Què puc fer amb els meus Bitcoins? | Catalan.Lamareschale.org

Què puc fer amb els meus Bitcoins?

Què puc fer amb els meus Bitcoins?

Pregunta:

Fa uns mesos, em van donar 0,09 bitcoins, però no sé què fer amb ell. Em pot dir com el comerç o alguna cosa? Realment ho agrairia.

Resposta:

Hey Emmanuel.
 

Sense comentarisQuè captcha he dutilitzar per a la meva aixeta?Pregunta:

He avançat a veure el vídeo de youtube sobre com crear una aixeta. L'únic inconvenient que puc trobar les aixetes és brossa. Em cap amunt, i pel que sembla hi ha alguns serveis que poden evitar alguns captchas. De totes les opcions faucetbox ofertes, el CAPTCHA és la millor manera de protegir-se contra els robots? Gràcies per endavant!

Resposta:

Hey,
El codi d'imatge en si no serà suficient per tu per evitar els robots, però és un bon començament. Una vegada que es fan més grans que tindrà una millor protecció, com la prohibició d'IP i la limitació reclamació. Vostè pot trobar tots aquests en la meva plugin de WordPress.

Sense comentaris


El que la Criptocurrency en la teva opió és la millor compra en 1.00Pregunta:

A la recerca de la millor ascendent i que ve moneda digital sota 1,00 estàs actualment invertit en qualsevol i pot fer que el seu suggeriment per als seus fidels seguidors
de Scott

Resposta:

Hola Scott,
Això és una pregunta difícil. Realment no segueixo els estàndards d'encriptació de menor importància. Si es posa una pistola al cap, jo diria que Cardano. Vaig mirar a la seva pàgina web avui breument i em va semblar una mica fred (no entrar en qualsevol profunditat en ell). Si està a la part superior 10, és probable que estiguin fent alguna cosa bé (fins i tot si és només màrqueting).

Sense comentaris


Quin efecte té l1 dagost a la resta de les monedes criptogràfiques?Pregunta:

Quin efecte té la possible divisió de Bitcoin en la 1a augustes a la resta de les monedes de xifrat? Hi haurà una dramàtica caiguda dels seus preus o un augment? A més, seran els canvis en Bitcoin tenir efectes en la forma en què el comerç amb la resta de les monedes de xifrat?

Resposta:

Hola George, Recentment va compondre una articleabout els propers esdeveniments al voltant d'1 d'agost i la possible forquilla. Els preus de altcoins sovint es mouen juntament amb els preus de Bitcoin, pel que si vostè està experimentant la volatilitat en el mercat de Bitcoin que probablement tindran un moviment similar en els altcoins també. No hi haurà cap efecte sobre la forma en què s'estan negociant amb altres cryptocurrencies ja que es basen en diferents blockchains. 

Sense comentaris


Quin servei de correu electrònic és millor per a moneders, intercanvis, etc.?Pregunta:

Quin servei de correu electrònic és la millor per a la cartera, intercanvis, etc.? Google o un altre servei? Pot la meva adreça de correu electrònic principal que utilitzo per a la majoria de correu electrònic, o és millor per crear una adreça específica per al comerç de la criptografia?

Resposta:

Hola Scott,
m'agradaria Protonmail.ch i Tutanota.com molt més que Google ja que aquestes empreses tenen un major respecte a la privacitat de l'usuari.

Sense comentaris


Què passa amb el BTC si una borsa es bust?Pregunta:

Darrera actualització el 8 de desembre de 2017 18:59

Són els bitcoins perdut per sempre?

Resposta:

Acceptar ara entenc :) 
 

Comentaris:

Pot vostè explicar en més detall a què es refereix quan diu "es declara en fallida"? No entenc la pregunta.

Hola Hai,

El dispositiu Ledger seguirà funcionant amb normalitat fins i tot si el co Ledger. Es declara en fallida. El programari i aplicacions cartera Ledger són de codi obert (https://github.com/LedgerHQ) i hi ha una gran quantitat d'usuaris. Estic bastant segur que els usuaris podrien mantenir el programari si la companyia es va aturar.

No estic molt segur de com Ledger s'encarrega de les actualitzacions de firmware, però crec que fins i tot aquestes actualitzacions del dispositiu podrien ser manejats per la comunitat, d'una manera o altra.

En poques paraules, no seria un problema important per a la recuperació de la moneda en absolut. En el pitjor dels casos, un podria simplement importar les monedes en poder del dispositiu de Ledger a una cartera diferent.

Així wat passa si el llibre major va a la fallida, com ús meus llavors del llibre major per recuperar els meus diners?


Què passa quan es mince lúltim bitcoin?Pregunta:

Està bé, ja que els miners reben una recompensa (bitcoin) per a la mineria i ajuden a donar suport al bloc de la cadena, el que passarà quan s'extreu l'últim Bitcoin? Què incentiu hi és per Bitcoin mina i donar suport així la cadena de bloc? Won \ 't bitcoin accident en aquest punt?

Resposta:

Hey Arthur, gran qüestió. En realitat el pregunten molt. Heus aquí un articleI va escriure el pal de Huffington pel que fa a aquest tema - espero que això ajudi!  

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Revisió o opinió de GladiaCoin

Post Litecoin

Configuració per obtenir una taxa dhash més alta per saphire 680 nitro

Post Litecoin

Puc utilitzar el meu ordinador personal per moure sense causar problemes amb el meu sistema operatiu o altres programes

Post Litecoin

Principiant confós

Post Litecoin

Dades comercials històriques

Post Litecoin

Com començar sense SMS

Post Litecoin

Cartera amb pagament recurrent

Post Litecoin

Només una manera?

Post Litecoin

És una inversió una estafa?

Post Litecoin

Com veure BCC i BTC a Trezor

Post Litecoin

Construint la vostra pròpia aixeta Bitcoin

Post Litecoin

Com aconseguir que el bitcoin sigui més fàcil