Honoraris de Virwox | Catalan.Lamareschale.org

Honoraris de Virwox

Honoraris de Virwox

Pregunta:

Darrera actualització el 26 de desembre de 2017 16:08

Benvolgut senyor i la senyora,, 
Pot explicar la diferència per a mi, sabent que el valor dels bitcoins ha augmentat considerablement en els últims anys i, especialment, en l'any 2017, i d'acord a la seva demanda els costos fixos mensuals són de 2 euros. 

Sento que hi ha un malentès aquí i que estic sent desfavorits?

 
Steven Zinhagel ()

Resposta:

Hola Steven,
la diferència entre els seus costos de compra sembla en línia amb augment dels preus de Bitcoin. El preu més alt de Bitcoin, menor serà la quantitat de bitcoin que obtindrà per la mateixa quantitat d'euros. Li suggereixo que consulti el preu de Bitcoin en aquestes dates per assegurar-se que té un preu just, després de comissions.

Sense comentarisEsperant la lliçó dosPregunta:

Hola. Esperant a la lliçó 2. Esperant que el meu correu electrònica està configurat per a rebre el següent vídeo. Res ha rebut avui. Pot confirmar estic inscrit per a la setmana de classes gràcies

Resposta:

Hola, Tony, 
ho sento ho del teu problema. Podria, si us plau utilitzeu la pàgina de formulari de contacte i envieu-nos els detalls d'aquest, incloent el correu electrònic de la qual es va registrar? Anem a fer una ullada al seu compte i investigar. Gràcies!

Comentaris:

Bo


Cartera de DGBPregunta:

Darrera actualització el 17 de gener del 2018, 03:10

Busco a una fosca companyia anomenada Digibyte. El problema és que no puc trobar una cartera que ofereix DGB i molt menys un ésser segur. Llegir Jaxx on ven DGB. No obstant això a través seu i altres comentaris que no veig que ells porten. Per la qual cosa la cartera faria servir per comprar DGB si us plau?

Resposta:

Hola Richard,
 

Sense comentaris


Cartera per STRAT, FCT, MAID, SC i XRPPregunta:

Hola,
Mike

Resposta:

Hola,
crec que es pot tractar Coinomi, encara que no he provat a mi mateix. Tractarà d'aconseguir una mica més altcoin cartera revisa per aquí aviat.

Comentaris:

Salutacions. Vaig mirar a això, sinó que només funciona en Android. No s'ha pogut veure una versió d'iOS o d'escriptori, ¿algú ha tingut una experiència diferent?


Cartera per a onadesPregunta:

Darrera actualització el 5 de gener de 2018 18:49

Vull comprar Waves, vaig buscar a internet, i no he vist una cartera on puc guardar els meus onades només les seves ones Lite client, per tant, li sol·licito em digui si hi ha alguna carpeta segura per emmagatzemar els meus ones, o simplement quedar-se amb les seves pròpies ones lit client i això serà segur i prou bo per emmagatzemar les meves onades.
gràcies

Resposta:

Hola Kai0007,
De moment, crec que cap de les carteres maquinari és compatible amb les ones tokens però, així que el millor és deixar les seves monedes en el moneder suggerit pels desenvolupadors.

Comentaris:

Hola Ruth,

El client llum generar una clau privada i després donar-li una frase de llavors (una llista de paraules a l'atzar per escriure)? Si ha guardat aquesta frase llavor, a continuació, pot utilitzar-lo per restaurar les seves monedes. El mateix és cert si les onades cartera tenia un wallet.dat o arxiu similar que va fer còpia de seguretat.

Jo estava usant ones de Lite client i ara no pot trobar els meus monedes. Com recupero ells.


Informació de la carteraPregunta:

Quina és la seva cartera Bitcoin recomanada? Acabo de descarregar Armeria i m'agrada usar-lo. Finalment quin és l'ús d'una cartera de còpia de seguretat perquè no estic segura del que l'accés es

Resposta:

Hola Jonathan,
hem creat una comparació detallada de Bitcoin carpetes disponibles al mercat. Podeu trobar Esta format. Còpia de seguretat walletis útil per raons de seguretat per assegurar-se que pot accedir als seus fons.

Comentaris:

* restableix

Hola, també ho fa el canvi de la seva cartera es recolza les seves primes d'antiguitat?


Cartera o cap carteraPregunta:

Hi ha un lloc segur on pugui moure tp de la meva XRP de l'intercanvi he comprat, sense tenir una cartera? O hi ha una cartera segura a través de l'ondulació que no he de pagar?

Resposta:

Hey Kirk,
https://rippex.net/carteira-ripple.php

Sense comentaris


Consultes de carteraPregunta:

Hola, em preguntava si podria recomanar una cartera Android compatible amb Ledger / Trezor. Miceli ha tingut algunes crítiques terribles recentment a causa de les estafes, etc, simplement es va preguntar quina era la millor alternativa?
gràcies

Resposta:

Hola James,
Hem revisat quatre diferents carteres Android, potser trobar un que s'adapti a vostè en aquest article.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Valor Bitcoin 3

Post Litecoin

Coinbase tancant el meu compte

Post Litecoin

Mèrit dinversió de bitcoin

Post Litecoin

Emmagatzematge de Paycon

Post Litecoin

Microhash és una estafa perillosa

Post Litecoin

Sestà utilitzant una llavor per importar una vella clau privada a la guia de seguretat nova

Post Litecoin

Bitcoin ATM 1

Post Litecoin

Comparació dintercanvi

Post Litecoin

Problema de la butxaca Bitcoin

Post Litecoin

Quant costa el cost minero amb la meva pc?

Post Litecoin

Cotxet TRX TRON

Post Litecoin

Bitcoin Core llegeix el fitxer wallet.dat reemplaçat com BTC de 0.0000000