amb enllaç de referència al vostre gran complement wordpress

Post Litecoin

El millor lloc per comprar Bitcoin a lÍndia al tipus de canvi?

Post Litecoin

Sestà enviant btc manualment

Post Litecoin

CrowdWiz ICO

Post Litecoin

Recollint les forquilles

Post Litecoin

Pregunta per Steven Hay

Post Litecoin

Has mirat Freewallet.org encara?

Post Litecoin

Ensenyim si us plau

Post Litecoin

Puc copiar el contingut al meu lloc web?

Post Litecoin

Estic confós

Post Litecoin

Com aconseguir que el bitcoin sigui més fàcil

Post Litecoin

Ladreça sha desactivat