Per què la pàgina de Qoinpro Bal data del OCT 2017, monedes MISSING? | Catalan.Lamareschale.org

Per què la pàgina de Qoinpro Bal data del OCT 2017, monedes MISSING?

Per què la pàgina de Qoinpro Bal data del OCT 2017, monedes MISSING?

Pregunta:

Connectat a ACCT en Qoinpro.com i monedes sembla que van desaparèixer i Última actualització Data de mostra-OCT-2017 algú sap per què?
Ja tuiteó a @qoinpro cap resposta encara.

Resposta:

Hola,
honestament, estic en dues ments. El que vaig a dir és que si obté les seves monedes de tornada, ha de mantenir en una cartera personal en el futur. Webwallets són notòriament dolents per robar monedes i aquest sembla que la majoria sketchier... Bona sort.

Sense comentarisPer què sha suprimit la meva adreçaPregunta:

¿Per què s'ha eliminat el meu direcció?

Resposta:

Hola Evgeny,
Podrien presentar una mica més d'informació ¿què vol dir la seva direcció ha estat eliminada? Què és això relacionat amb? Ens pot enviar més informació usant bé les Formes de contacte i anem a tenir una mirada en el tema.

Sense comentaris


Per què pagar els preus de Coinbase per BTC?Pregunta:

Pregunta per Eliot:

1. Tenint en compte el cost significativament menor de la compra de BTC en GDAX (0,25% o inferior) vs. Transferència bancària a Coinbase (1,49%), essencialment sense esforç addicional que la d'accedir amb les credencials Coinbase al lloc GDAX i execució de transferències simples, ¿per què no seria això un mètode preferit, fins i tot per a un principiant? monedes comprats podrien fins i tot ser immediatament transferits de tornada a Coinbase si s'opta.

2. Hi ha alguna seguretat addicional a la celebració de BTC a Coinbase? Si és elegible per BCH al gener, seria BCH segueix acumulant-se a les meves propietats Coinbase si em movia a GDAX permanentment a aprofitar la millor fixació de preus? Gràcies!

Resposta:

Hola Robert,
 

  1. Així, mitjançant l'intercanvi d'GDAX és més intimidatori per als novells. Hi ha gràfics de preus, tipus d'ordres, una cartera de comandes - camí més informació en pantalla per processar. Per a un principiant que mai ha utilitzat una plataforma de negociació abans i és probable incert i potser fins i tot nerviós per la compra dels seus primers bitcoins, és només molt més fàcil per a ells utilitzar la interfície Coinbase senzilla. Com vostè diu, que és més car d'aquesta manera, però suposo que la simplicitat té el seu cost. Res en Bitcoin és molt simple pel que es necessita molta feina per fer les coses fàcil i tan infal·libles com sigui possible, crec Coinbase han fet una bona feina allà.
  2. No, no es recomana que les persones mantenen sempre en les bosses de monedes si poden evitar-ho. Si el seu Bitcoin estaven presents en el seu compte Coinbase voltant de l'1 d'agost, quan es va produir la forqueta Bcash, llavors van a ser acreditats a que a principis de 2018 (a menys que canviï els seus plans Coinbase declarats). Per tant, cap problema moure els seus fons a GDAX per al comerç actiu o per prendre avantatge de la millor fixació de preus. Si no planeja negociar amb regularitat, llavors jo diria que seria molt més segur per moure les seves monedes a una cartera de maquinari al seu lloc.

Sense comentaris


Per què vull utilitzar BitcoinCore?Pregunta:

Per què voldria utilitzar BitcoinCore, ja que es necessita sempre per sincronitzar, i sembla ser una interfície molt bàsica? Hi ha algun valor real per a ell que jo no sé sobre, atès que sembla ser l'aplicació oficial utilitzada pel fòrum bitcointalk

Resposta:

Escolta Roberto, gran qüestió. Si vostè està buscant per utilitzar Bitcoin el més ràpid possible no hi ha raó per descarregar Bitcoin nucli. No obstant això, si vostè vol donar suport a la xarxa Bitcoin en si, si executa Bitcoin nucli que està bàsicament l'activació d'un altre node del sistema. Això vol dir que ara està ajudant activament per validar les transaccions quan estigui en línia. Heus aquí una explicació completa sobre els nodes Bitcoin.
No obstant això, si vostè està començant a terme - sense necessitat de descarregar BitcoinCore. Usant Greenaddress, Blockchain.info, Coinbase o qualsevol dels altres walletsis recomanada totalment bé.

Sense comentaris


Will Bitcoin Cash reemplacarà BTC?Pregunta:

Darrera actualització el 12 de novembre de 2017 21:41

Bitcoin serà efectiu reemplaçar BTC?

Resposta:

Hola Arthur,
Una moneda només pot arribar tan lluny en el bombo i la manipulació del mercat; en última instància, es requereix cypherpunks escriure codi per seguir sent competitius o fins i tot rellevant.

Comentaris:

BTC preu està baixant, és que a causa de BCH? Què recomana per comprar i vendre BCH BTC?


Filferro per comprar bitcoinPregunta:

Si el meu germà vol transferir diners del seu compte bancari per comprar un bitcoin per a mi quina informació necessita ell per donar al banc?

Resposta:

Hey Halit,
Tingueu en compte que certs intercanvis requereixen un missatge específic en el camp de sentència. Digues al teu germà per assegurar que inclou tota la informació necessària requerida pel canvi quan fa la transferència bancària.

Sense comentaris

Notícies relacionades


Post Litecoin

Invertir $ 100K USD en bitcoins. Millors pràctiques?

Post Litecoin

On informar lusuari Bitcoin com Scammer

Post Litecoin

Com aconseguir que el bitcoin sigui més fàcil

Post Litecoin

1 hash

Post Litecoin

Honoraris de Virwox

Post Litecoin

Transaccions retardades

Post Litecoin

Bitcoin ATM 1

Post Litecoin

Quin és el tracte amb Dash?

Post Litecoin

Ensenyim si us plau

Post Litecoin

Com començar sense SMS

Post Litecoin

Transferència de fons del meu compte bancari a la cartera

Post Litecoin

Bitcoin split: tinc més BCH que BTG?