Preguntes de cartera | Catalan.Lamareschale.org

Preguntes de cartera

Preguntes de cartera

Pregunta:

El que fa cryptos trezor donar suport? Què tenen carteres per a molts estàndards d'encriptació com el llibre més gran?

Resposta:

Hola Jordan,

Trezor admet bastants, encara que no tants com Ledger. La cartera Trezor té un menú de selector de monedes, que li permet canviar entre les monedes admeses. És una espècie s de manera similar a com ho fa Ledger coses, suposo, encara que vostè senyor \ '\ t carregar la interfície de la cartera per separat per a diferents estàndards d'encriptació.

Aquí \ 's la llista completa de monedes que mantenen (i per quins mitjans) a partir del 6 de desembre 2017
TREZOR Moneder

Litecoin
TREZOR Moneder

DASH
TREZOR Moneder

Zcash
TREZOR Moneder

Bitcoin Efectiu / Bcash
TREZOR Moneder

Etereum
MyEtherWallet

Etereum clàssic
MyEtherWallet

ERC-20 Tokens
MyEtherWallet

Namecoin
Cap

Dogecoin
Cap

Bitcoin Testnet
personalitzada TREZOR Moneder

Sense comentarisRecomanació de carteraPregunta:

Hi ha una cartera es pot recomanar que li permet crear i finançar diverses adreces des d'una targeta de dèbit i també assigna una frase mnemotècnica llavor a cada direcció?

Resposta:

Hola David,
No obstant això, molts programes de carpeta li permetrà generar múltiples carteres dins d'ells. Sé electro fa això, i vostè pot tenir una frase nova llavor per a múltiples carteres i d'intercanvi entre ells. Aquesta seria la pràctica recomanada si esteu a diferents "comptes".

Sense comentaris


Reemplaçament de carteraPregunta:

Què es pot fer per reemplaçar una cartera de maquinari malmès o perdut?

Resposta:

Hola Harvey,
vostè pot recuperar la seva cartera de maquinari usant la frase de llavor donada en la primera arrencada. Tots dos Ledgerand Trezorhas una solució en aquest cas.

Sense comentaris


Seguretat de la carteraPregunta:

Quan es va a tot el que per obtenir una línia de paper cartera etc el moment en què utilitza un intercanvi d'escanejar la cartera de paper per comprar o vendre ¿no quedar coprimised

Resposta:

Hola Marc,
Aquesta és una bona pregunta. Hem creat un article com utilitzar les carpetes de paper amb seguretat, suggereixo llegir aquest. Només pot importar la suma total de la seva cartera de paper, de manera que un cop fet això, i que ha importat la clau privada de la cartera de paper es torna inútil. 

Sense comentaris


Actualització de la cartera dedatPregunta:

He descarregat una cartera boira Etereum i en el primer llançament que vaig començar a actualitzar les cadenes de blocs. En un primer moment l'actualització era ràpid però més temps es tarda més lenta serà l'actualització estigui. Ja sóc al tercer dia, quan la meva cartera gairebé sense parar actualització i ni tan sols van fer tremuja 2 terços del camí, algunes vegades només s'atura durant minuts sencers.

Hi ha alguna cosa que pugui fer per fer que vagi més ràpid?

Resposta:

Hola Alex,
Encara no hem trobat amb aquest problema directament, veig parell d'altres usuaris s'han queixat sobre el mateix problema en Etereum Pila Exchangeand GitHubforums. Li suggereixo que revisi aquestes rosques si hi ha una solució per a vostè.

Sense comentaris


Cartera contra canviPregunta:

Bon dia. Gràcies per vídeo. En definitiva el que és la diferència entre un canvi de Bitcoin i la seva cartera. ¿Seva bitcoin també creixen a la cartera, ¿necessita una cartera? Com jo ho entenc a la gent si s'utilitza Luno vostè diposita diners del seu banc en el seu compte i després de comprar bitcoin, i allà es puja i baixa d'acord amb el markets.Where La cartera entrar

Resposta:

Hola Anton, 
Aquesta és una bona pregunta que vagi a guardar el Bitcoin en una bossa a la cartera també. La diferència rau en els diferents tipus de carteres. Els intercanvis es consideren carteres calents, el que significa que les seves monedes estan en línia, mentre que hi ha opcions de cartera en fred per a solucions fora de línia. Però en tots dos casos, s'emmagatzemen bitcoins, que valoren els canvis de tant en tant d'acord amb la demanda del mercat i l'oferta. Tu pots


Cartera amb, a través de transaccions de blockchainPregunta:

Hola, el seu estat un temps vaig llegir el seu lloc, i només en aquests dies estic buscant una cosa que no puc trobar, però, jo volia preguntar-li sobre els intercanviadors amb de transaccions blockchain, pel que sé coinbase té aquest tipus de transaccions entre les seves pròpies carteres, em pregunto si tenir qualsevol altre proveïdor de la cartera fa el mateix?
Coneixes alguna cartera que deixa enviar petita quantitat de satoshis a través d'aquells de transaccions blockchain entre els mateixos usuaris del servei de cartera?

Resposta:

Hey Ana encantat de conèixer-te :)
Crec que hi ha alguns cartera com Blockchain.info que li permetrà enviar menys els 10.000 Satoshis, però amb taxes d'avui en dia que serà bastant car.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Configuració per obtenir una taxa dhash més alta per saphire 680 nitro

Post Litecoin

Bitcoin split: tinc més BCH que BTG?

Post Litecoin

Electrum-LTC és tan bo com Electrum

Post Litecoin

Com puc aconseguir un afiliat de garantia fixa a Nigèria?

Post Litecoin

Sestà enviant btc manualment

Post Litecoin

Lestafa de Crystafox els miners o la legitima?

Post Litecoin

Pel que fa a obtenir Bitcoins

Post Litecoin

Feu un nou MyEtherWallet amb Ledger Nano S?

Post Litecoin

Com aconseguir que el bitcoin sigui més fàcil

Post Litecoin

Invertir com a estudiant de secundària

Post Litecoin

Recuperació de mina i cartera

Post Litecoin

Com puc transferir TKN duna cartera allotjada a Jaxx?