Què és Bitcoin i per què són els bancs i les autoritats policials interessades? | Catalan.Lamareschale.org

Què és Bitcoin i per què són els bancs i les autoritats policials interessades?

Què és Bitcoin i per què són els bancs i les autoritats policials interessades?

Pregunta:

Pot vostè explicar si us plau a mi en anglès simplement pel que fa al Bitcoin és i per què els bancs i les autoritats policials es refereix al respecte? Gràcies.

Resposta:

Jake excel·lent pregunta,
suposo que hi ha moltes raons per les quals pot estar preocupat, però aquí hi ha alguns que se m'acut:

  1. Bitcoin s'utilitza de vegades per a fins il·legals (igual que qualsevol altra forma de diners en efectiu) i en lloc d'abordar el problema real (els proveïdors) estan tractant d'abordar el mètode de pagament. Això és bàsicament el mateix que dir "la gent utilitza els comptes de dòlar per comprar drogues, així que anem a prohibir bitllets d'un dòlar".
  2. Bitcoin és bàsicament inaplicable, el que significa que ningú ho controla - i que fa molta por de les autoritats. Al meu entendre, els espanta no necessàriament per les raons correctes. La forma en què veig que són principalment preocupats de perdre el seu poder i autoritat. Aquí hi ha un gran talkby Andreas Antonopoulos explicar aquest assumpte una mica més en profunditat. 

Per descomptat, si se'ls pregunta probablement van diuen que és una moneda utilitzada per violadors, narcotraficants i criminals. Això és bàsicament l'afirmació que ve en contra de qualsevol nova tecnologia disruptiva (això és el que s'ha dit també sobre la Internet en els seus primers dies).

Comentaris:

Crec que els bancs es veuran afectats pel fet que:
2. La moneda fiduciària és estar en l'intercanvi de Bitcoin, que els fa perdre diners en les tarifes

Aplicació de la llei es refereix, a causa de:
2. Moneda inaplicable - difícil de controlar / la gent deixi d'usar-lo

Espero que això va ajudar una mica

Hola Ofir,

Quines són les preocupacions més importants que Bitcoin podria ocasionar als bancs? A part de ser molt difícil de regular i controlar? Qualsevol 4 a 6 raons de simple pla Anglès seria gran.

Estic intentant posar això junts en una diapositiva de presentació de PowerPoint que mantenir les coses en clar i simple fàcil d'entendre tots els dies anglès.

De moment em vaig quedar els punts en total per explicar per què es preocupen tant els bancs com les autoritats policials, però no estic segur de si hi ha prou principals punts importants que hauria de fer en 2 diapositives independents en el seu lloc:

Per exemple, a la diapositiva 1, indicant els punts principals de per què els bancs estan preocupats, i després en una altra diapositiva indicant els punts de per què els cossos de seguretat es refereix.

De moment el tinc en 1 diapositiva com aquest, amb 3 punts principals, i sempre tracte de mantenir 6 vinyetes màxima:

Per què els bancs i les autoritats policials de què es tracti?

-Bitcoin és difícil o impossible de regular
-Bitcoin pot alterar el valor de diners reals

Qualsevol consell addicional és molt apreciada. No estava segura de si hi hauria prou punts importants per fer vàlids per a qualsevol categoria (banc, aplicació de la llei); més de 6 punts per a una o altra categoria, si no és que mantindria tot en una sola diapositiva.

Vaig veure alguns articles quan vaig buscar a Google per què estan preocupats pels bancs Bitcoin? Però ells no estaven organitzats i clar l'ús de vinyetes per ressaltar clarament els agrada la forma en què ho havia explicat clarament a mi a la plana Anglès.

Com aquest per exemple: "Per què els banquers tenen por de de Bitcoin impacte Fàcil, que donarà lloc a ones a través del sector financer, es crearà nous guanyadors i perdedors, i és probable que la descentralització dels serveis bancaris i crear mercats micro fins al punt? no es veia des dels avenços de l'economia de bescanvi i l'economia de mercat combinada. De fet, això és el que la Internet de valor té a veure amb que esborra la distinció entre la barata, els diners i l'intercanvi de serveis en qualsevol mercat. Una vegada que cada bon potencial té una financerament comerciables i equivalents emmagatzemable ' "un bitcoin," si es vol, el comerç explotarà en un gran nombre d'adreces impossibles de predir pels algoritmes actuals. Els intermediaris van i vénen, i els punts finals de nodes de canvi serà més important. Per a molts banquers, aquest és un pensament aterridor. Per a la resta que probablement és bastant alliberador ". Des d'aquí: http://fortune.com/2014/11/20/why-banks-fear-bitcoin/

Com es pot veure que l'explicació era molt prolix i no en tots els dies la plana Anglès. Però pel que sé d'ell és que s'interrompria el valor dels diners real en el món real.

Un altre és una mica millor aquí: http://www.coindesk.com/real-reason-banks-dont-like-bitcoin/

Gràcies Realment estima la seva ajuda.

Notícies relacionades


Post Litecoin

He enviat BCH a ladreça BTC

Post Litecoin

BITCOIN FAUCET PLUGIN POCS DUBTES

Post Litecoin

Com puc guardar altcoins de forma segura?

Post Litecoin

Moneda multicultural?

Post Litecoin

Canvi dadreça de Bitcoin 1

Post Litecoin

Ajuda amb les compres dajuda per invertir

Post Litecoin

AIMBTC

Post Litecoin

Com escriure assistència a Blockchain.info

Post Litecoin

Exporta la clau privada de ladreça de recepció usada

Post Litecoin

Nova cooperació alemanya. bitnake.com, a lespai btc, és una estafa just a la porta!

Post Litecoin

Puc utilitzar el meu ordinador personal per moure sense causar problemes amb el meu sistema operatiu o altres programes

Post Litecoin

Problema amb el pagament i les adreces de XAPO a 99bitcoins.com