Cartera amb pagament recurrent | Catalan.Lamareschale.org

Cartera amb pagament recurrent

Cartera amb pagament recurrent

Pregunta:

Sap vostè si hi ha una cartera que és capaç enviar una quantitat fixa de dòlars a una adreça Bitcoin automàticament cada dia? Envia per exemple, de 5,00 USD a les 8 am cada dia a una específica bitcoin address.I estic fent servir Coinbase per aconseguir-ho, però la taxa Miner és massa alt per ser realment útil per a petites quantitats i no puc canviar la tarifa. No necessito una confirmació ràpida de la transacció per una tarifa mínima seria perfecte.
gràcies

Resposta:

Hey Francois,
 

Sense comentarisCarteresPregunta:

Hola, Sr. Offir.
I tan bo com la seva revisió de Coinmama era l'opinió dels altres sobre ella és descoratjadora.

Resposta:

Hola Oluseun, 
Hi ha un parell de diferents tipus de walletson el mercat i carteres de paper es consideren una solució molt segura si s'estableix de forma segura. Suggereixo llegir aquests articles, ja que poden ser beneficiosos per a vostè.

Sense comentaris


Carteres i intercanvisPregunta:

Hola,

Sóc un nou usuari. La cura de la compra d'ETH i ara Iv'e té un petit problema.
Puc guardar els diners en el lloc d'intercanvi (i no dins de la "cartera)?

Bàsicament estic pensant en començar amb l'intercanvi de quantitat petita i veure com va. En el futur em va a tenir un compte de cartera, però només per principi

Moltes gràcies
Oren.T

Resposta:

Hola Oren,
Vostè pot comprar Etereum sense necessitat d'utilitzar una cartera, simplement mitjançant la compra directament a la exchangeand emmagatzemar-hi. No obstant això tingui en compte que no és segur per mantenir les seves monedes en una bossa per al període de temps més llarg. Tu pots


Revisió de WalletPregunta:

Hola, gràcies per tots els comentaris carteres anteriors. Recentment alguns de carteres Bitcoin ha anunciat, que han de suspendre el servei de targetes de dèbit per als usuaris que viuen fora del territori europeu. ¿Es va a fer cap nou comentari sobre userd fora de l'Europa? Sembla que totes les empreses de preparació de qualsevol alternativa, però no hi ha cap informació nova al respecte. Que thnak amb antelació.

Resposta:

Hola Irina,
Gràcies per esmentar aquesta important informació. Sembla que les següents targetes de dèbit Bitcoin ja no funcionen per a la majoria dels països fora de la zona SEPA: BTCC, Bitwala, Xapo i Shakepay. L'article definitivament s'ha d'actualitzar per incloure aquesta informació important. He notificat el propietari del lloc d'aquest problema i anem a investigar la qüestió.

Sense comentaris


CarteresPregunta:

Vaig a comprar un nombre d'cryptocurrencies sobre una base setmanal amb la intenció de simplement mantenint-- potser per molts anys. No tinc intenció d'utilitzar-los per a les compres, d'enviar-los enlloc, o de la negociació i pel que necessito un lloc d'estacionament segur per a ells que garanteixi la seguretat i la privacitat. Les monedes que m'interessa en aquest moment són Bitcoin, Etereum, litecoin, Dash, arrissats i el Golem.
Esperem que vostè pot ajudar

Al

Resposta:

A l'Hola, 
Tenim un articleabout les millors carteres Bitcoin en el mercat, un parell d'aquestes carteres, com Ledgerand Trezoralso dóna suport a les altcoins abans esmentats també. Es pot extreure dels comentaris sobre aquestes assegurances.

Sense comentaris


Vull comprar Cryptos NEM & XRP de Kuwait amb targeta DEBITPregunta:

Benvolguts experts,
i M totalment una nova abella en el món de xifrat. Fa poc em vaig interessar en aquest currecncies cripto després de llegir alguns articles. Després de passar per la web molt, em vaig decidir començar amb NEM, XRP com un principi i mantenir-lo en la cartera durant un llarg període... Però im confusa en la qual Moneder de canvi \ triar que dóna suport a aquestes monedes i el país. Aquests r meves preguntes a continuació

  1. Suggerir una cartera que hauria de triar quin és compatible amb aquestes monedes
  2. Suggerir un intercanvi que opera en aquestes monedes i permetre comprar usant targetes de dèbit de Kuwait

Salutacions

Resposta:

Hola Nabeel,
 

  1. Jo suggereixo aconseguir qualsevol tipus de carpeta que apareix a la pàgina oficial per a aquests estàndards d'encriptació. Si té intenció de comprar una quantitat substancial, llavors el millor és aconseguir una cartera de programari que s'executa en el seu PC. Carteres en línia són de baixa seguretat i carteres mòbils no són molt millors, però la seva conveniència pot ser adequat per a petites quantitats de valor. També pot comprovar fora de carteres de monedes múltiples com Jaxx i Èxode per veure si són compatibles amb les dues monedes.
  2. Sí, li suggereixo que utilitzi qualsevol de canvi CoinMama o corredor BitFils. Tots dos serveis accepten targetes de dèbit dins de Kuwait. No obstant això, només venen Bitcoin... Així que compri el Bitcoin a continuació, pot enviar-lo a qualsevol intercanvi moneda digital que dóna suport XRP i NEM per tal d'intercanviar BTC per a aquells. Recomano aquest mètode ja que no estic al corrent de qualsevol intercanvi altcoin adequats per a la seva ubicació i mètode de pagament. Alguns bons serveis de conversió de xifrat són de forma i Changelly i alguns bons intercanvis de xifrat són Poloniex i Bittrex. Tots aquests llocs només han d'exigir una adreça de correu electrònic, com a màxim, a fi de permetre el comerç.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Com veure BCC i BTC a Trezor

Post Litecoin

Ordena Bitcoinobituaries del més antic al nou article

Post Litecoin

Com vendre bitcoins a Canadà

Post Litecoin

Glitch de beneficis

Post Litecoin

Quant cal invertir en una aixeta de Bitcoin

Post Litecoin

Recuperació de mina i cartera

Post Litecoin

Trezor i miceli

Post Litecoin

Recollint les forquilles

Post Litecoin

Mai heu rebut monedes després de subscriures

Post Litecoin

Configuració per obtenir una taxa dhash més alta per saphire 680 nitro

Post Litecoin

Honoraris de Virwox

Post Litecoin

Vull comprar Ethereum i riure, però estic davant dalguns problemes